Panorāmas sižets

Šodienas panorāmas sižets par divkārtēju slepkavu/izvarotāju kurš terorizē kaimņieni un viņas bērnu - policija bezspēcīga un dienesti arī. Viņš dzīvo pašvaldībai piederošā dzīvoklī un vai tiešām pašvaldība kā dzīvokļa īpašnieks nevar vienkārši viņu, aizbildinoties ar jebkuru iemeslu, pārvietot uz citu dzīvokli? Par pašvaldības naudu viņa dzīvoklī veic remontus, maina logus un vēl nez ko. Vai šads subjekts ir pelnījis tik labvēlīgu attieksmi? Visu varenie Ogres darītāji varētu pucēt spalvas pirms vēlēšanām, pateicoties skaļai lietai pirms vēlēšanām.

Pļocka , 2016-12-30 23:02:29

http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/vajasanas-un-agresija--valsts-iestades-ogre-nespej-pasargat-mati-ar-meitu-no-uzmaciga-kaimina.a216982/

Lsm.lv , 2016-12-30 23:25:33

1) tev ir pretīga attieksme; 2) tu gribēsi tādu kaimiņu?

? , 2016-12-30 23:30:59

Jāpārvieto uz sociālo māju, kur dzīvo bijušie ieslodzītie, tie ar izvarotāju zinās ko darīt pēc sava kodeksa. Tur būs mierīgs, ticiet man...

Ideja , 2016-12-31 00:14:53

ticiet man,viņiem visas priekšrocības...sen atpakaļ dzīvoju kopmītnēs,man blakus istabā ielika izbijušu cietumnieku ar stāžu(padsmit un vairāk gadu)...domājat,ka par mums kāds domāja,mēs pārsvarā sievietes tur bijām...viņš stāstīja,ka gribējuši likt 30tajās kojās,bet viņš atteicies,jo negribot atpakaļ uz cietumu,tur "nepareizais" kontingents...tā ka...šis vēl tagad tur dzīvo,tikai klīstot no stāva uz stāvu,kamēr pa zobiem nedabūjot...

luna , 2016-12-31 11:58:42

Viens tipiņš oranžā jakā ar riteni bļaustīdamies un aprietams garāmgājējus braukā pa pilsētas centru ,vai policija nevarētu viņu savaldīt ?Ogrei godu tas nedara.

Bļauris , 2016-12-31 16:45:06

Piezvanīt policijai prātiņš par īsu?

tak , 2016-12-31 17:47:56

policija neko ar cietumniekiem nedara,pie mums Turkalnes iela dzīvo viens 25 sēdēja cietuma,visi no viņa baidās.Varbūt par viņu ir sižets.

Turkalnes iela , 2017-01-02 17:45:56

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 01:53:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet