autostāvvietas atļaujas

kurš var izskaidrot kādēļ mājas vecākajiem ir tāda vara nedot atļaujas?esmu iegādājies dziīvokli un dzīvoju civilajā laulībā auto uz otras puses vārda.ja sākumā teica ka auto īpašniekam jābūt deklarētam šajā adresē.to izdarījām.bet nu ar to atkal nepietiek,arī auto TP jābūt šai adresei.auto nopirkts pirms pāris dienām un protams uzrādīta vecā deklarētā adrese.lai dabūtu atļauju turēt savu auto pie mājas tgd jāmaina ari TP!!!murgs!sarūnā viņa vispār pateica ka tiem kas dzīvo šajā majā ntos gadus ir priekšroka.tātad ko?citi nopirkuši dzīvokļus jau ar savu zemes pleķi pie majas?ir auto kuri dien dienā st;av nekustiāti un bezmaksas aizņem vietu,kad citiem vietas nav.

qwerty , 2017-01-31 17:46:48

Mums ir tā, mājā vismaz 70% ir īrnieki un deklarēti reti kurš tieši šajā adresē, bet mums iedeva vienu atļauju uz dzīvokli. Kad vīrs gribēja dabūt otru atļauju savam auto, to gan vairs nedeva.

Liāna , 2017-01-31 17:51:57

iepriekš arī īrējām un vienmēr dziīvokļa saimnieki iedzeva atļauju vienam auto,bet tgd kur paši esam nopirkuši sākas murgs!te viņai jabūt deklērētam,te TP jabūt rakstitam,te vispār mums nav nekādu tiesību jo citi dzīvo ilgāk!

qwerty , 2017-01-31 17:59:48

Vajag tādu mājas vecāko notiesāt vai ievēlet citu un šim atslēgt elektrību ūdeni ,vispār visu,vai tzsauc raidījumu BEZ TABU

kā Ogrē , 2017-01-31 18:23:29

jādodas uz namsaimnieku

qwerty , 2017-01-31 18:30:12

Principā pareiza doma, iet uz namsaimnieku vai iet uz domi un skaidroties, ir noteikti jābūt vienai atļaujai uz dzīvokli. Cita lieta,ja vietas ir maz,tad atliek maksas stāvvieta tikai.

Liāna , 2017-01-31 18:35:37

Viennozīmīgi iet uz Namsaimnieku, tas jau ir kaut kāds sviests.

Dace , 2017-01-31 18:35:38

Daudzdzīvokļu namu autostāvvietu jautājums jārisina apsaimniekotājam.

Svens , 2017-01-31 18:37:57

vieta ir.ja jau pāšai vecākajai var stāvēt divas mašīnas no kurām viena netiek kustināta

qwerty , 2017-01-31 18:38:42

māju un mājas vecāko studijā!

qaz , 2017-01-31 19:24:10

Vispār Ogrē švaki at stāvvietām pie mājām. Interesanti,ja atbrauc radi, draugi, ciemiņi un paliek nakšņot, tad ko viņiem maksas stāvvietā savs auto jātur? Visur kur varētu likt auto bez maksas jau sagrūduši zīmes...riebjas. Tas attiecas uz dziednīcas stāvvietu, stāvvietu pie Sonātes un otrā pusē baseinam. Arī pie TOP esot zīme.

hhh , 2017-02-01 07:03:41

mājas vecākais tak nevar pats izdomāt uz savu galvu principus - pēc kādiem jādod atļauja. Tad jau šis izdomās, ka tev viņam dzīvoklis jāizmazgā 3 reizes un tikai tad dos atļauju. Ej uz Ogres Namsaimnieks. mēģini tur risināt.

a , 2017-02-01 11:49:15

mums arī ir līdzīga dura mājas vecākā, situāciju risinājam namsaimniekā.

līdzīgi , 2017-02-01 13:05:30

kā tad, braucot ciemos ir jārēķinās ar maksas stāvvietu, ko tad mājas iedzīvotājiem ir jānodrošina stāvvieta kaimiņu radiem un draugiem, tad jābrauc ar vilcienu ja nevar sagrabināt 2 eiro stāvvietai

to hhh , 2017-02-01 13:09:04

namsaimnieks nevar atrisināt šo jautājumu.tā man šodien atbildeja,taču viennozīmīgi mājas vecākā rīkojoties pretlikumīgi.pati izdomājusi savu kkādus mistiskos noteikumus.dēļ vienas man likumīgas atļaujas iegūšanas būtībā man jāpiesaista advokāts.vai nav absurds?mājas vecākais atbild par māju kurā itkā iedzīvotāji viņai uzticas,bet rodas jautājums kurš stāv pāri mājas vecākajam kurš rīkojas pretlikumīgi?

qwerty , 2017-02-01 16:50:12

līdzīgi,kā tad jūs atrisinājāt šo jautājumu un pie kā konkrēti namsaimniekā griezāties?

qwerty , 2017-02-01 16:53:10

pie mums arī būs stāvvietas. Šo jautājumu saprotu tā, ka nekādas atļaujas vispār nebūs. Kas noliks, tas noliks. Vai nu būs visiem atļaujas vai nevienam (uz dzīvokli 1). Jo visiem tik un tā vietas nepietiks. Kurš pirmais noliks, tam arī būs.

m. vecākā , 2017-02-01 21:00:23

Mūsu mājas iedzīvotāji nolēma sapulcē, ka atļauja tiek dota tiem, kam ir mašīna. Viesi savas mašīnas var likt maksas stāvvietās. Rīgā pat par naudu nav kur nolikt mašīnu kad brauc ciemos.

bmv , 2017-02-01 21:41:30

Uzrakstiet savu epastu

Līdzīgi to qwerty , 2017-02-01 23:30:03

jocīgi, ka "tiem, kuriem ir mašīnas"... Man piemēram nav mašīna, bet mēs visi maksājam zemes nodokli, sanitāro kopšanu, autostāvvietas izbūves maksas, un, ja man reti atbrauc ciemiņš, tad viņam lūk nevarēšu iedot atļauju. Bet tie, kuriem ir mašīna, tie lietos katru dienu. Netaisnīgi! Maksājam visi, bet lieto daži!

m.vecākā , 2017-02-02 00:07:37

Mums pie mājas var nolikt 15. auto. Vakar atbraucu un man vietas nav, pat ar visu atļauju. Liku neatļautā vietā.

Liāna , 2017-02-02 06:51:23

ja liki neatļautā vietā, pati vainīga! Mūsu mājai ir kādas 11 vietas, kur varam likt mašīnas, bet dzīvokļu ir 60. gandrīz katram ir mašīna.Tātad mašīnas noliek tie, kuri pirmie atbrauc.Pārējie liek , kur ir brīvas vietas tālāk no mājām, 300-400 metru, kā kuro reizi palaimējas.Mūsējie to tā ir pieņēmuši un neviens nešūmējās.Lieta jau tāda, ka slinkums jau aizdzīt to mašīnu tos metrus, visi pieraduši, lai pa rokai, dažs vēl iebraukt gatavs būtu pat pie ieejas , pie kāpņu ieejas un atstāt tur.Mūsu mājā atļaujas tiek dotas tiem, kas ir ir piedeklarējušies mūsu mājā.

to Liāna , 2017-02-02 08:10:11

ja namsaimnieks atbild ka viņu kompetenē nav risināt šo strīdu,tad rodas jautājums kuram atskaitās mājas vecākais?vai viņi rīkojas kā vēlas izdomājot savus noteikumus.viss ko man pateica namsaimniekā,ka viņai nav tiesību nedot man atļauju un pieprasīt nez kādas tehniskās pases utt.esmu tāds pats dzīvokļa īpašnieks kā visi citi,ar tādām pašām tiesībam ka pārējiem uz koplietošanas telpām un mājai piederošo zemi.tātad viņi zin ka mājas vecākā rīkojas pretlikumīgi izgudrojot savus noteikumus,taču kurš viņu sodīs tādā gadījuma?pieļauju domu ka viņa domāja ka nekur tālak šis strīds neaizies un viņa tiks cauri sveikā.

qwerty , 2017-02-02 09:58:56

lidzigi,raksti uz endija339@inbox.lv

qwerty , 2017-02-02 10:05:32

sk. pastu

to qwerty , 2017-02-02 11:37:11

Tādu visautļautību no majas vecākā puses nevar pieļaut, noteikti cīnīties līdz galam, izkarot sev atļauju.

To qwerty , 2017-02-02 11:47:04

Ja atbrauc ciemos uz ilgāku laiku m.v. vienmēr parūpēsies arī par atļauju mašīnai. Bet ja uz īsu brīdi atbrauc, šaubos vai kāds sauks policiju uzreiz. Vispār, ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā ir jāsaprot, ka citiem ir mašīnas, citiem bērni, kuriem vajag rotaļu laukumu. Vieniem vajag solinus, bet otriem nevajag. Tas ir kopīpašums un lemt vajag kopīgi. Un ja nevar ar citiem sadzīvot, tad vajag savu personīgo māju iegādāties.

bmv , 2017-02-02 18:52:15

Un vieta pie mājas cik ir tik ir. Nelaime tā,ka citur saliktas zīmes(ne pie mājām), ka likt auto nevar(tā pati dziednīca, Sonāte). Daudzi no tām mājām jau liek pie Sonātes, jo nav jau kur likt.

Liāna , 2017-02-03 07:03:52

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 01:52:04

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet