inflācijas apkarošana
Nosmējos un domāju ka varbūt kādam arī sūdīgs garīgais... šorīt uz e-pastu saņēmu sekojošu ziņojumu:
Sveiki!
Lieku naudiņu gribi????
Es pavisam nesen un ĻOTI veiksmīgi darojos viena pavisam jauna uzņēmuma izaugsmes attīstības plānā-
uzņēmums reģistrēts Panamā šī gada 9.februārī. Kāpēc Panamā? -jo bizness ir plānots starptautisks, lai nebūtu katrā valstī jāatver filiāles un jāmaksā nodokļus-tātad ofšors.
Firmu dibinājuši 2 rīdzinieki, tā ka galvenā vadība tepat uz vietas apčamdāma un sazināma :)
sava darbības veida pamatā viņi izvēlējušies matriicas tipa mārketinu (MLM), tādā veidā iegūstot pastāvīgo lietotāju loku.
galvenais produkts,ko viņi piedāvā ir Hostings-500MB liela vieta uz kompānijas servera cietā diska, kur drošībā var glabāt svarīgus dokumentus, fotogrāfijas u.c. informāciju-ja tu rekomendē vēl 2 cilvēkiem izmatot šo iespēju-ir lieliska iespeja ĀTRI nopelnīt papildus naudiņu.
Apskaties manis atsūtīto mārketinga plānu EVOLER. Perspektīvi.
Bez tam ir iespēja pie kompānijas sadarbības partneriem (pagaidām tie ir tikai 2 interneta veikali, kas piedāvā elektrotehniku) iegādāties preci par vairutirdzniecības cenu!
Ideja tāda, ka nopērkot vietu severī uz gadu par 100 eur , rekomendēt to vēl 2 personām un par to saņemt 500 eur.
lai veicas ar info apstrādi, bet es teiktu-gana interesanti, ja piesaistot 4 cilvēkus īsā laika periodā -2-3 nedēlās, var iegūt 1500 eiro par ieguldītajiem 300 (ja nopērk 3 vietas, t.i. 1500MB), tas nav maz.
Esmu šajā lietā no pagājušās piektdienas 14.septembra un sestdien saņeemu atpakaļ 1500 eiro :) darbojas un ātri!
man patīk un man patiktos, ja arī tevi tas ieinteresētu!
Ar sveicieniem
Inga
P.S.
Uz jautājumiem labprāt atbildēšu personiski tiekoties vai telefoniski 29469610
izskatās pēc nedaudz modernizētas piramīdas
kautkas līdzīgs bankai kas piedāvāja 100% gadā no noguldītās naudas ;]
Kaut kas neštimmē! Normālā piramīdā būtu jābūt, piemēram, sešiem nākamajiem lohiem. Droši vien, ka tā arī ir, tikai šajā plānā tas nav pateikts. Kad nopirksi to vietu, uzzināsi, ka jāatrod 6 interesenti. Un pēc gada tu viņus vairs neatradīsi, protams, ja nemeklēsi Ķīnā. Kur tad liksies ar savu informāciju???
Es atkal neiebraucu - ja tev pašam jānpērk vieta uz servera par 100 eur, tad no kurienes radīsies 500 eur? No tiem diviem lohiem? Un par cik tad tie lohi pirks vietu?
BB - Tev taisnība, sākumā nepamanīju, bet pielikumā ir divi faili ar visām shēmām , piramīdām, šuniņām u.t.t. :)))) atradu arī internetā http://www.evoler.com
0
/|\
/ \
Cik mīļi! Vēsture atkārtojas - pa spirāli...
Starp citu, Tas astotais pasaules brīnums Preiļu rajona Mazpisānos ir no tās pašas sērijas! Tikai 5 eiras un jūsu dati tiks iegravēti... Bet cik izmaksātu tikai gravēšana vien???
Es atkal šitādu šodien saņēmu:
Vai vēlaties atvērt savu bezmaksas internetveikala filiāli KGC Networks sistēmā....
Interneta veikals Jums piedāvā būt netikai par klientu savā veikalā,uzlabojot savu veselību,izskatu un labsajūtu,bet paveras arī citas iespējas,piemēram uzlabot savu labklājības līmeni pateicoties rekomendācijas tirgum.
.Ejiet www.kgcnetworks.com- Direct Entry- uzklikškini uz http://store.kgcnetworks.com- My account(labajā augšējā stūrī)-Open an account-tad parādās forma kas jāaizpilda
Sponsor code jaraksta amberlat,
tad Jusu vards uzvārds
Public name varat rakstīt savu e-pasta adresi
Pseudo,kā gribat nosaukt savu veikalu, bet jāraksta ar maziem burtiem,
tad adrese,telefona nr,e-pasta adrese. Parole- abās ailēs rakstat vienādu un visbeidzot registret.
kad registrēšanās būs veikta,saņemsiet ID numuru,kas tiks nosūtīta uz Jūsu noradītoe-pasta adresi.Parole un ID ir vajadzīga lai Jūs varētu ielogoties savā filiāle, Ta pat varat izdarīt saviem draugiem,ja vēlaties.
www.amberlatkgc.blogspot.com
Jā šitas KGC arī labi zināms-samaksā tik un dabūsi dubultā:DDDBet ir kas uzķeras.Ja jau būtu tik rožaini tad nabagu vispār nebūtu.Bet ja nebūtu lohu kas tam tic tad tādas firmas nedzīvotu
JŪS VISI ESAT IDIOTI!!!(Tie kam neaiziet, itīpaši tas tur, "X" saucamais.. ieej www.evoler.com un atčohnies ka tie 500 eiro nāk kopā no 8 cilvēkiem, kuri iemaksāja šo pašu summu... pāri paliek nauda firmas ienākumiem un viņi pat ziedo daļu naudas labdarībai.. Tieši šāda veida cilvēki bremzē visas pasaules dzīvi ar savu nespēju noticēt kam jaunam, ka var gūt naudu neraujoties vaiga sviedros var gūt normālu peļņu
Visā visumā,nav par ko brīnīties un bļaustīties.
It īpaši tie,kuri savā attīstībā nav plānojuši neko dižāku par "larjoku"biznesu.Es pie šīs kategorijas labprāt pieskaitu arī interneta veikalus.salonus un dzertuves autobusu pieturu tuvumā.
Tā ir mūsu kultūra un no viņas neatkratīsies.
Kā jau iepriekš minēja daži,tīkla mārketings ir domāts cilvēkiem,kuri savstarpēji komunicējās,dalās ar pieredzi un nodarbojoties ar dažādām lietām,savstarpēji dalās ar to,kas dalīto dubulto,nevis šķeļ.
" Evoler" mierīgi pastāvēs un attīstīsies,arī bez vidusmēra latvieša aktivitātēm.
Tās vairs nav kautkādas barības piedevas vai starpnieku starpnieka "ekskluzīvais " piedāvājums.Un,lai par to pārliecinātos,ir nepieciešams apmeklēt kādu no Rīgas prezentācijām.
Vēlu veiksmi visiem,kuru sirdīs un galvās ir vieta jaunu lietu izzināšanai!
www.zinta.500eur.biz
es jau uzķēros un pazaudēju 1ooo Eur !!! Tā ir piramīda tikai slēpjas aiz gudriem vārdiem!!!!!!!
NETICIET viņiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurš muļķis uzticēs savus datus glabāt kkāda svešā serverī?
Neredzu Luņa komentārus! Lūdzu pakomentē,uzskatu tevi par spečuku!Ko domā? Tautas viedoklis dalās,kā parasti.
Ja visu esmu pareizi sapratusi,vai informāciju tehnoloģijas nav tavs lauciņš? palīdzi taču! Vai tev žēl?
Lunis ir kļuvis mēms! Šim nav ko teikt,kad jārunā konkrēti,lunis ir klāt,kad muļķības jāgvelž!
Šādas uzmešanas shēmas nav pat apspriešanas vērtas.
Nu nav jau nav.Bet dīvaini ir pavisam kas cits,ka Lunis atsākas apspriest.Varbūt baidās,jo nav ko teikt? ja jau var visus un vienmēr mācit dzīvot,strādāt un biznesus veidot,tad šeit pat lūgdamies nevar sasukt!Ja viņš tik augsta līmeņa spečuks tehnoloģijās,tad ar viņa tieksmi pamacīt.....
Ai,nu nesmīdiniet mani!
Lieciet tak mierā Luni. Vai jums nav ienācis prātā, ka Lunim kādreiz arī jāstrādā. Nevar taču sēdēt 24 stundas internetā un visu laiku kaut ko komentēt. Kut kas tak jānopelna tā paša interneta apmaksai.
Droši jau ka ir jāstrādā! Es vienkārši iedomājos,ka šeit tieši vietā būtu viņa komentāri.Man teiksmim gribētos dzirdēt viņa viedokli.Bet ja ne tad ne.Kā sacīt jāsaka-ar varu mīļš nekļūsi!
To Imantam,
Lielaakais neatbilstiibas elements praata speejaam esi Tu, ja publiski visus nosauc par IDIOTIEM, bet pats nespeej saprast, ka tiem 8 Lok(h)iem no kuriem tiks savaakti 500eur, naaksies atrast veel 64 lok(h)us, lai samaksaatu 500eur ieprieksheejiem 8 lokiem.
P.S.
Ogrenetam jaapadomaa par administratoru, kursh vareetu izjkert rupjus un neatbilstoshus komenteetaajus.
Vai tu jau sapelnīji naudiņas interneta apmaksai? Ja jā.tad atsaucies!
Es arī iemaksāju Evoler GARANTĒTO DEPOZĪTU, kuru vajadzētu man atdot pēc 2 gadiem, bet NOZAGA to pašu ! NETICIET ŽUĻIKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es pazaudēju 700Ls. Kad jāmaksā,tad pazūd pat garantētais depozīts, kuru sola NOTEIKTI atdot ! NETICIET , piramīda !