Pārogres stacijas monstrs

Par to metāla monstru ("uzbrauktuve cilvēkiem ratiņkrēslos"), kas pa dienu tika uzšauts, izvarojot Pārogres stacijas ēku, mums ir jāraksta sūdzības Pieminekļu aizsardzības inspekcijai!!

Neesmu redzējis nevienu cilvēku ratiņkrēslā, kurš jebkad būtu pircis vilciena biļeti vai vēl vairāk - ticis vilcienā!!!

WTF , 2019-12-13 20:03:59

P.S. Kas tie par večiem, kas ar džipu naktī plastmasas pudelēs pumpē ūdeni pie stacijas?

WTF , 2019-12-13 20:05:08

Njā, ''skaists'' monstrs uzsliets, lai varētu ielikt ķeksi par vides pieejamību. :(

viedoklis nepareizs , 2019-12-14 20:37:16

Es pārdzīvoju depresiju, kad vīrs atstāja mani un bērnus pie citas sievietes, mums bija skaista dzīve kopā un mierīgas mājas kopā. Pirms dažām dienām es pamanīju viņa dīvainu izturēšanos, pēkšņi pēc dažām nedēļām es uzzināju, ka mans vīrs redz kādu citu. viņš pārtrauc sarunu ar mani un sāka atgriezties mājās vēlu no darba, viņš gandrīz nemaz nerūpējas par mani un bērniem, es lūdzu viņu mainīt savu ceļu un būt labs cilvēks, ka viņš bija. viņš atteicās mani klausīties. Es rūgti raudāju ar salauztu sirdi, jo mana laulība bija sabrukusi. Es darīju visu iespējamo, lai labotu šo problēmu, bet visu bez rezultātiem. Es kļuvu ļoti noraizējusies un bezpalīdzīga. Es dzirdēju lieliskas ziņas par Dr.Goko darba laulības izšķiršanu, es sazinājos ar viņu un izskaidroju visu notikušo ar cerību rast risinājumu no viņa. Viņš apsolās man palīdzēt, ko viņš arī izdarīja. Viņš atrisina problēmu manā laulībā un atkal apvieno vīru pie manis. Es ar lepnumu varu teikt, ka mana laulība atkal ir atkal labāka. sazinieties ar palīdzības e-pastu: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
WhatsApp un Viber šis numurs +2348056398964

Sanddy , 2019-12-15 14:14:13

Vides pieejamības iespēju nav pie ģim.ārstiem,policijas,tiesas un vēl daudz ko var minēt.Nosaucu tikai tās vietas,kas duras acīs Ogres centrā.Tā ka Pārogres stacija izbrīna.Patiešām-kā tad iekļūs vilcienā?

justīne , 2019-12-17 16:05:30

Ir speciāi vagoni.

Gpunkts , 2019-12-17 16:26:16

Kur tad? Vakar radinieci sagaidīju Ogres stacijā.Visi vagoni vienādi! Neviena vagona ar iespēju iebraukt ar ratiņiem.

justīne , 2019-12-18 13:44:08

Ir speciāi vagoni.

Gpunkts , 2019-12-18 19:21:02

Kur viņi ir? Ka vispār ir,tas skaidrs.Mani interesē konkrēti.

Jānis , 2019-12-19 09:31:39

Jūsu finansiālās problēmas risinājums
Finansēšanas iespēja cilvēkiem ar projektiem un citām personīgā finansējuma vajadzībām. Jūs varat saņemt aizdevumu un atrisināt savas finansiālās grūtības. Tas ir ātrs un uzticams.
E-pasts: xandrabertrant@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578

Aexandra , 2020-03-05 20:50:20

Mans vārds ir Endrjū Allens no Amerikas Savienotajām Valstīm, es gribu ātri pateikt pasaulei, ka pastāv reāls tiešsaistes pareizrakstības rējējs, kurš ir spēcīgs un patiess, Viņa vārds ir DR maziks. Viņš man nesen palīdzēja atjaunot attiecības ar manu vīru, kurš aizgāja mani, kad es sazinājos ar DR maziku, viņš izlēma man mīlestības burvestību, un mans vīrs, kurš teica, ka viņam ar mani nav nekāda sakara, atkal sauca mani un sāka mani ubagot. viņš atkal ir atgriezies ar tik lielu mīlestību un rūpēm. šodien es priecājos paziņot jums visiem, ka šim pareizrakstības piekritējam ir tiesības atgriezt mīļotājus. jo es tagad priecājos par savu vīru. Ikvienam, kurš lasa šo rakstu un kam nepieciešama palīdzība, DR mazik var piedāvāt arī jebkura veida palīdzību, piemēram, laulības un attiecību atkalapvienošanos, visu veidu slimību izārstēšanu, grūtniecības pareizrakstības uzskatu un daudz ko citu. Jūs varat sazināties ar viņu pa šo e-pastu (drmazikpowers@gmail.com) WhatsApp numurs +2348146140825

Andrew Allen , 2020-08-01 19:05:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet