Sonātes kontingents

Sveiki! Vai būtu kādreiz iespējams attīrīt Sonātes kvartālu no dzērājiem un narkomāniem, lai vakaros būtu droši blandīties pa ielām? Vai nevar aizvākt to kontingentu no turienes? Paldies.

enamaT , 2020-01-23 06:31:29

gaidiet kad remontēs to midzeni, varbūt kas mainīsies!
Drogām blakus laimētava ari pilna streipulīšu, bet PP izliekas neko neredzam, jo nav jau kurp vest un izguldīt....

...... , 2020-01-23 07:33:32

Tak visu laiku iet runa par to, ka Ogrē no narkomāniem nav glābiņš.. mālkalne ir jau apsēsta ar viņiem,Elvi veikaliņos viņi jūtas kā mājās.Tirdziņa būdiņas tiek izmantotas kā lietošanas vietas,arī dienā nav omulīgi iet garām. Tur vajadzētu kameras salikt,tādus brīnumus redzētu!!!

Sonāte , 2020-01-23 07:56:12

Tas nav tāpēc, ka turpat Sonātei blakus sociālā māja? Un laikam arī nakts patversme?

Njā... , 2020-01-23 10:41:19

Mīļie cilvēki, kad Jūs reiz sapratīsiet, kad Ogres policijai nav teikšanas pašā Ogrē. Viņi īstenībā ir nekas, būsim godīgi. Ir pāris cilvēki, kas visu nosaka (starpcitu uz vienas rokas saskaitāmi) Un ko teiks, to darīs. Tā kā, dzeršana, azartspēles un narkotikas ir liels bizness, tur ienāk liela, netīra nauda. Jābūt īpaši apveltītam, lai neredzētu sakritības. Pienāks tāda diena, kad Ogre būs skaista un jauka, bet ne tuvāko 5-10g. laikā. Kā jau Njā teica, arī iemesls ir sociālā māja blakus, kā arī ..... teica, nav jau īsti vest kur, tā arī ir taisnīna. Ja tā apskatās nauda mums ir, mēs ceļam jaunas bibliotēkas, nojaucot veco māju, un bliežot jaunu augšā, dažas Ogres ielas tiek labiekārtotas, jo tur dzīvo pietuvināti cilvēki. Protams, vajag pārmaiņas, bet tās, kā jau teicu, tuvākajā laikā nebūs gaidāmas. Un par Ogres policiju, laikam jau visiem ir zināms, kad darbība ir zem 0.. tā pat kā lielā daļā ārstniecību iestāžu Ogrē.

Kā mēs to varam mainīt? Ja nāks cilvēki pie varas, tādi kā Es. Tas nebūs tagad, bet drīz. Un, kad es būšu, zināsiet patiesībā, kas par Jums rūpējas.

Lai visiem izdevusies diena.
Mahinators.

mahinators , 2020-01-23 10:52:01

WOW, tas tik bija grāvējs. Procesā neaizmirsi uzņemt dok. filmu, labprāt noskatīšos.

Mahinalohatrons , 2020-01-23 10:54:41

Speciāli Tev Mahinalohatrons: zināju, kad tādi kā Tu būsi. Bet man tas netraucē. Tiksimies kādu dienu. Es pat esmu pārliecināts par to.

mahinators , 2020-01-23 10:57:14

Tas ir Rīgā?

? , 2020-01-23 17:49:04

Pašvaldības policija izliekas neredzam šo bardaku, kas notiek minētajā apkārtnē, kā arī pie Mālkalnes prospekta 30 sociālās ēkas! Bērniem, kas nāk no skolas jāiet visam šim alkoholiķu un narkomānu midzenim garām!

Dzintars , 2020-01-25 12:07:43

Ko darītu tu viņu vietā???

??? , 2020-01-26 13:52:20

??? ---> ja Tu jautā man, tad es nekavējoties sasauktu ārkārtes Domes sēdi, paāicinātu Ogres policijas priekšnieku, gaiši un skaidri pateiktu: "Tev ir dots tāds/tāds laiks, lai censtos sakārtot šo situāciju". nebūs, tad būs pārmaiņas.

Kad pakaļa svilst, tad visi, visu var izdarīt.

mahinators , 2020-01-27 10:04:45

Ļena ar to savu sīko pakalpiņu zagli,kā arī daudzi citi sakaltušie cilvēciņi KATRU dienu ir pārlietojušies līdz nemaņai,klīst pa pilsētu gaišā un tumšā dienas laikā..Neticu,ka neviens to nemana un nezin!!!

Jop , 2020-01-27 14:43:53

Mahinator es tevi mīlu, es tavs #1 fans, es par tevi balsošu, lai tu beidzot sakārtotu šo zemīti. XoXo

Mahinalohatrons , 2020-01-27 15:57:20

kāda vaina Sonātei?tā s apkārtnes cilvēki nestrādā ministrijā un nestaigā ar kaklasitēm.
Sonātes apkāktnē vispār narkomānu nav.Trūcīgie iedzīvotāji no kopmītnēm nav ne narkomāni ne dzērāji.Narkotikas ir dārgas un šajā rajonā narkotikas neviens nevar atļauties nopirkt.

tete , 2020-02-10 17:23:03

Aizdevuma piedāvājums no 2000 līdz 800 000 € par pieņemamiem un saprātīgiem nosacījumiem. Tas viss ar apliecinošiem dokumentiem un ļoti ātri. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums. E-pasts: xandrabertrant@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578

Aexandra , 2020-03-05 20:49:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet