Bomži apsēduši Ogri
Vai tiešām jūs neko nevarat izdarīt pret to, ka mūsu mīļo, dārgo kūrortu ir apsēduši bomži, kuri visur ievazā infekcijas, čurā uz ielām, demolē, piegāna tualetes, prasa pilsētas viesiem sīknaudu un lasa benčikus?
Risinājums varētu būt šāds - izsūtīt bomžus ar viñu bàrdaino vadoni uz mazāk kulturālām un attīstītām vietām - Lielvārdi, Ķegumu, Rembati u.t.t. humāns veids!
Ar cieņu,
Bridža
Kāpēc ne uz Rīgu?
Kāpēc gan mēs nevaram pie tevis Bridžas tant? Mums būtu siltums un tev vīrišķība...
Bridža Tu stulba esi???? Laikam jau! Tiešām labāk pie Tevis viņus visu! Vispār pazūdi labāk no Ogres nevienam Tu neesi vajadzīga!
Ar Cieņu,
Rūta
Ej tak tu kāst, blozga Rīta!
Tu tiešām esi stulba. Tevi vajag izvākt no Ogres, lai gaisu nebojātu.
pareizi - jāsūta uz tām neattīstītajām un nekulturālajam vietām, lai piečurā Ķegumu!
Protams uz Rembati jāsūta dirsēji - tā ir īpaši atpalikusi vieta...hihihi
Vispār mūs par bomžiem saukt nebūt nav korekti, mēs esam cilvēki bez konkrētas mājvietas, veļotāji, brīdomātāji. Dodies kur gribi, dari ko gribi, tu nevari mūs sazin kur aizsūtīt, tikpat labi es varētu kaut kur pasūtīt tevi, jo arī tu traucē citiem mierīgi dzīvot. Ja vēlreiz redzēšu tādus komentārus Bridža, tad nomētāšu tevi ar tavas pašas atkritumiem, tā kā labāk piezemini toni un nolaidies no mākoņiem vai nāksies tevi nolikt gar zemi pašam.
Без Определонного Место Жителства - latviski tas saucās KLAIDONIS, BEZPAJUMTNIEKS...
Klau, es gadījumā pie tevis neaizmirsu savas plastmasas pudeļu čības? Pa dienu, kad dzīvojos pa autoostu, nav ko pārvilkt, zābakos svīst pēdas.
Man jau likās ka tās zaļās nav manējās, baigi spiež, pa āru staigājot salst kājas un viss sāls līp pie kājām ejot. Rīt pa dienas vidu būšu Ogrē, atvedīšu.
Kā iet? Kas jauns ar to Bridžu? Jau deportēja?
Paldies, cienu tevi! Starp citu, ja būs vēlēšanās, varēsi man palīdzēt aizstiept un punktu nodot stiklenes, puse naudas tava.
Protams, man arī šis tas sakrājies nodošanai. Pēc tam varam aiziet uz Feņku, izcelt kaut ko, varbūt pat beigās varēsim sievietes apdāvināt
Sarunāts, draugs! Gaidīšu tevi autoostā, ja gadījumā esmu iesnaudies, piecel.