Debilā Ogres Estrāde
Bļāviens, nav vairs pacietības. Dzīvoju mednieku ielā, tas ir VĀJPRĀTS!!! Kur skatās dome?!??! ZB urļaki, kas visus stūrus apvēmuši, pulkstens patlaban ir 1:30 aiz loga notiek kaut kas traks. Kliedzieni, mūzika, lamāšanās, attiecību skaidrošāna. Kāpēc man, kā skaistas un klusas pilsētas iedzīvotājam ir jācieš? Ja es ilgotos pēc kaut kā tāda, tad dzīvotu Vecrīgas centrā, virs kāda apšaubāmas reputācijas kluba vai bāra, ne Ogrē!!! Kāpēc katru vasaras piektdienu man ir jācieš, kamēr kaut kāds naudas atmazgātājs, kas strādā Ogres domē pelna "kabatasnaudu" ar šādiem apšaubāmas kvalitātes "koncertiņiem"?!?!?!
Goda vārds, ir noriebies klausīties mazgadīgo ālēšanos, ir jāsāk kaut kas darīt lai šo bezpriģelu izbeigtu!!!!!!!!!
ZB
nu tad tu labaak gribi lai ogre tiek izdemoleeta un estraadee nekas nenotiek
Labi ka es darbā...,lai jau jaunie pavemstās!
Ielas nosaukumu parasti raksta ar lielo burtu!!!:))
Lidz shim nevareju saprast iedzivotaju sudzibas par shiem estrades pasakumiem,bet vakar pashai gadijas nejaushi pabut Ogres centraa 4 no rita un esmu arpraataa.Demoleshana,kautinji,vemshana,mesloshana.Un,galvenais,NEVIENA dezurejosha policista!!
Galvenokart apmekletaji nav no Ogres,tadel vinjiem ir pilnigs mikstais uz to,ko vinji nodara.
Diez vai ienakumi domei no tadiem pasakumiem atspeko izdevumus,kas sedz pilsetas sakopshanu pec tadiem aaleetaajiem.
Lai nu kā, bet šis gadījums ir jāskatās atsevišķi. Pats biju uz diviem koncertiem šogad un publika bija miermīlīga, īpaši nemēsloja un nevemstījās, bet ATB tomēr ir kalbasņiku un narkomānu pasākums. Pie šitādiem dīdžejiem bez pamatīgas šmigas vai ripām vispār nav ko darīt. Vajag biežāk normālas laba līmeņa grupas, kuras cilvēki nāk baudīt, kādas bija Ļeņingrad un Zveri, nevis piedzerties un narokoties, kā ATB laikā.
Tu dzīvo mednieku ielā ko tu te di..s kaads attalums ir no mednieku ielas un kur ir estraade! U..la taads vaacies uz laukiem dziivot buus tev mieriiga lauku saadza!!!! Besii shities cilveeki kuriem skauz kad citam iet labaak neka pasham gan jau pats esi truuciigs un beidz izdomaat visaadas mulkiibas! kaada tev dala ja cilveeki grib atpuusties!!
Vispār tiešām Mednieku iela ir pilsētas centrs un cerēt uz klusumu būtu diezgan stulbi. Tāpat kā Mālkalnes prospektā. Tas ir normāli, ka ir troksnis. Protams, tur bija jābūt policijai, kas pieskatītu, lai nekas netiek demolēts. Es uzskatu, ka nav vainīga ne estrāde, ne ATB, bet gan kārtības sargi, kas vienkārši nepilda savus pienākumus.
vainiiiga ir nevis estraade bet cilveeeki paši! cuukas ir cuuukas,nejau estrdaade vainiiiga...tad ej ZB audzini tos jaunieshus un urljikus!
Dabūsiet vēl vairāk!Bartkevičs ar Pūķi balsos arī nākošās reizes lai pasākumi ir līdz 5 no rīta!Ja nepatīk laižaties uz Lēdmani!
ogres estraade ir krievu un tuc tuc apkaunojuma kalngals!!!!!
ko juus te varat stresot?? :D :D
šorīt ap 3:30 pats nācu mājās no kroga cauri skolas ielai, secinājums tāds policija trūka pamatīgi bet īpašus kautiņus vai mazgadīgo vemstīsānos gan nemaniju redzēju ka ir nakts autobuss kurš visus rīdziniekus veda prom. Pašvaldības policijai un kārtības policijai gan vajadzēja būt vairāk posmā no skolas ielas līdz ausekļa prospektam redzēju vienu ekipāžu kur bija pārējie nezinu.
Piekrītu ka vairāk vajadzētu rīkot koncertus ar grupām nevis diskotēkas kaut arī ar slavenu makslinieku piedalīšanos . Bet visumā lai veicas estrādei ar pasākumu organizēšanu varbūt ne līdz 5 no rīta.
Es gāju pa Fabriciusa ielu - tur arī nebija neviena policijas posteņa. Vēl - sievasmāte to pašu stāstīja par Kaudzīšu ielu. Bespridjels kaut kāds! Interesanti, kur viņi vispār bija?
Man gan paveicās redzēt - es vakar ap pusdesmitiem redzēju policijas mašīnu stacijas laukumā un pie stacijas - tur patrulēja divi policisti. Viens policists pat trijām beibēm stāstīja, kur atrodas estrāde. Viņš vienai beibei stāstot uzlika roku uz pleciem! Vai reglamentā tas ir atļauts?:)
tad jau nav briinums kur tad tie menti visi palika! :D
vakar piemetos savās mājās ,bet policiju neredzēju, nu tad čau.
Beibēm izdots savs reglaments? Vai nevarētu uzzināt kaut ko vairāk?
Estrādē vakar bija tik daudz cilvēku, ka nebija vietas kur adatai nokrist. Menti kursēja kā bitītes uz estrādi un atpakaļ uz menteni, vadājot mūsu pilsētas viesus, kuri bija aprijušies līdz nemaņai. Šoreiz papildspēkus no Rīgas nemanija. Domāju, ka vietējie menti bija noslogāti vairāk kā jebkad un uzskatu, ka pārmetumi viņiem nepamatoti, jo, ja viņi jau pie estrādes neizolētu tos pieļurbājušos pusaudžus, bardaks būtu vēl lielāks.
šodien bija Edgaram Liepiņam veltīts koncerts,bet mīļie ogrenieši kāda izskatījaas estreāde trijos kad saakaas koncerts augša bija pilna ar bunžaam un plastmasas traukie,ka nevareeja paiet neuzkaapjot virsuu.nu un soli kādi ar smiltiim,jho skaidrs ka neviens no tiem mežoņiem nesēdēja.nu un lai aiziet tie deputaati kuri balsoja par koncertu liidz riitam un apskatās cik solu ir salauzts.nožēlojami.satiku paziņas,kas bija atbraukuši no Talsiem,viņi jautā ko jums te tik nesakopts un ko lai atbild.piekrītu diskusijas iesācējam G.K. ,kas saka ka kaads seed domee un pelna kabatas naudu lai celtu māju.kauns un ārprāts .
Tāda dīvaina agresija: Kāpēc man, kā skaistas un klusas pilsētas iedzīvotājam ir jācieš? Ja es ilgotos pēc kaut kā tāda, tad dzīvotu Vecrīgas centrā, virs kāda apšaubāmas reputācijas kluba vai bāra, ne Ogrē!!!
Vecrīgā jau arī tādas lietas notiek tikai pēdējos 5-7 gadus! Kā, Jūsuprāt, tur jūtas iedzīvotāji, kas pusmūžu tur dzīvo?
Varbūt var kaut ko pamēģināt darīt, nevis kliegt internetā un apsaukāt citus? Vai Jūs vismaz palūdzāt tiem CILVĒKIEM netrokšņot? Pirms gāzt savas dusmas te? Ziniet, vienkārša saruna ar tiem, kas neiedomājas, ka traucē, sniedz negaidītus rezultātus. Tikai vajag runāt kā cilvēkam ar cilvēku nevis līdzīgā stilā, ka te izpaudāties. Atvainojiet, par pamācošo toni, bet es pati tiešām cenšos cilvēcīgi aprunāties, pirms vārīties dusmās.
Vēlreiz pārlasīju Jūsu viedokli- tomēr jāsāka, ka negatīvais pievelk negatīvo.
http://www.draugiem.lv/video/?458163
5:00 no riita uz ogres dz/st
Tātad palūgt, lai netraucē?! Ar kuru galu domājat? Lai manam dzīvoklim pēc tam ķieģeli ielidina logā?!?!?!?! Atradušies, gudrie komentētāji...
Un tad, kad cienījamais domes deputāta kungs būs nopelnījis nelielu naudiņu, savai jaunajai mašīnai vai jaunai SIA dibināšanai, naudas atmazgāšanai, mēs visi sūdos līdz ausīm dzīvosim. Domājat tad, kad beigsies šīs sezonas koncerti, kāds ies kaut ko sakopt, vai savest kārtībā sademolēto un sadirstto Ogri? Velti cerat.
Kāpēc gan Ogres cien.iedzīvotaji domā,ka policija strādā tikai un vienīgi uz Ogres estrādi un tās rīkotajiem pasākumiem?Ir parasts ikdienas darbs,kurš nesaistas tikai ap estrādes apkaimi.Nav vairs Padomju laiki,kad cilvēki,tai skaitā policija, strādāja tikai par ideju,tādēļ,lai nodrošinātu papildu patruļas,nepieciešami arī papildu līdzekļi,jo ar esošajiem darbinieku resursiem nepietiek,jo nevar viņi atrasties vienlaikus visur.Diemžēl cilvēku maiņā ir tik,cik ir.Un bez šiem ārpuskārtas pasākumiem ir arī ikdienas pienākumi jāveic.
Biju šokēta par drausmīgo cūkkūti Ogrē nākamajā rītā....pretīgi....:(
īgņa, bet tā taču faktiski sanāk, ka koncertu dienās Ogres policijas normālais darba režīms tiek pilnībā paralizēts, jo visi spēki jāmobilizē kārtības nodrošināšani ar un ap estrādi, vai tad nē?
Nu nezinu,kurš tad brauks uz izsaukumiem,u.t.t.?Kāpēc viena pasākuma dēļ jāatliek visi citi darbi?Parasti jau uz šāda mēroga pasākumiem tiek organizeta pastiprināta apsardze,cilvēki strādā savā brīvdienā.Bet tas jau finanšu jautājums.Un vispār,šis jautājums jāsāk risināt jau no skolas sola,ne jau policija vainīga pie tautas cūciskās uzvedības.
Cik zinu, nekādu papildspēku no Rīgas Ogres policistiem šoreiz nebija un bija vien jātiek galā ar visu pašiem vien - gan ar ikdienišķajiem izsaukumiem, gan ap estrādi notiekošo bardaku un'ēnmot vērā milzīgo tautas pieplūdumu, domāju, ka viņi tomēr tika galā samērā labi - nekādas masveida nekārtības taču neizcēlās, bet par atkritumiem, tas vairs nav policijas kompetencē.
Paldies, Odzs, par video! Kad dzirdēju nostāstus, neticēju, ka tik traki...
es arii dziivoju Mednieku ielaa... neko taadu neesmu noveerojis... pats eju atpuusties gan uz estraadi gan bermudu.... 3 gadu laikaa kopsh dziivoju Ogree esmu redzeejis 2 kautinjus ;) iedzeerusi jaunatne protams gadaas, bet taalu no taa ko esmu piedziivojis Riigaa. Nevajag paarspiileet un pameegjinaat pasham shad tad atpuusties ;)
nu es savukaart dziivoju uz briiviibas ielas....bet nu....tas kas mani besii araa ir mašīnas kas ir visas ielas garumaa...un tad jau ...aiziet lielaa plostošana pie mašīnām un skaljaa muuzika....piemaucaas un tad dodas uz estraadi tuseeties.
man jau zb shitie krievu un urljiku pasaakumi. ar nepacietiibu gaidu kad estraade izputees un naaks jauni apsaimniekotaaji. Varbuut programmaa kas mainiisies.
Par sabiedriskās kārtības uzturēšanu pilsētā atbildīga ir pilsētas dome. Par kultūras līmeni pilsētā arī ir atbildīga dome. Ieejiet pilsētas domē un palasiet uz stendiem - kādi tik tagad nav speciālisti. Papētiet budžetu un jūs redzēsiet kādas naudas aiziet šo speciālistu algošanai - nauda taču ir no mūsu nodokļiem, tātad mūsu. Paši esam vainīgi, ka tupam mājās pie zilajiem ekrāniem, kad notiek vēlēšanas. Tie, kas sēd domē ir viņu draugu savēlēti, jo mēs taču nevēlējām - neprotestējām. Tāpēc, lūdzu, nečīkstiet, ka Domē sēž Pūķe,Kārkliņš, Bartkevičs un visi pārējie. Gribi izmaiņas - ej uz vēlēšanām un nevēlamos nežēlīgi svītro ārā, atstājot labākus, ja tādi ir.