ABSURDS
Esmu neizpratnē par redzēto-iegāju brīvdienās TOPĀ,viss it kā normāli,bet iekrita acīs vienas kasieres dīvainā uzvedība. pircēju ne visai daudz, vienā no kasēm sēž kasiere SEJU PIESEGUSI AR DELNU KAUT KĀ PUSSLĪPI SAGRIEZUSIES,AR SEJU UZ LEJU...sākumā domāju,slikti palicis,vai? izrādās, viņa IEGRIMUSI INTERNETA PĀRLŪKĀ TELEFONĀ! Esmu patiesi dziļi izbrīnīta,ko tādu atļauties LIELVEIKALĀ PILSĒTĀ!? Acīmredzot,totāls kadru trūkums,ja jau piesedz acis priekšniecība uz tādām darbinieku izdarībām....
Vadība noteikti to neredzēja. Un pircēju apkalpošanas laikā taču neskatījas telefonā.
Un autoru nabadziņu neapkalpoja? Kad liki preci uz kases lentas, atteicās, jo čatoja internetā?
TIEŠI TĀ,VISPĀR NEREAĢĒJA JO MANI VIENKĀRŠI NEMANĪJA AIZ SAVAS PIESEGTĀS SEJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nabadzins, ka tu to pardzivoji...varbut striptizu gribeji?
Nu trakas lietas autor! aizej nošaujies!
zinot iekšējos kārtības noteikumus tieši attiecībā uz kasieriem(no bijušo darbinieku runām,protams),tiešām PĀRDROŠA RĪCĪBA!
man tevis žēl.........
arī kasierīte ir cilvēks
Arī Kartonfabrikas veikalā viņas sēž telefonos
SKUMJI GAN,KA TIK TRULI ESAM PALIKUŠI. IT VISUR-DARBĀ,UZ IELAS,VILCIENOS, VEIKALĀ RINDĀS STĀVOT,POLIKLĪNIKĀS,-DA JEBKUR, VISI L Ū R TUPI SAVOS TELEFONOS................KĀ HIPNOTIZĒTI UN NEKO SEV APKĀRT NEMANA! KURP VIRZĀS ŠĪ PASAULĪTE?
drīzāk pārsteigums ir šī diskusija.Pusei tas šķiet pieņemami un normāli.Arī mums jācīnās ar darbiniekiem, lai darba laikā tiešām strādātu un domātu par darbu.
ka šo kasierīti vajadzētu laist mājās, lai var inetrnetot bez ierobežojuma un riska sabojāt acis. Tā vēl darba devējam ne tikai ir jāmaksā alga par nepadarītu darbiņu, bet vēl būs jāsedz darbinieka zaudējumi veselības atgūšanai, jo lūk, slēpjoties būs sabojājusi redzi un varbūt arī nervu sistēma visu laiku ir bijusi stresā.
tas vēl nav tas trakākais - Vidus prospekta Maximā ir gaļas veikaliņš, kura pārdevēja skatās filmas. Rodas iespaids, ka iepērcies kinozālē :)))))))))
ja jau tas tik normāli, tad novēlu Tev šādu """caur internetu" apkalpošanu, piemēram, kādā medicīnas iestādē!
sorry,esmu pārprasta.Protams, ka tas nav normāli.Mani tikai izbrīna, ka daudzi atbalsta šo un žēlo nabaga darbinieku.
Nu gan grēks-skatījās telefonā. :) Viņa tak to darīja kamēr nav pircēju. Mani gan vairāk tracina tie pircēji,kuri pie kases nevis izliek preci uz slīdlentas vai maksā, bet grābstās gar telefonu. Tie nu gan aizkavē :)
Gan jau tu pati arī lieto darba laikā savu telefonu.
Varbūt viņai kaut kas ģimenē atgadījies...tā arī mēdz būt - ārkārtas situācija piem. Neticu, ka tāpat izklaides dēļ lūrēja telefonā.
cien.ance! Tur jau tas āķis,ka man beidzot mērs bija pilns! Ej kad gribi, tā dāmīte ar zirgasti mūžīgi lūr tai telefonā šķībi sagriezusies un neko sev apkārt nemana!!!!!!!!!!!!!
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Man goda vārds ir apnicis lasīt mūžīgi neapmierināto pircēju redzējumus,nepatiku,nepmierinātību....esmu vairāk kā parliecināta,ka visi pilnīgi VISSI darba laikā lieto savus telofonus...tas ka pārdevēja skatījās telofonā,kas notika??? Beidziet kasīties,ienācat veikalā,iepirkāties,samaksājāt un ejat tālāk...nevis skataties kurš runāt kurš ēd kurs telefonā skatās...pavērojiet paši sevi...