Bērni smēķē....
Autoostā gaidot audobusu, mani pārsteidza bērni vecumā no 11 - 14 gadiem. Tie neslēpjoties lēnu garu izsmēķē cigaretes un dodas uz autobusu, lai dotos uz skolu (plkst. 7.20). Un tas jau ir ilgu laiku.
vai tiešām vecākiem trūkst laika, lai parunātos ar saviem bērniem???
kas tie vispārt par cilvēkiem, kas cigaretes viņiem pārdod???
vai tiešām kāds pie autoostas nevar uzraudzīt kas tur no rītiem notiek???
lai takš pīpē, kas tev par daļu.
Pieej viņiem klāt un korekti aizrādi. :)
jaa, žēl tos siikos kas viegli pakljaujas tam uzskatam kas valda daudzu siiko viduu "ka pipet ir kruta".
Butu vinji aizgajushi ciemos uz Gailjezera onkologjijas nodalju, kur tie pipetaji ap 50 - 60 gadu veci ir ar izopereetiem organiem vai organu daljaam, ar trubinjam pa kaklu aaraa lai butu pa ko elpot, jo balsenes nav, parunat ar veirs nevar.
Ja vecāki aizliegtu vini taapat kaut par spiiti piipeetu to jaasaprot pasam beernam
taa ir briiva izveele gribi bojaat veseliibu piipee
... un lieto narkotiikas utt.. Kārtējo reizi var pārliecināties ka tu, gadījumā, ja neesi bērna prātā, tad pats vēl esi bērns...
Piedod, man DD, ja man ir jāskatās kā sīkie pīpē + jāelpo dūmi + jāizvairās no "lidojošiem" izsmēķiem(parasti viņi tos met kurš augstāk)...tad man ir liela daļa.....
Piedevām, autoostā ir zīmes, ka to nedrīks.....kur tad ir kāds, kas skatās, ko tur dara....
Rīgā, piem., ik pa laikam autoostā protokolus sastāda......
Paskats ir vienkārši šausmīgs! Cigaretes viņi pērk turpat Narvesena veikaliņā autoostā.Kad pārdevējai aizrādīju kad šim puisim ir tikai 14gadu,viņa puisim iedeva cigaretes un nomurmināja lai vairāk nenākot šeit pirkt.
Atlaist viņu.
ko atlaist ?
pamēģini aizrādīt - dabūsi trīsstāvu vārdus pretī...
Pārdevēju.
ja neesi beniba pipejus i tad vel neesi izbaudijusi dzivi ja es butu ta berna vieta es tev virsu to cigu uzmestu
Rigas autoosta sen jau policija nestaiga un nesastada protokolus,tavai zinasanai.
Emo atmodies, bet vispār emo tā nerunā..
to4kaa perk vai ari zog no vecakiem