Mednieku 24
Padalaties ar informāciju Mednieku 24 ilgdzīvotāji, kā Jūs spējat šajā glaunajā mājā sadzīvot ar skaņas izolācijas neesamību? Štrunts, ka jāklausās kaimiņu personīgās dzīves verbālās peripētijas, veļas mašīnas, durvju aizvēršanas, mazu bērniņu kluso dipināšanu, zīdaiņu raudāšanu,skaļos seksa kaisles saucienus u.t.t., bet kā Jūs izturat nemitīgo lielu bērnu skriešana, mēbeļu stumdīšanu, bumbas dauzīšanu, smago soļu īpašnieku papēžu sišanu pret grīdu virs Jūsu galvām? Vienkārši ņemat un pierodat? Nav nekādas kaimiņu solidaritātes no sērijas uzvelkam čības, lieliem bērniem iemācam neskriet, bumbu spēlējam pagalmā, mēbelēm salīmejām filcīšus?
Diemžēl tā ir visās daudzdzīvokļu mājās. Nu nav nekādas kaimiņu solidaritātes, nav. "Viņi zin savas tiesības" un uz aizrādījumu atbildēs, ka, ja jums kaut kas nepatīk, ejiet dzīvot mežā privātmājā. Priecājieties, ja jūsu kaimiņi nerīko ballītes ar skaļu mūziku no piektdienas līdz svētdienai. Priecājieties, ja jūsu kaimiņi nav dzērāji. Pie pārējā nākas pierast.
tiešām jaunajos projektos nav skaņas izolācijas???Tāpēc jau daudzi tur tirgo dzīvokļus..
Nē, nav nekādas izolācijas vispār, bet zinu, ka vecajās mājās tk skaļi nav. Un ir tieši tā "zinam savas tiesības" un ja nepatīk, jādzīvo citur. Nekādas sadarbības un sapratnes, pat neieklausās. Vairums neciena ne sevi, ne līdzcilvēkus.
Vajag veikt skaņas izolāciju savā dzīvoklī
Vecajās mājās pēc EIROREMONTIEM tāda skaņu "izolācija", ka dzirdamas visas nianses kaimiņu intīmajā dzīvē.
Pat nepamanīju, pa kuru laiku pie tā esmu pieradis un tas man pat nevis traucē, bet palīdz iemigt! Zem logiem un balkonos esošie smēķētāji gan mani kaitina!
IlgiunLaimīgi, tu ļoti smuki raksti!
Paldies, Kaimin, bet kapec neko nesaki smeketajiem? Varbut vini parstatu, ja Tu parstatu bradat ka smagsvara cilveks pa smeketaju galvu