pusaudži

pusaudži vakaros tusē bērnu rotaļu laukumos,dzer alkoholu,piedrazo. vai vecākiem var uzlikt sodu?

maija , 2008-05-07 22:02:55

tas gandrīz katru vakaru notiek pagalmā aiz 37. un 39.Mālkalnes mājām. par Zilajiem kalniem vispār trūkst vārdu. vai pašvaldību polic. šad tad nevarētu iemest aci? kas no viņiem izaugs?!

maija , 2008-05-07 22:06:04

A ko pusaudžiem nevaig iztusēties a kad viņi lai lieto kad pensijas gados? besī šitas ārā učenes parasti saka kas no viņiem izaugs liela daļa izaug atrod labu darbu un laimīgi dzīvo neskatoties uz to kad pusaudžu gados gājuši tusēties!!!!

relax to maija , 2008-05-07 23:00:58

Man teorētiski nav iebildumu, ka tusē, bet, lūdzu, savācieties aiz savas tusēšanas! Elementāri paņemiet līdzi savas pudeles, lai iesviestu miskastē, izsmēķus kaut kā vienuviet savāciet, lai var beigās visus iesviest miskastē - vienkārši ejot projām atskatieties, kas aiz jums paliek - vai tajā vietā nākamajā rītā būs prieks bērniem rotaļāties! Forši ir savā nodabā tusēt, bet rēķinieties, ka dzīvo arī citi cilvēki - savā laikā jūs esiet bijuši bērni (vai tad patika piecūkotas rotaļu vietas?), un vēlāk noteikti būsiet vecāki - paši vien saskarsieties ar šīm situācijām no cita viedokļa.

kika to relax , 2008-05-08 08:45:55

relax,tu arī laikam esi pusaudzis. var un vajag tusēties,bet neesiet cūkmeni un bļauri. nodzersi smadzenes un arī liels rakstīsi ar kļūdām...

ilze , 2008-05-08 17:11:02

Tas, ka vajag visu sakop ir nenoliedzami!!!! Bet vispirms jau vajag padomāt kādēļ jaunieši tā dara- un ziniet, TAS IR TĀDU MAIJU DĒĻ, kuras cenšās savs bērnus uztaisīt par ideāliem, bet kā jau katram cilvēkam rodās pretreakcija, vēlāk pusaudžu gados tā jau ir izveidojusies kā sistēma, kā pats par sevi saprotams!!!
Jaunieši grib atpūsties, izklaidēties un kādēļ, lai viņi to nedarītu piemēram pie Zilajiem kalniem!!?? Nav jau vietas kur normāli pasēdēt, pat Priedītes aizklapēja ciet!!!
Es tik apbrīnoju vienu- tā jau tagad grūti laiki tagad, bet vēl pietiek enerģijas stresot un rakstīt par tādām lietām!!! Rodās jautājums Maijai- vai Jūs vispār kādreiz smaidiet un priecājieties?????

eeee , 2008-05-08 20:21:16

Smaidu , priecājos, klausos moderno mūziku kā rīb vien , nav pretenzijas pret estrādi. Bet pretenzijas pret deģenerātiem , kas dauza , posta , lauž un piecūko. Tas nenozīmē, ka jauns , grib patrakot , tad vajag visu lauzt. Tādiem pa purnu. Var arī patrakot pāri nedarot apkārtējiem un dabai. Jo to pašu ticiet man dabūsiet 100 reiz atpakaļ, ātri vien.

rita , 2008-05-08 20:50:22

nu tad atnāc un apsēdies uz soliņa,kurš ir apspļauts un reizēm apvemts. laiakm pats piedalies bļauru pasākumos. žēl,bet nemākat normāli pasēdēt - cūlmeni !
piekrītu Maijai. Lai mums vairāk cilvēku,kuri nav vienaldzīgi

to eeeee , 2008-05-08 22:07:50

Katram savs -vienam pavemt, citam priecāties par to, ko pats vai citi sakopuši.
Diezin vai tie gudrie tusētāji ies piedrazotā vietā uztusēt, meklēs jaunu.
Tusētāji - palasiet vēlreiz , ko raksta kika.
Tusētājiem patīk būt lieliem, bet parādīs tik pirkstiņu -tak nokodīs vēl,bet paši pret sevi grib cieņu un sapratni, no Jums jau arī to gaida. Kaut kā sevi ļoti labi saprotat, bet citi jau arī gaida to pašu. Nepatīk jau Jūsu bravūra un atstātie mēsli -Jums pašiem jau nav nekāda vaina -visi jau esam cilvēki.
Un nevar priecāties par cūcībām? 4reiz e -vai Tu to vari?

a , 2008-05-09 09:31:34

Pasvaldiibas polciiijai nav laika,jabraukaa pa pagalmiem un jaaliimee soda kvitis uz logiem...tapec vecaki- runajiet ar saviem berniem,kaa ir jaatpushas......:)

SSS , 2008-05-09 10:28:19

Policiju nenodirst... man pie maajas skveeraa redzu vinjus kan pa dienu gan vakaros tieshi paarbaudot shaadus pljeegurus.

Matīss , 2008-06-23 01:57:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet