Ogres 1.vidusskolas tualetee atrod Zatlera bildi.
Peec Ziemelvalstu gimnaazijas turpinaas nepatiikami paarsteigumi skolaas. Ar ko Zatlers izpelniijies taadu apiesanos? Taa apgaaniit bildi, ka pat policijaa jaaierosina izmekleesana!
a kas tur tik liels? to bildi regulāri apšpļauda, apzīmē, saplēš. bērni ir bērni, un tā nav tik liela traģēdija
Par ko tad pedagogi sanem algas pielikumu? Bet policija ir irosinata lieta, tad jau tik nevainigi nebija.
NELAIDIET SAVUS BERNUS 1.VIDUSSKOLA!! Direktori mainas, bet kartibas nav. Es negribetu, ka policija atnak uz skolu mana berna delj.Nu neeeeeeeeeeeee!!!
Es arī izmetu žurnālus miskastē, tur viss kaut kas ir virsū
Kas par problēmu? Tagad to tualeti vairs nevarēs izmantot? Viņi visi pēc tam vairāk vai mazāk nonāk tualetēs - atcerieties ļeņinu, staļinu, hitleru, brežņevu un ko tik vēl nē...
Nju vidusskolēni tie diezzin vai bija...:/
Laikam jau ar audzināšanas darbu 1. vidusskolā diez kā neveicas.Varbūt laiks mainīt ne tikai direktorus?
laiks mainīt vecākus arī
galvoju ka rakstītājs(a) ir skolotāja
pareizi, pareizi, apslāpējiet savos bērnos attieksmes paušanu jau pašā iedīglī. lai aug sistēmai paklausīgi lopiņi.
C'mon, O1v kārtibas nav bijis un nebus... Vienigais Antes žēl... Viņu vismaz mes, skoleni, cienijām...
Kādas muļķības! Cik var vainot skolu, skolotājus?! Ogres 1. vidusskolā jau tā ir diezgan stingri noteikumi, bet skolēni tos nevēlas ievērot, aiziet mājās un sastāsta vecākiem cik slikta skola, vai protestē sastrādajot muļķības. Varbūt BEIDZOT vecākiem būtu jāpievēršas savu bērnu audzināšanai??? Kā tad bija ar tiem kautiņiem Ogres centrā starp Ogres 1. vidusskolas un Ogres Ģimnāzijas skolēniem- toreiz arī vainoja skolu!
ja skolaa atrodas taadi indiviidi,kas vnk neciena savu skolu un valsti,tas nenoziimee,ka taada ir visa skola un taas skoleeni!!!!!
Un, starp citu, jaunā direktore Ineta Tamane ir vienkārši lieliska, esmu lepna ka viņa šeit strādā, jo viņa strādā ar visu sirdi un dvēseli, pāri saviem spēkiem. Pateicoties viņai skola turpina attīstīties daudz veiksmīgāk. Bet pat viņas spēkos nav novērst visas pusaudžu izdomātās nerātnības. Lai to panāktu būtu jāizvieto kameras it visur, uzraugiem jāstaigā pa gaiteņiem vai arī stingrāk jāierobežo bērnu tiesības pat aiziet uz labierīcībām stundu laikā!
Bet, ja tādi noteikumi tiks uzstādīti un pat parādīsies finansējums, tad sekas būs skolēnu neapmierinātība, jo kuram gan patīk ja viņu iegrožo, īpaši pusaudžu vecumā, kad liela daļa tieši mēģina pierādīt savu neatkarību??? Un ko viņi darīs- sūdzēsies vecākiem visu appušķojot. Un es nebrīnītos, ja vecāki pēc tam nāktu uz skolu skaidroties! Vecāki- apdomājieties!!!
stulbums....nu kāda atšķirība, kas ar to bildi notiek! no skudras uzpūtuši ziloni kārtējo reizi :D jo vairāk cilvēku ierobežo jo vairāk ziepes būs, ja ļautu bērnam pīpēt diez vai viņš pīpētu! tāpat arī te!
policijai neko citu kaa dariit nav ko, kaa sitaadus siikumus risinaat !!!
TAS IR DEBIILI !!! pofig iemeta un iemeta !!!un cik man liekas vainiigo naakamajaa dienaa atrada !! Stuulbi ka taadus idiotus navar vnk no skolas izmest !
Es mācos Ogres 1. vidusskolā un zinu ka jaunā direktore ir ļoti daudz darījusi skolas labā - nopirkusi jaunu aprīkojumu informātikas kabinetiem, beidzot skolā ir kārtība, manuprāt ir vainīgi bērni, kuru vecāki nespēj tos savaldīt un iemācīt cieņu pret valsti! Olina tu vispār esi kaut kas īpašs! :@
Nedziedāsim slavas dziesmas pārragri direktorei Tamanei,pārāk īss laiks,lai kaut ko secinātu par viņu.Par skolu un disciplīnu jau sen laiks uzņemties atbildību gan skolai,gan vecākiem.Apriebusies šo brīnumbērnu personību izpaušnās,kur eksistē tikai tiesības un vispār galīgi svešs jēdziens kā pienākums,atbildība.Elementāro pieklājību un cieņu pret apkārtējiem vecākiem vajadzētu iemācīt pirms savu brīnumbērnu laiž ārā pa savas mājas durvīm.Diemžēl nevar iemācīt to,kas nekad nav iemācīts pašam.