Auni no KPV.LV
Kāpēc pa pilsētu apkārt staigā tie aprobežotie "Viss ir slikti" auni KPV kreklos "Valstij jāsāk ar sevi"? Kā būtu ja viņi paši sāktu ar sevi.
Valsts nav vainīga, ka viņi ir tik neizglītoti, ka tic visādiem kivičiem, kambalām, gobzemiem u.t.t. Kā arī, ka tālāk par Maximas kastu kraušanu nevar izsisities...
beidzot viens normāls cilvēks arī te ir! Es tieši par to pašu!
Lai Tev izdevusies un jauka diena!
nu varbut vajag izsniegt bezmaksas t kreklus ar NA reklāmu
ATLAJST SAJMU, VAJ NE? #KПB.ЛB
Buģim žitj družna, latvijci!
Vairāk tik bauru Kaimiņu un glumekli Bogzemu skatāties ;)
Siļķu rijēji pavelkās uz tiem, kas visskaļāk kliedz, skaļāk reklamējas, skaļākus skandālus taisa. Taču vienmēr ir iespēja ieslēgt smadzenes un reāli palasīt politisko partiju vēsturi un paskatīties balsojumus Saeimā, lai saprastu, kas ir kas.
kuri tad mums te Ogrē rij ? vai tad ne Nacionāļi ?
Nepievērs uzmanību un sāc ar sevi.......kas ir nepatīk,ja cepies tad tas tevi aizkar,nomierinies un sāc draudziņ ar sevi.
Auns ir tas, kas izveidoja šo tēmu! Mana balss par KPV LV!
Tu esi AUNS!
Protams, ka vajag, lai auni nobalso par KPV, lai iebalso tos ībļus Saeimā. Tikai tā viņi paši varēs pārliecināties, par kādiem afēristiem atdevuši savas balsis.
Laikam neesi īpaši izglītots,ja tik ļoti "noliec"Kiviču,Gobzemu.Par ko balsot,tā nu ir katra brīva izvēle!Es par KPV LV!
Viennozīmīgi par KPV LV!
prom nacionāļus ! korumpēto Ogres vadību
Katram ir tiesības uz savu viedokli, tomēr diskusijas aizsācēja izteiksmes veids liecina par īpašu intelektu.
1) https://www.facebook.com/rodijs.rododendrs/posts/487165208364493
2) https://www.facebook.com/rodijs.rododendrs/posts/487171011697246
Jābalso par KPV LV, un tikai - Ritvars Raits ir lūzers, NA dibenlaizis !!!!
Lūdzu, sākumā jūs varētu man izskaidrot KPV LV programmā ierakstīto, kādā veidā līdz 2050. gadam Latvijā populācija varētu sasniegt 2.5 miljonus bez migrantu iepludināšanas?
Vai tiešām, tagad katrai sievietei būs jādzemdē ~ 4-5 bērniem?
Lūdzu, cilvēki, atveriet acis! Vai tiešām šis viss populisms netiks vēlāk nolaists podā, naudasmaisi varēs līksmot tālāk un turpināt apzagt valsti.