Mums iebaro vecus produktus
Tas nu reiz ir piegriezies.Gan ''Jumī''',gan ''Centrā'',gan ''Maximā'' pircējiem tiek tirgota veca prece.Protams teiksiet,vari nest atpakaļ,turpmāk es tā darīšu.
cik zinu,preci,kurai derīguma termiņš ir beidzies nedrīgst tirgot,bet cik vienkārši,uzliek zīmīti''Akcijas prece'' un viss notiek.
Vecas desas,nopelējušas gaļas ruletes,sarūdzis sveramais biezpiens,sarūgusi biezpiena saldā masa,skāba aknu desa.Ledusskapī atrodās krējums,kuram derīguma termiņš beidzies jau pirms 3 dienām.Akcijas šokolāde,kuras termiņš beidzies pirms mēneša,dzirkstošais vīns,kuru atverot,gaisā uzšaujās etiķis!Sarūgusi torte,sapelējusi maize.Tas nu ir mans šī gada ''labais '' pirkums.
Turpmāk apsolos būt riebīga un kasīga.Galu galā tā ir man sūri grūti nopelnītā nauda.
taa ir muusdienu realitaate!!!!!!!!!!!
Tā kā centrā ir vienīgais veikals Jumis un T markets. Tad ieskrienu bieži Jumis-centrs. Tik tiešām drausmīgi , gaļas produkti izskatās pastāvējuši, augļi it kā ir , bet pirkt nav ko . Augļi nav no tiem lab'
akajiem .Cik ir būts Mālkalnē , tur drusciņ labāk un pārogrē. Centrā , viens puvekļu salasījums no visiem veikaliem. Brīnos atvērs vēl veikalus , ko tur liks un kas sēdēs pie kasēm , ka jau centrā strādā gandrīz viena kase. Kaut kāds absurds. Cik var būt nekvalitatīva attieksme pret pircēju. Kā pagadās , gan jau nav kur ieskriet , ieskries un savāks veco , tā laikam domā Jumis.
Nu ko varu pateikt - skopais maksā divreiz. Šī iemesla dēļ iepērkos Elvī, tur vēl ne reizes neuztrāpīju uz vecām precēm.
Man arī "Elvī" nav gadijies "iegrābties"!!
Nu labi, par sveramiem produktiem vēl varētu pastrīdēties, bet jāatzīst- muļķis vien ir pats pircējs, kas uz iepakojuma nepaskatās termiņu. Katru paku jau arī nevar izcilāt tas nabaga pārdevējs. Sargā sevi pats un viss būs kārtībā. Ja gribi svaigāku produktu, jāskatās dziļāk plauktiņā- jo dziļāk iekrāmēts, jo lielāka garantija, ka termiņš vēl nebūs iztecējis. Un nu un, ka konkrētā stenda sakārtotāja skatās uz tevi piktām acīm!!!! arī pircējam jāzina pārdevēju knifiņi, lai sevi pasargātu.
jumī ar derīgu termiņu pirku saldo biezpiena masu-sapelējusi-tātad glabāts nepareizi....
Jautājums nav par skopumu, bet par to, ka Ogres centrā nav veikalu (kas nav tirgus, Maxima, Cento, Centrs), kur normāli iepirkties ikdienā t.i., kur ir preču izvēle. Nu neskriesi taču to gaisa gabalu uz Elvi katru dienu! Tad jau ērtāk Rīgā iepirkties...
piedāvāju Pārogri...tur man nav nācies vēl iegrābties uz vecu preci...un tas ir veikals, kur iepērkos regulāri..pēc tā Ogres centra veikalos nav patikas ieiet..
Man gan Pārogres hipermārketā gadījies "iegrābties" saskābušā brokastu biezpienā, kaut arī līdz realizācijas termiņa beigām vēl pāris dienas palikušas. Vēl turpat pie karsto ēdienu letes man tika pārdots ieskābis plovs. Čeku biju saglabājusi un man atgrieza atpakaļ naudu.
Pārogrē atdod naudu atpakaļ.
bet ja dzīvoju centrā un vēlu no darba atgriežos - man ar kājām iet uz ELVI vai PĀROGRI?
Pats nevari izlemt? Ieteiktu uz Elvi, varētu būt tuvāk...
nopērc mašīnu vai izsauc taxi! :D:D:D neesi skops! :D Tad tiksi gan uz Elvi, gan uz Pārogri! bet kad iepirksies, nu nepērc preci, kurai termiņš izbedzies!!
Visu laiku ta bija - ja veca ,tad uz Akciju! =/
Ma###imaa jau arii salaatus mazgaa, peec tam ar jaunu majoneezi salej :)
Arii tur ar etikji tiira nost deriguma terminjus, pec tam jaunus sit, bez atkritumu tehnologjija taa teikt.
nejau veikali liek akciju,bet ražotāji!!! nevienmēr ražotāji ir godīgi! Rubeņi savu produkciju vai 2x pāržāvē un sūta pa veikaliem:(
jumii eksotiskos auglus peerkot rekinieties, ka vidus var but sapuvis. Iepirkos reizes trīs, atpakaļ nenesu, bet arī nepērku tur vairāk.
"juma" viekalos ir visur veci nostaaveejuchi produkti........