Ogre ciet!

Viss ir super.ka būvēs apli pie Lidla,bet kāpēc šobrīd arī jāsāk veidot gājēju pāreja un luksofors pie Jaunogres? Es pat nestādos priekšā,kādi sasrēgumi gaidāmi,jo pa vidu vēl ir pārbrauktuve! Tiem,kas brauks iekšā Jaunogrē, tagad būs jāstāv garā rindā,lai tiktu līdz pārbrauktuvei, pēc tam vēl jāgaida uz gājēju luksofora! Nesaprotu,kāpēc nevarēja izbūvēt pārvadus,lai cilvēkiem nav jārēķinās ar pārbrauktuvēm? Viss būtu daudz vienkāršāk.

Lily , 2020-10-03 09:40:53

Viss ir slikti; ļoti slikti; viss...

ej dirst , 2020-10-03 12:21:48

Vairāk iesim kājiņām un uz Rīgu ar vilcieniem!

Ciprese , 2020-10-03 12:28:12

Man līdz darbam ar kājiņām stundu būs ko iet. Tā neesmu ar mieru.

Lily , 2020-10-03 13:25:18

Cilvēkam laikam nekas nekad nebūs labi. Būtu labāk Paldies teikuši, ka pilsēta tiek sakārtota. Nedaudz pacietības un brauksiet visur kur gribēsiet

Helis , 2020-10-03 20:34:03

Nav stāsts par to,ka nebajag vai vakag sakārtot, bet kāpēc viss reizē? Reizē Skolas ielas remonts, reizē rok Jaunogri. kāpēc viss notiek reizē? Tieši tas,ka remontē uzreiz visu, rada meērtības.

Lily , 2020-10-04 09:04:38

Es teiktu BEIDZOT, par Jaunogres krustu.
Ir pāris alternatīvas kā apbraukt visus būvdarbus. Rada liekas neertības, bet uz labu. Lai tik būvē, kamēr būvē un ir iespēja. Man vienmēr paticis pirmsvēlēšanu laiks, viss tiek uzlabots. Nezinu gan, laikam arī negribētu, par cik un par kādu naudu :D ESAM PACIETĪGI UN IECIETĪGI, PLĀNOJAM CEĻU LAICĪGI

Opels , 2020-10-05 13:37:49

Es jau gaidīju, kad kāds ierakstīs "nekad cilvēkam nav labi". Jā, ja tik nesaprātīgi tiek plānoti remontdarbi, ka ceļš pār 2 vienīgajām pārbrauktuvēm no otrpus dzelzceļa līdz šosejai ir nobloķēts! Rīgas virzienā nevar aizbraukt ne pa Skolas ielu, ne Grīvas prospektu, un ļoti apgrūtinoši gar Policijas Akadēmiju. + remonts pirms Jaunogres pārbrauktuves. Nav visiem izdevīgi braukt caur Tīnūžiem. Citiem arī Daugavpils virzienā vajag! Pie tam - esat mēģinājuši no Daugas vai Circle iegriezties Ogrē, kas jādara, apgriežoties pretējā virzienā iepretim motelim un tad jāiegriež Ogrē pretī Priedītēm? Tas vairs nav iespējams, jo no vecā Kultūras nama izbrauktuves nepārtraukti brauc auto (citur viņiem nav, kur izbraukt), un uz apgriešanos var gaidīt mūžību... Na nekas pret remontiem principā, nē! Tikai šī "plānošana" atgādina dzīvokļa remontu, kurā tiek remontētas visas istabas, virtuve, vannasistaba reizē, un tajā vienlaikus ir arī jādzīvo! Normāli cilvēki tā nedara - ja remontē visu, tad tobrīd pārvācas. Ja dzīvo uz vietas, tad remontē PA DAĻĀM.

Nika , 2020-10-07 11:04:37

kāds remonts ir Jaunogrē? ne man šorīt kas traucēja, ne vakar. Nav taču vēl sācies!

roselle , 2020-10-07 11:55:09

Jaunogrē gar malām jau sāka vakar rakt,kad ap 14 braucu šosejas virzienā uz Jaunogres pārbrauktuvi. Pagaidām netraucē, bet man ceļš no Jaunogres pusi virzienā uz kartonku arī ir liels pārbaudījums, jo pirmkārt pārbrauktuve ir ciet,kur vakar gaidīju 7 min, tad vēl luksofori, kur ir skola, visi ved tai laikā bērnus un taisa kreiso.Tad vēl ir gājēju pāreja pie Domes un vēl viens luksofors. Tas viss bremzē satiksmi, jo sevišķi tagad.

Lily , 2020-10-08 06:30:37

Paši nobalsojāt, tagad priecājaties . Tas jau ir skaisti , šur tur ir ar prātu izdomāts, bet cituviet bezgaumīgi un pārsteidzīgi. Gaidiet siltuma un ūdens tarifa pacelšanu. Nekas par velti nenāk. Un otkatus kā daži būvnieki atzina no 30-50 %, nāksies no mūsu kabatām.

čiriks , 2020-10-08 08:49:28

Paši nobalsojāt, tagad priecājaties . Tas jau ir skaisti , šur tur ir ar prātu izdomāts, bet cituviet bezgaumīgi un pārsteidzīgi. Gaidiet siltuma un ūdens tarifa pacelšanu. Nekas par velti nenāk. Un otkatus kā daži būvnieki atzina no 30-50 %, nāksies no mūsu kabatām.

čiriks , 2020-10-08 08:49:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet