Kā un kur Jūs atstājas savus velosipēdus pie "nozīmīgām" ēkām Ogrē???...

Velosipēdi Ogrē dienas laikā uzkrītoši mētājas pie "Mālkalnes" adm.ēkas, abiem centra lielveikaliem "Jumis", "Triāla" "Pagrabiņa", veikala "Brīvība",veikalu rindām "Mālkalnes" apvidū, Būvmateriālu centra Skolas ielā utt., jo nav izvēles. Tos nav kur "piesiet"!!!! Ja nu vienīgi kaut kur "tuvumā" pie trepju margām, elektrības stabiem, telefonnojumēm ... Un tas viss - laikā, kad tik ļoti popularizējam veselīgu dzīvesveidu!!!!!!!!!!
Smaidīt vai raudāt?
Vienīgi "Leader Price" veikals atsaucās manam lūgumam! Paldies par viņu sapratni un ātro reakciju !!! Gudrie jēdz, cik klientu "nereaģējot var zaudēt un pazaudēt"... Patiešām!

Sportiska un veselīga dzīvesveida piekritēja , 2006-06-11 15:36:36

Tiesa, tikko pamanīju, ka 2 glauni velo " sašņorēti" pie mūsu mājas pagraba lūkas aizsargmetinājumiem. Toties pie Jumja - 2 gab. pie vitrīnas stikliem atstutēti.

Vērīgā , 2006-06-11 18:38:55

veselīgāk laikam aiziet ar kājiņām uz veikalu,tā noteikti domā veikalnieki:)

meitene , 2006-06-12 08:20:17

Te nav Holande, kur visi ar velo brauc, un tomēr gan jau atnāks saprašana kādam varbūt...

Tomēr , 2006-06-13 15:48:34

Nu ja... reiz pie Jumja Mālkalnē pieslēdzu savu ciskudrillu pie taksofona (atstutējublakus pie staba un piešņorēju pie viena stienīša pie taksofona), iznāca apsargs un sāka braukt viršu (krieviski!!!), idejiski par īpašua bojāšanu vai ko tamlīdzīgi... Negāju savus nervus bendēt un cīnities par savu taisnību, ak citur jau nav kur... Tā ir gandrīz vai cī'ņa ar vējdirnavām. Novietnes ir tikai pie Leader Price un Saulītes, at pie krutā Elvi nav... Nu tad te var padomāt, kuram varbūt vairāk rūp klientu labklājība un ērtības. Bet vai tie dīvainie metāla stieņu veidojumi Skvērā pie tunēla arī domāti kā vietas, kur pieslēgt velosipēdus?

Ritucīte , 2006-06-13 18:18:04

Urā! Pie Elvi ir gan 2 gab.... Bet tādi kuriozi pie "Jumja" ir ļoti bieži! Nevienam ne silts, ne auksts. Deputāti pa pilsētu jau nu noteikti nekad nebrauks ar velosipēdu. Tas nekad viņus ne vismazākajā mērā neskars. Tāpēc šī problēma ir n gaismas gadu attālumā no visa pārējā. Tomēr varbūt kāds ieklausīsies...

Atradums , 2006-07-07 00:35:17

Mjām... Parasti riteni iestumju Jumī (mālkalnes) un tašu nodevējtante jau ķērc, ka veikala telpās nedrīkst atstāt riteni. Kātad!!! Es nupat nopirktu atstāšu zagšanai ārā? nav jau statņu kur piesiet! Pasaku ka es ātri un laižu mierīgi pa veikalu staigāt...
Nu vienreiz blondā apsardnieces jaunkundze man nākot ārā sāka kautko dirst. Njā, es pat neklausijos.
karoč kamēr nebūs statīva stumšu veikalā un man poh!!!

Esss , 2006-09-15 19:11:18

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet