relax

Ārprāc!!! esmu šokā kāda egle ir uzstādīta mālkalnē nevis egle bet kautkāda parodija!!!

relaxs , 2007-12-03 22:15:27

zaibis tēmas nosaukums, nakuj tev labāka egle?

armands , 2007-12-03 22:59:07

relax gribi lai pa musu nodokljiem liek kautkads lido egles?

hu , 2007-12-04 00:20:08

gan jau kāds labi "iešņauca nāsīs" ;]

am.k , 2007-12-04 08:47:58

Bail iedomāties, kāds izskatās relax pie svētku egles!!!

"Šoka pazīmes:
slikti apasiņotā āda ir bāla un klāta ar aukstiem sviedriem,
pulss kļūst ātrs un vājš, bieži tikko sataustāms,
paātrinās elpošana,
samaņa vairākuma gadījumu, sākumā ir saglabāta - kamēr šoks vēl nav dziļš, cietušais var arī sūdzēties par slāpēm, aukstumu, drebuļiem.

Cietušais, sākumā, parasti ir ļoti nemierīgs un uzbudināts - no malas viņš izskatās gluži kā piedzēris, tikai nav raksturīgās alkohola smakas no mutes, bet vēlāk aina kļūst gluži pretēja - arī neadekvāti situācijai - cietušais kļūst pārāk vienaldzīgs, apātisks, līdz beidzot iestājas dziļa bezsamaņa, atgriezt no kuras atpakaļ dzīvē šoka slimnieku ir ļoti grūti, un ļoti bieži pat neiespējami, pat mūsdienu medicīnai".

Gita , 2007-12-04 10:21:47

Tad jau labāk vispār nebutu likuši jo šī točna ir parodija

Relax , 2007-12-04 10:27:56

Aizej mezaa,izpusko kadu gribi egli un priecaajies uz nebeedu.To soka egli es veel neesmu redzeejusi un negribu.A ja nu man arii peksni soks?Taapeec tagad to vietu apiesu ar lielu liikumu.

Zalktis , 2007-12-04 15:42:57

Varēja uzlikt arī lepnāku, bet kāda jēga, ja pēc kāda laika tāpat zarus nolauzīs ,lampas sasitīs un vēl virsū uzdirsīs!

sinajs , 2007-12-04 17:57:51

Nekad jau visiem nebūs labi. Kādā no iepriekšējiem gadiem bija egle ar ķērpjiem apaugusi - atkal nebija laba.Laikam jau vajag '"Kremļa'" vai sudrabegli. Man gan nav nekādas pretenzijas un bērniem
patīk.Padomājiet,ka to skaisto,kuplo tā pat pēc pāris mēnešiem sacirtīs malkā.Lai labāk aug mežā.

MARUSJA , 2007-12-05 11:22:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet