Latvijas Pasts

Patīk “Latvijas Pasta” sauklis - “Ar atbildību par uzticēto”.
Tāpēc viņu mājaslapā rakstīts:”Pasta indekss ir svarīgākā adreses sastāvdaļa, kas nav atkarīga no tā, kura pasta nodaļa veic piegādi konkrētajai adresei. Pareiza indeksa izmantošana ir viens no kvalitatīvu pasta pakalpojumu saņemšanas nosacījumiem.”
Tātad, lai pareizi piegādātu pastu, nav jāraksta tās nodaļas indekss, kura piegādās, bet gan tās, kura atrodas citā pagasta galā. Tā tikšot ātrāk piegādāts

Arnis , 2021-01-23 23:49:36

Pareizi esat sapratis! :) Ogres pasts piegādā arī Ciemupei, Tīnūžiem... Ja uzrakstīsiet Ogres indeksu , un Ciemupē ir identiska adrese, sūtījumu saņems pavisam cits adresāts.

Pastniece , 2021-01-24 09:51:09

Pareizi esat sapratis! :) Ogres pasts piegādā arī Ciemupei, Tīnūžiem... Ja uzrakstīsiet Ogres indeksu , un Ciemupē ir identiska adrese, sūtījumu saņems pavisam cits adresāts.

Pastniece , 2021-01-24 09:51:54

Pastniece , 2021-01-24 09:52:50

Tad tāpēc man adresētās vēstules ar Ogresgala indeksu tiek piegādātas uz Ogresgalu citam adresātam, nevis uz Ciemupi man.

Arnis , 2021-01-24 12:26:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet