cilvēku stulbība!!!

tikko ejot savās gaitās,redzēju kā divi vīrieši Mālkalnes pr.pie frizētavas "Magnolija" izrauj no puķu poda puķes ar visām saknēm, kuras tur tik smuki ziedēja..daudzāki cilvēki to redzēja un tikai nobrīnijās,bet ko šitadā situacijā darīt?aizrādit pieaugušiem vīriešiem?mentus saukt?būšu tagad nošokēta uz visu dienu...

meka , 2007-09-10 14:01:41

Es gan redzēju tikai "rezultātu", bet sabojāts garastāvoklis uz visu dienu. :(

arii , 2007-09-10 14:57:16

A es tikko Elvi veikalā redzēju ne cik stulbību, cik nekaunību.Pie lielās konfekšu kastes stāv bābietis un vienu pēc otras rij konfektes. Paprasīju, vai šī negrib no sākuma samaksāt, šī, žļambādama piekto konču, nomurkšķēja - vajag no sākuma pagaršot.... Ieteicu viņai aiziet pagaršot pa malciņam no katras dzērienu pudeles šajā veikalā un brīdināju apsargu....

Kristīne , 2007-09-10 15:04:55

sabiedriskais fui arī tās SIA vadītājam, kura pārtaisa Ogres galveno ielu. gājējiem cilvēka cienīga telpu vispār neeat paredzējuši, cienījamie biznesmeņu kungi. jābrien pa akmeņiem, grāvi vai dubļiem, vai pat šaurā taciņa vispār atduras sienā. un nevajag tikai murmināt par savas darbības cēlajiem nodomiem Ogres ļaužu labā, t.i. ielas savešanu kārtībā. To jūs dariet tikai paši priekš sevis, jo tā jūs pelnat naudu. Maksāts acīmredzot tiek par izdarīto, tāpēc steidzoties tiek aptverts viss -gan iela, gan gājēju ietves. Tas liecina par alkatību un absolūtu necieņu pret saviem darba devējiem un Ogres iedzīvotājiem, kuriem nav tā laime visur pārvietoties ar mašīnu. Padomju laikā ceļu taisot ceļu drīkstēja vispirms sataisīt vienu ceļa pusi ar ietvi, un tad tikai otru. Lai paliek dzīves telpa gājējiem.

Ieva , 2007-09-10 15:15:02

Pilnīgi piekrītu Ievai, ka ceļu remontu laikā par cilvēkiem vispār nedomā. Tieši tāda pati situācija ir Akmeņu ielā. Visu ceļu pārrakuši un tā arī atstājuši. Nu jau kādu laiku nekādi darbi uz priekšu netiek darīti. Visu vasaru uz darbu devāmies vai nu sarijušies putekļus, ja bija sauss laiks, vai nu arī dubļos nobristām kājām. Vismaz būtu kādu ietvi uztaisījuši, lai varētu uz autobusa pieturu normāli aiziet. Apgaismojuma arī nav. Brīnums, ka vēl kāds nav iekritis kādos rakumos. Ar šausmām domāju par rudens lietaino laiku, kad būs tumšs unslapš laiks.Laikam jau asfaltu lidz ziemai mums neredzet......

Dace , 2007-09-10 16:27:44

da labi uztraukties par puķēm.. bet tad kad cilvekus uz lielas sadur ar nazi tas jau poh..

spindzele , 2007-09-10 16:59:59

Būs jāiet uz tiesu pēc kompensācijām par sabojātiem apaviem vai satraumētām kājām (nedod Dievs!). Tikai tā laikam varēs panākt elementāru cieņu pret iedzīvotājiem.

Ieva , 2007-09-10 17:01:15

Mālkalnes "Jumī",pētīju krūzītes,gribēju nopirkt! Liels bija mans pārsteigums,ka vienā no krūzītēm iekšā bija izdzertas kafijas biezumi. Iedevu to krūzi vienai no plauktu krāmētājām,teicu,lai izmazgā un pēc tam pārdod! Viņa uz mani un uz krūzi skatījās tādām acīm,it kā es to kafiju no krūzes būtu izdzērusi!

Dille , 2007-09-11 18:15:33

Nu redz, ka arī Ogre neatpaliek stulbība =) 8=)

id_empire , 2007-09-19 21:30:34

es jau zinaaju ka arii muusdienu cilveeki nenoveertee citu cilveeku ieguldiito darbu, bet... varbuut tie bija pagaatnes cilveeki? :P tieshaam cuukas! bet redz' taas reklaamas par cuuciibu neko nedod :(

plausha , 2007-09-27 19:39:18

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet