bērnu dārzos rindas
Pacelšu pirms vēlēšanām tēmu par rindām bērnu dārzos. Tas ir vāks! Bērnu kopšana pienākas līdz 1.5 gadi, bet kur tad lai tos bērnus liek, ka šogad nav vietas dārziņos? Ir viena grupa, kur tiek tikai izredzētie.
Mīlie, nu tad lūdzu apdomājiet par ko balsosiet!!!
Ko Tu iesaki? Nebalsot par tiem, kuri vienu dārziņu pārdeva, vienā iekārtoja bibliotēku, bet vēl vienu atdeva Zemesgrāmatai?
Tu saki? Ja Tu kādu reklamē, tad nu dari visiem zināmu - kurš politiskais spēks ir piesolījis uzņemt bērnus dārziņā jau no 1-1,5 gadiem pēc pirmā pieprasījuma, bez rindas un jebkādiem ierobežojumiem? Un ne tikai piesolījis, bet arī detalizēti norādījis, kur un kā ņems naudu šim pasākumam?
Izlasot situācija baisa. Varu priecāties, ka mans mazais tika Strautiņā mazajā grupiņā, jo daudzbērnu ģimenēm priekšroka.
Man šķiet, ka tas ir zemiski. Es visu mūžu dzīvoju Ogrē, bet pārceļas šogad daudzbērnu ģimene no lielpilsētas un mierīgi tiek dārziņā, a mēs kā "Tuk", "Tuk" tupēsim mājās.
Jāierosina mūsu deputātiem,lai to naudu,ko viņi gatavi maksāt privātajam dārziņam, maksā mammai,kura labprāt savu bērnu pieskatīs mājās.....un gaidīs rindu
Hm, paliek interesanti. Šampanieti studijā!Gribas zināt varoņu vārdus caur kuriem var tikt uzņemti dārziņā...
Strautiņš skaistākais bērnudārzs OGRĒ! Mazās grupiņas supper!
Nauda, kuru kāds (it kā) gatavs maksāt privātajam dārziņam, vēl nav saņemta, bet bērnkopības fanāti jau nodarbojas ar tās sadalīšanu.
Mani abi bèrni tika piereģistrēti rindā un tika dārziņā sasniedzot 3 gadus bez nekādām problēmām. Piedevām vel varēju izvēlēties starp 2 dārziņiem. Vispār no pieredzes bērniem lidz 3g vecumam uz dārziņu ļoti negribas, viņi raud un nevēlas iet grupiņā, tā zināmā mērā ir trauma. Daudz laborātāk un dabiskāk viņiem palikt mājās ar mammu vai tas aizstājeju.
Māmiņ, kādam arī jāpelna nauda, kad beidzas bērna kopšanas pabalsts. Lai ietu strādāt ir jāmeklē aukle, kura bērnu pa velti neskatīsies un pa dienu paprasīs vismaz 15 eirikus. Un ne jau visas mammas dzīvo kopā ar tēviem.
jā dažas mammas aiziet pie citiem džekiem un bērns traucē jaunajās attiecībās,labi ka tētis var būt gan mamma,gan tētis.
Es tik nesaprotu, kāpēc reģistrācijas lapā jāraksta uz kuru dārziņu vēlos vest bērnu, ja tajā nav cerību tikt ne 3, ne 4, ne 5 gadu vecumā.
Nezinu par kādām rindām iet runa,bet mums daudzām audzinātājām,dažādos bērnudārzos nav nokomplektētas grupas. Ir nepietiekams bērnu skaits no 3-7 g.vecumam, līdz ar to nesaņemam piemaksas. Tātad vajag savienot nenokomplektētas grupas un atbrīvosies vieta citiem bērniem. Domājat paši,kas to rindu regulē.
Kuras amatpersonas pārziņā ir PII? Vai tā nav Tamane?
Parasti aiz strīpas paliek mazie, 1,5 gadīgie.....
Jā, man arī intresē, kurš vai kura atbild par izglītību.
nebalsoshu par shitiem nekada gadijuma, maksajam auklei 240 !!!! jo netiekma grupinja, murgs !!!!
Pašvald.līdzfinansējums privātā dārziņā ir pāri 200 EUR, no 1.5g.v. Dārziņā Miksusis sanāk piemaksāt 60 Eur.
*Mikausis
*Mikausis
*Mikausis
Tikai Mikausī nav vietas un arī ēdināšana vēl klāt jāmaksā
Tā ir jaunākā informācija? Zvanīju uz Mikausi mēnesi atpakaļ un teica, ka vietas uz augustu ir. Vadītāja arī telefoniski teica, ka viss, kas vecākiem jāpiemaksā ir 60 EUR.