salūts ne Jaungadā

Par Aitu kūts skatuves auniem kāds padomāja pirms salutēt pulksten 20.00? Ar salūtiem vajag tāpat kā ar elektrības padeves traucējumiem - laicīgi brīdināt tos, kam tas ir svarīgi.

auns , 2020-10-03 20:05:05

A brīdināt vajadzētu ieslēdzot ugunsdzēsības trauksmes sirēnas, kas gribēs, tas sapratīs!

kreks , 2020-10-04 19:59:04

Kad tad salutēt?

? , 2020-10-05 07:07:41

ne visiem prātiniem saprast, ka ir būtiska atšķirība starp operatīvā transporta izsaukumiem un salūtnogribējušos plānprātinu trokšņosanu jebkurā vietā un laikā, nerēķinoties ar citiem cilvēkiem un biedējot dzīvniekus. Jūs reāli esat slimi un sodāmi ar ļoti lieliem naudas sodiem .Šis absurds ir jārisina valstiskā līmenī, jo nav pilnīgi nekādas nepieciesamības izklaidēties radot daudziem traumējošus, šāvieniem līdzigus trokšņus.

Nu , 2020-10-05 09:44:36

Vai tiešām cilvēki jums, pašu dzīvē nav par ko uztraukties - ar garantiju, kad noteikti ka ir, bet kā cilvēkam - savas dzīves problēmas ir vieglāk aizēnot uz sīkumiem - skaļš kaimiņš, skaļš salūts, smirdīgs veikals, slikta pārdevēja attieksme, zaglis Helmanis u.c. pilnīgi jums nekontrolējamas lietas - esiet prātīgi un domājiet/risiniet savus dzīves izaicinājumus, visiem tā būs labāk un arī jūsu dzīves kvalitāte uzlabosies
Pieļauju, ka runa iet par to pašu (vienu!!!)salūtu ko arī es dzirdēju nesen......
Cik ilgi viņš bija? 2min? Kad bija pēdējais ,privātās ballītes salūts ko dzirdējāt tuvumā?(retorika)
Jā..... salūts nu dien ir viena lietām ko es neizprotu, jo es neredzu tur nekādu skaistumu, efektivitāti vai citas raksturīpašības, bet.........ja cilvēks ir gatavs par to maksāt un redz kautko tās naudas vērtu, par ko viņš maksā....lūdzu....ja tā nepaliek par sistēmu, tad 2min garo torksni(20:00!!!!!) var paciest jebkurš.

Karlis Dob. , 2020-10-05 13:32:41

https://www.youtube.com/watch?v=FwwIYdB_wic Sheep Discovers How To Use A Trampoline

labāk palēkāsim , 2020-10-07 23:50:43

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet