Miskastes nav un soliņu arī nav!

Lai kāds pavecāks cilvēks pamēģina aiziet no Mālkalnes pr. līdz centra aptiekai..... Neviena soliņa pa ceļam! No `Mālkalnes pr.līdz stacijai-arī neviena soliņa! Ogre domāta tikai tiem,kuriem ir mašinas!!

Zuzanna , 2006-06-16 17:37:43

Jāā, nebiju ievērojusi, ka nav soliņu! Un pie mājām taču arī nav, vismaz pie manas mājas neviena soliņa! Pie mājām tie var arī nebūt, jo vakaros tad tur tusēsies tīņi un vecie ļautiņi, gulēt nevarētu, bet pa ceļam... Man nav bijusi vajadzība pēc soliņa, bet par pavecākiem cilvēkiem nezinu. Cik vecus tu domā? Tādus, kas knapi paiet var?

Saulīte , 2006-06-16 21:56:36

Es zinu, ka no Centrālās slimnīcas rajona daudzdzīvokļu mājām vecie cilvēki tāpēc arī uz centru neiet un sen nav gājuši. Pie autobusu pieturas Turkalnes ielā nav sabiedriskā transporta kustības grafiks, toties ir soliņš... Un tālāk ejot - pie nākamās autobusu pieturvietas atkal ir soliņš. Ak, mēs laimīgie, cilvēki gados! Atgādinājums deputātiem - jūs gandrīz noteikti arī sagaidīsiet ko līdzīgu! Ne tikai to vien, ko šobrīd. Zvaigžņu stunda nav mūžīga!

Zina , 2006-06-17 13:06:33

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet