Apkure Ogrē
Atsaucoties uz rakstu http://apollo.tvnet.lv/zinas/riga-ir-letaka-apkure-latvija-kuras-vietas-par-apkuri-jamaksa-visvairak/783565... Ko lai saka par Ogri? Man 0.76 € (mainīgā)+0.10 € (patstavīgā) maksa par decembri. Kopā 0.86€ par apkuri Mālkalnes pr. Kauna nav Ogrei? Ko dod šķelda?
Ja interesanti Rīga nemaksā pastāvīgu maksu un viņiem cenas mazāk neka pie mums,mans radinieks PURVCIEMA maksa 0,53 m2
Mums Turkalnes iela atnāca 0,93 m2,kur jau vairāk ,uzrakstiet cik jums?
nakošais rēķins būs lielāks......
Mālkalnes 29 - 0.55 EUR/m2
Mednieku 24 - 0,3891
Malkalnes 11 -0.8/m2
jauna projekta majam jau protams
Tātad ne jau tarifos ir vaina?
Tas tā salīdzinājumam; nez kāda zaķu ielā? Starp citu agrāk Ogrenet's publicēja info par vidējo (ka arī zemāko un augstāko) tarifu. Bet uz vēlēšanām laikam tie dati neizskatās diez ko labi?
Man 0.86 +0.10 pastāvīgā maksa
tagad namsaimniekam vairak nav izdevigu publicet informaciju.
Zaķu 1 pēc tarifiem skaitijas vissletāka māja,nezinu ka tagad.
TĀ KA ARA MĪNUS NAKOŠMENESS NOTEIKTI BUS DIVREIZ LIELĀKS.
Zilokalnu 22.- 0.6 euro/m2
Pieliekat visi vel apm.0.10 € to,ko vasarā pusgadu maksājam, tad iznāk vel dārgāk!
Tīnūžu -0,76m2
Mālkalnes 24 - 0,72€ par m2
Lapu iela 0,42€
interesanti kas apkalpo Mednieku ielas mājas,ja jūs rakstiet ka Namsaimnieks šis mājas neapkalpo.
Mednieku ielas mājās ir taupibas krāsniņas.
Tas, ko jūs te drukājat, nav tarifs.
tas jau arī ir interesanti, cik katrā mājā jāmaksā par m2. Bet tarifu te neviens laikam nezina!
Tarifs redzams katra rēķina apakšā kreisajā stūrī. Tarifus vajag salīdzināt visur un tad var izdarīt secinājumus par to vai Ogrē ir dārga vai lēta apkure. Tas, ko Jūs te rakstāt liecina par to cik silti dzīvojat, vai cik siltumu patērē katra māja.
Kurā vietā tarifs redzams?
Vai lasīt māki, es uzrakstīju, kur redzams cik maksā.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.