Noņemiet!
Lūdzu noņemt kreiso pagriezienu no Tīnūžu-Meža prosp(pirmais luksofors aiz apļa pa Tīnūžu ielu virzienā uz Domes pusi) krustojumā. No rītiem neiespējami braukt, jo mammas vai tēti ved savus lolojumus uz skolu un citiem ilgi nākas gaidīt pie luksofora,kamēr Jūs pabeigsiet kreiso manevru. Tiešām nevar uz skolu vest gar Mednieku ielu? Es personīgi dabūju gaidīt uz diviem luksofora signāliem, jo viena dāma nespēja laicīgi nogriezties pa kreisi. Bet uz darbu steidzamies mēs visi.
tūliņ noņemsim. vēl kaut ko?
ak dievs cik rēcīgi! bet stella tev taču arī ir iespēja braukt uz darbu pa mednieku ielu...
Man sanāk līkums. Kāpēc man dēļ cukurdupšu skolām būtu jāmet līkums? Es taču nevienam netraucēju ar kreiso pagriezienu.
Ak tu vecā labā cukurdupse, uzzvani Timrotam
Stella Tu mani aizvainoji - ne visi ved savus bērnus tikai no Ogres uz Tevis nosaukto cukurdupšu skolu (kuru tad pati pabeidzi?). Es savu vedu no Tīnūžiem un, jā, veicu kreiso pagriezienu, noteikumi to atļauj. Tevis ieteiktais cits ceļš nav labāks, pamēģini tur izdarīt kreiso pagriezienu no Meža prospekta uz ģimnāziju. Izvēlies labāk pati citus ceļus!!!
Kāpēc nepabrauc pārsimts metrus tālāk un negriez pa labi uz skolu? Citreiz knapi var nogriezt no Mālkalnes apļa uz Tīnūžu ielu dēļ cukurdupšu vedējiem! Jā, mēģinu citreiz braukt pa Mednieku un tad tikt uz Brīvības ielu, bet tad man ir ne visai ērts kreisais.
Pie mums Meņģelē gan tādu problēmu nav,brauciet dzīvot.
Vai tad no Mednieku ielas uz skolu nav labais pagrieziens jāveic? Tas taču vieglāk.
To Bella. Par to pagriezienu arī runāju. Tīnūžu iela ir centrālais ceļš,lai cilvēki tiktu uz Daugavpils šoseju vai slimnīcu vai kartonku. Es noteikti izvēlētos citu ceļu vai arī grieztu pa labi uz Meža prospektu, mestos riņķī un tad taisni uz skolu.
No Mednieku iekas uz skolu taču ir labais pagrieziens?
Nu tak Bella pa visu vari grib tikt uz skolu no Meža pr. puses, vienalga, vai brauc pa Mednieku vai Tīnūžu ielu! Vai arī kreisie gājieni dikti mīļi?
Piekrītu Stellai! Tas ir briesmīgi, ka vecāki savus resnos, pārbarotos, aptaukotos lolojumus cenšas pievest pie pašām skolas durvīm, jo, nedod Dievs, cukurdupsītim būs pašam nedaudz jāpakustas un jāzaudē tik rūpīgi uzaudzētais liekais svars! Un tas nav tikai pie ģimnāzijas.
Ak Dievs! Veselus divus luksofora signalus gaidīja...nabadzīte.
Interesanti, viņa Rīgu nav redzējusi? Vai dzīvo tikai mežā? Un Ogres 2 luksofori ir jau par traku.
:)))))))))))))))))))))))))
jā, kur nu man līdz Rīgai tikt:)))))) Man jau pietiek ar rītiem Ogrē, kur stulbas mamašas neprot laicīgi kreiso pagriezienu ieslēgt.
Tas tiešām ir kretīnisms,vajag aizliegt kreiso pagriezienu no 7-10.Vecāki ar savām izlutinātajām cukurpakaļinām degradē satiksmi Ogrē, pietiek jau ar divām dz/c pārbrauktuvēm,kuras pārsvarā ir ciet.
Stella, piedod, bet Tu esi debīla. Čemodāns, autobuss un ej dzīvo mežā.
Gribu un vedu savu cukurdupsi uz skolu ar auto. Nepatīk luksafori, ej ar kājām un nebūs jāgaida divi luksafori.
Piedāvāju atļaut braukt tikai taisni!
LuksOfori, nevis luksAfori.
Es arī par to,ka atļaut braukt taisni. Vai arī aizliegt kreiso pagriezienu laikā no 7-10. Un vēl.Iemāciet saviem cukurdupšiem,lai skatās apkārt, nevis iet ar galvu zemē vai mākoņos,ka neko apkārt neredz. Vienrez notiks nelaime un kāds to jūsu cukurdupsi notrieks ar auto.
Aizliedzu kreiso pagriezienu, aizliedzu šķērsot dzelzceļu, aizliedzu iet pāri gājēju pārējām visiem, kuri ved savus cukurdupšus. Aleluja, svētīta, lai diskusijas aizsācēja.
Ja Dievam būtu teikšana, viņš daudz ko varētu teikt un mainīt.
Ko var ņemties? Luksofors nedaudz jāpiekoriģē, atļaujot neilgu laiku oficiāli nogriezties tikai pa kreisi, aizliedzot braukt taisni. Un visiem būs labi.
Es gan reti savu bērnu vedu uz skolu ar auto, bet tad, kad vedu, pati besījos ārā, cik daudz ir tādu, kas brauc tieši pa šo ielu taisni - pretī :)
Katram sava taisnība.
Stella, nevis jāiemāca dupšiem skatīties apkārt, bet mamašām pašām jāiemācās paskatīties, pirms šķērsot gājēju pāreju - tikai stumj pāri, ne pa labi, ne pa kreisi. Sliktākā gadījumā velk aiz sevis ragaviņas..
Esi pamēģinājusi 5min ātrāk izkasīties no mājām?
Zaļās strēles cienītājiem - kādreiz parēķiniet, cik min ātrāk vai vēlāk nobrauksiet tos 5-10 km pa pilsētas - metropoles Ogres centru ikdienas sastrēgumu laikā, kad autiņu kolonnas uz centra galvenās maģistrāles netiek uz priekšu ātrāk par 5 km/h, sevišķi vietās, kur pa kreisi vai labi jānogriežas pāri tramvaja sliedēm...
smieklīgi, ne?
Pat uz 100 km tā pusminūte, kas jāpagaida, kamēr uz skolu nogriežas pa kreisi, neko nemaina.
Vnk nevajaga kavēt, un ik rīts jāsāk ar labāku garastāvokli.
Nē nu forši, man dēļ katra bērna, kuru ved uz skolu tagad jāceļas būs stundu agrāk? Jā, dzelžaina loģika.
Ha-hā
Atradusi par ko cepties!!!
Stella, kur tev pašai ir loģika? Kādā sakarā stundu agrāk jāceļas? Divus luksforosu stundu gaidīji? Katrs luksofora cikls pusstunda ja? :D Izbrauc minūti ātrāk no mājas un beidz dirsties. Tas ir tikai normāli, ka cilvēks izbrauc laicīgi ņemot vērā satiksmi. Cilvēkiem, kuri brauc uz darbu Rīgā 8 no rīta tas ir pašsaprotami, ka jāierēķina pusstunda klāt (citam vairāk, citam mazāķ protams) pie laika, ko parasti veiktu ceļam uz Rīgu brīvdienā, bet šī vēl cepjas, ka šai pie luksafora 1min jāpastāv :D Uz kurieni tad pati nez brauc? Pati varbūt apkārt vari braukt...
Diez ko man dos minūte vai divas,lai izbrauktu ātrāk no mājas.ja tāpat korķis jau priekšā? Saprastu vēl Rīgas centrs, nē bļāviens, Ogre!!!!
Dos to, ka nenokavēsi darbu. Neticu, ka nevari pati izbraukt pa citu ceļu uz sev vēlamo gala mērķi, lai nebūtu jāsēž šajā briesmīgajā "korķī".
Es jau tā izbraucu ar rezervi un darbu nekad nav nācies kavēt. Nepatīk gaidīšana un viss. Vislabāk ir skolēnu brīvlaikā un vasarā.
Lai nu Tev, autore, šī būtu Tavas dzīves lielākā problēma! Kad dzīvē viss ir kārtībā, lielu bēdu un traģēdiju nav, dažiem kļūs garlaicīgi, tāpēc sāk par nebūtiskiem sīkumiem plosīties un stulboties, apgrūtināt apkārtējos cilvēkus.