Smēķējošās pārdevējas
Katru dienu eju garām Mālkalnes 5-7-9 mājai. Loti skaisti izskatās,ka pie gandrīz katra veikala,jeb kantorīša stāv pārdevējas jeb tajos strādājošie darbinieki(-ces) un velk kuplu dūmu. Pie jaunatvērtā apakšveļas veikala,ķimiskās tīrītavas,audumu veikala,sadzīves pakalpojumu,nekustamo īpašumu durvīm regulāri stāv smēēkējošie darbinieki. Protams arī īpaša vizitkarte Ogrē jau ir kļuvušas Gerkena pārdevējas un vadītāja,kas regulāri smēķē pie durvīm. Manī tas izraisa riebumu,tādāļ arī šos veikalus ,iestādes neapmeklēju. Un nez kur darbojas likums-nesmēķet 10m no ieejas durvīm?
Arī pie Pārogres hipermārketa pārdevējas-pīpmanīšas dūmu velk veikala ieejas priekšā, jo ir auksts vai aiz apkakles lietus līst. Lai gan ir dažas, kas tomēr aiziet aiz ēkas stūra.
Nu bet kontingents-pārdevējas-vai tad ko citu no šādiem cilvēkiem var sagaidīt, katra ir sava uzņēmyma seja, nu tad darba devēji var redzēt, ko pieņēmuši darbā...
Maksājot zemu algu, pretim saņem ne visai veiksmīgu uzņēmuma "seju"...
nav glīti, nav glīti!
es arī neeju šajos veikalos,īpaši lielu līkumu metu gerkenam-tur savā starpā nevis sarunājas,bet sabļaujas krieviski
Vai tad ir kaads likums par 10m? :)
... ir tomēr arī nezinātāji - tādat ir arī pārkāpēji! starp citu sods ir paredzēts Latvijas APK 42.1.panta 1. daļā - līdz 10 latiem. lielie soda kāsēji guļ!!":D:D:D
man arī riebjās iet veikalā,kura ieejas priekšā stāv pārdevējas un kūpina, un tā smird......
Pa Gerkena pārdevējām ir īpašs stāsts, jo viņas ne tikai pie veikala durvīm pīpē, bet arī uzvedas kā vieglas uzvedības sievietes.
Arī pie veikala elvis APMEKLĀTĀJI SMĒĶĒ PIE IEEJAS DURVĪM[LAIGAN IR UZRAKSTS NESMĒĶĒT 10 M NO IEIEJAS]
KUR SKATĀS APSARDZE? ES PIEMĒRAM VAKAR TUR REDZĒJU 10 GADUS VECU MEITENI SMĒĶĒJAM.
Tādi kā ,333 pakaļas noaudzējuši savos kantoros sēdēdami...māk tikai gudri spriedelēt
šmariga! apsardzej nav tikaj viens uzdevums- skatities kas pipe un kur pipe, tas ir pirmkart, bet otrkart, ja 10 gadiga mejtene pipe tas ir vinjas problemas, apsardze par to neatbild, un aizradit ari nav tiesibas. taka vispirms palasi likumus bet pec tam raksti tadus komentarus!
vai tad paardeveeja nav cilveeks !darba deveejiem ir jaadomaa par to,kur paardeveejs var uzsmeekjeet.
Tieši tā - nedrīkst smēķēt 10m no ieejas.. Bet nekur nav teikts, ka nedrīkst smēķēt 9,5m, 8m vai 1m no ieejas.. Sodiet mani , ja es stāvu un smēķēju tieši 10m no ieejas, bet Jums NAV tiesību pārmest, ka s'mēķēju 1 m no ieejas.. LR likums... :P
Mjā, visai savdabīga Tev izpratne, jeb lasi pa diagonāli. Likums nosaka, ka aizliegts smēķēt TUVĀK PAR 10 metriem no ieejām ēkās vai būvēs (arī uz ārējām kāpnēm un lieveņiem.
veikals "BETA" paļubomu labākais!!
Tur ir redzēts, ka pārdevējas un "gruščiki" pa aliņam iepļauj