vidusskolas izlaidums
Kurš man varetu paskaidrot kāpēc Ogres 1.vidusskolā izlaidums ir piektdienas dienā, uz kuru praktiski tiek cilvēki kuri nestrāda. Manai draudzenei šogad meita beidz 12.klasi, ielūdza mani uz izlaidumu bet izbrīnu rada tas ka izlaidums notiek piektdienas pēcpusdienā, es strādāju algotu darbu no kura netieku vaļā kad vien ienāk prātā. Es vēl saprastu ja Ogres 1.vidusskolā būtu 10 izlaiduma klases kur nu nekādi nevar visus "izlaist" sestdienas dienā, ka tas būtu pieņemts, bet ir tikai divas izlaiduma klases. Vai tas tiešām bija tik sarežģīti sakartot lietas tā lai izlaidums varetu būt sestdienā. protams var jau teikt ka tā ir mana problēma ka es netieku, bet manprāt tā ir no skolas vadības puses tāda jocīga attieksme. Parasti tak 12.klasi beidz tik vienreiz dzīvē un šajā brīdī es gribēju būt kopa ar savu skolas beidzēju.
Nu un vēl pilnai laimei daļai pilsētas māju Mālkalne "par prieku absolventiem un viņu ģimenēm" atslēgusi ūdens piegādi ...
tad jau labi ka piektdienā,neviens uz izlaidumu netiks un neredzēs netīros absolventus:))))))