FAZER trūkst darbinieku
Ko var plātīties, ka FAZER ir Eiropas līmeņa uzņēmums, ja tur reāli trūkst darba roku??? Pat komentēšanas iespēju lieguši. Ja jau iet tik slikti, tad sunim pašam sev aste jāceļ...
tiem, kas mīl darbu un strādā, visos darbos būs labi; čīkstuļu pietiek visur.
man maksā algu, ir polise, maizīti nepērku un esmu priecīga par darbu jau 15 gadus!
Tikai kāpēc tur nav kas strādā?
Zivs meklē, kur dziļāks, bet tie, kas strādā 5 - 10 -15 gadus nesūdzas, jo mīl savu darbu. Tiesa, slaisti u.c.atkarīgie tur ilgi neturas, jo nav raduši nopietni strādāt.
Fazer labus un zinošus speciālistus nepieņem.Tur jau esošie baidās par savu darba vietu, īpaši jau P.....u ğimenīte.Fazer ražo nevis maizi, bet maizes izstrādājumus.No Fazer produkcijas cenšos izvairīties.Nez kāpēc SKY fazer produkcijas vispār nav?Laikam dikti laba.
SKY pārdod arī poļu pamperus, zem vācu zīmes. Slikts piemērs trāpijies ar SKY... ja tā papēta tad galīgs patērētāju apmāns vien tur ir.
Itsevisķi ta dzejniece no fabrikas,liek uz ausīm ,zog visu ko var,bet pie raksta komentet aizliegts...nu laikam jau taisnība,ka īpaši nesokas jo paziņa teica ka darbiniekus biezi meklē,ta parasti ir tur kur nekas īpašs nav....daudzi jau stradā tur ne jau aiz laba prāta vai mīlestības,vienkarsi kāds savs labums un izdevīgums ir,un galu galā bez darba neizdzīvosi
Nezinu kas viņiem trūkst , taču komunikācijās personāl atlases ziņā šiem tur pilnīgā pakaļā. Laikam katru soli nedēļām jāskaņo ar kādu aizdīķa menedžmentu.
Nepareizos komunikatorus paņēmuši?
2019-08-06 08:18:44 : Kas viņu zin. Taču daudzreiz pēdējā gadā esmu līdzējis dažiem kaimiņiem un paziņām saziņā ar šiem. Uzrakstīt CV , nosūtīt e-pastus. 90% gadījumu nekādas reakcijas. Apmēram 10% gadījumu automātiskā atbilde ka sūtījums saņemts. Bet reaģē rezultāts tikai tur kur zvanot personīgi. Tātad vai nu tur otrā galā neko nerubī no meiliem , vai sakonfigurēts ka filtrē laukā bezmaksas servisus , visādus G-mailus vai Inboxsus. Reiz man palika interesanti , pazīstams skuķītis vasaras brīvlaikā gribēja šancēt pie konveijera , pieteikumu palīdzēju uzrakstīt , nekādas atbildes. Man palika interesanti , no 10 dažādiem servisiem aizbliezu 10 vēstules , paziņojums par saņemšanu pienāca no 1 ! Atbildes 0. Piezvanot gan viss sanāca. Vēl zinot ka viņi virslaik meklē darbiniekus liekas smieklīgi ka šie raksta ka sazināsies tikai ar konkursa nākamās kārtas pretendentiem. Redzot to pastāvīgo vakanču gūzmu man jau nu liekas ka sazinās viņi tikai ar tiem kas šiem piezvana vai vispār ne ar vienu.. Vismaz spriežot pēc tā ka nezinu nevienu kam viņi atbildētu uz vakanču e-pastiem.. tik telefona zvaniem..
Jūsu finansiālās problēmas risinājums
Finansēšanas iespēja cilvēkiem ar projektiem un citām personīgā finansējuma vajadzībām. Jūs varat saņemt aizdevumu un atrisināt savas finansiālās grūtības. Tas ir ātrs un uzticams.
E-pasts: xandrabertrant@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578