Cela remonts Salaspilī

Ir baigi forshi, ka tiek taisiiti celji. Bet ir milziigas probleemas ar satiksmes reguleeshanu sho remontdarbu laikaa. Vakardien braucot no Riigas peec darba korkjis stiepaas no VISDARIEM liidz par Riigas robezhai. Daudzi mieriigi brauca pa celja nomali radot puteklju maakonjus. Vai tieshaam sheit atkal policija ir bezspeeciiga? Un veel, posmaa no Visdariem, liidz Salaspils memoriaalam nav nevienas vietas kur vareetu apgriezties braukshanai preteejaa virzienaa. Vareeja jau taadas paaris uztaisiit kameer rit shie celja remontdarbi. Iespeejams es nebuutu sho 2 km garo korkji staaveejis, bet gan apgriezies un izmantojis laiku lietderiigaak, jeb apbraucis pa citu celju.

Rukitis , 2006-07-05 09:41:08

Nepatīk Tev tie ceļa remonti, nu nemaz nepatīk... :))..

Skundra , 2006-07-05 09:46:34

braucam caur ulbroku un miers mājās.. :)

Onjons , 2006-07-05 10:25:27

Drosi vien, ka taa arii dariishu - braukshu caur Ulbroku. Bet vnk infas par to remontu nebija. Arii www.lad.lv nebija nekaadas infas.

Rukitis , 2006-07-05 10:29:37

Es izbraucu pa 25 min šo posmu. Pa labo pusi ( zaļo zonu) mani apdzina ap 20 autiņu, no kuriem 5 tālāk lūdzās ielast atpakaļ plūsmā. Nav jau kreņķis, ka labo ceļus - Polijā, Vācijā, Lietuvā arī, bet to ka ceļu dienests nekā nedara, lai palīdzētu autovadītājiem remonta laikā ērtāk veikt šo posmu ir vienkārši ņirgāšanās! Un ja nu vēl kāds ' gudrs' Salaspils policis sāks turēt šos nekaunīgos pārkāpējus, radot vēl vienu korķi, tad būs pilnīga elle!

Parx , 2006-07-05 10:56:46

Man aizgaaja kaadas 35 min. Un arii kaadi 20 autinji pashaava garaam pa labo malu saceldami pamatiigus puteklus.

Rukitis , 2006-07-05 11:04:30

vispār mans maršuts Ogre - Rīga - Ogre ir pa Ulbrokas ceļu un tad caur sauriešiem un TEC (tā kas līdzīga Simpsonu Springfīldai.. :D ) pat tad ja jābrauc uz centru, pa dienu vienmēr sanāk vinnēt..

Onjons , 2006-07-05 13:36:03

Nu bet taa krustpils iela un aplis arii tur parasti staav sastreegumu stundaas.

Rukitis , 2006-07-05 16:16:19

nu tad caur dreiliņiem, tikai pēdejās dienas tur ta iela, kas "pie sievasmates" ir ciet..

Onjons , 2006-07-05 16:31:14

Mani vairāk šajā sakarā uztrauc, ko tad tur īsti taisa. Ja tikai noraks to nepilno km šosejas, tad tas ir stulbi. Pie reizes varēja savest kārtībā to idiotisko trīs virzienu krustojuma pie HES dambja. Tur pietiktu pa vienai joslai vēl katrā virzienā. Un vietas tam pietiek...

Mikiņš , 2006-07-06 22:51:17

Bet - kas attiecas uz tiem mērkaķiem, kas šādās situācijās pa ceļa nomalēm spraucas garām, tad tur vislabāk palīdz pareizi izvietoti pietiekama lieluma akmeņi. Deglava ielas galā viens tādu ir uzlicis - nu visi rātni brauc pa ielu...

Mikiņš , 2006-07-06 22:52:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet