Vēlreiz par estrādi
Cik noprotu, tad pēc iepriekšējās diskusijas nekas nav mainījies. Man jau no domas vien, ka atkal tuvojas nedēļas nogale paliek nelabi. Nu ko darīt? Mājās mazs zīdainis, bet ne es, ne viņš nevar nakti izgulēt, jo basi sit cauri visiem paketniekiem? Tas ir murgs kaut kāds!!! vai tiešām nevar ierobežot to skaņu? Kur ir Pašvaldības Policija, Dome? Vai tiešām mums Ogrē viss ir tik korumpēts? Auziņš ar savu deputāta mandātu uzdrīkstas visatļautību, tāpat kā Dimants u.c.?
Jūtu, ka būs jāpasauc Bez Tabu. Varbūt tad sāks risināt šo jautājumu
nu bet taa taču ir vasaras atpūtas vieta un nēertības vienmeer visur buus.es pa piemeeram dziivoju Bērzu alejaa-koncertus gan dzirdeet nevar,bet mašiinas ir piebrauktas liidz ieejas durviim.Labi tomeer ka kautkas notiek estraadee.
Kaut kas bija ar trokšņu mēraparātu estrādē (neatminos vairs kur to lasīju) - viss ir kārtībā un normas robežās. Ja māmiņai būtu iespēja pašai piedalīties pasākumos, nevis sēdēt ar mazuli (protams, ka bērnam jābūt pirmajā vietā), varbūt viņa tā nesatrauktos. Starp citu, zīdaiņiem tādi blakustrokšņi netraucē. Galvenais pati neradiniet viņu pie absolūta klusuma, panāksiet tikai to, ka bērns modīsies tik vien no tā, ka tualetē kāds nolaiž ūdeni.
Dzīvoju Kartonfabrikas rajonā un mūsu pusē dzirdamība ir vienkārši fantastiska!!! Un mazulim tas traucē gulēt, jo ne jau skan mūzika fonā, bet rībina basi! Brīnos, ka Bērzu alejā neko nevar dzirdēt.
bet tā arī ir ,ka Bērzu alejā ir klusāk nekā teiksim lapu iela:)
Mēs šeit dzirdam tikai regulāros salūtus,bet koncerta troksnis uz šo pusi nav dzirdams.Bet mašiinas tiešām traucē.
Troksnis ir dzirdams pat Ciemupē, nemaz uz estrādi nav jāiet. Par skaļu tomēr ir :(
mainam dzīvokļus!man mālk.prosp.1.stāvs,3 ist-gribu uz bērzu aleju koncertus klausīties?nu?!
Interesants maiņas piedāvājums!:D Kāpēc nav atbildes? Nu? :D
Viss ir atkarīgs no vēja virziena... Diemžēl pārsvarā tiek atnestas tikai zemas skaņas un tas, protams, vairak trauce, nekā izklaidē. Bet ko līdzbiedri domā par preču vilcienu "auļošanu"? šī nu reiz tiešām ir aktuāla tēma!!!
O...jā! Vilciens - tas arī ir kaut kas! Vienīgi viņš parasti aiziet un skaņa pāriet.... bet estrāde rībina visu nakti.
Dzīvoju pie pašas estrādes - kalna pakējē un mani tas troksnis netraucē - laikam, jau tā skaņa kur citur aiziet. Bet kaitina kas cits - un tie apdzērušies ļautiņi pēc koncertiem, atkritumu vājprāts un narkomānu sirojumi. Tāpēc man pietiktu tik ar slēgtu Bermudu.
No šhodienas Bermuds uz laiku ir ciet,buus remonts.
ja bet Bermuda ipasniekam vajadzetu ari parupeties lai pec vina klientiem piemeram Berzu aleja ir kartiba!!! Sodien no rita pamostos lai suni izlaist skatos!! ATKAL MISENE APGASTA UN NETIRUMI PA VISU ZALITI!!!!! ja labi ka apmekletaji sliniki palikusi miseni uz upi vairs nestiepj! :D
Taa nav Bermunda vaina bet muusu publikas atistiibas limenis