Darba vietā ar suni

Nesen biju iegājis kultūras centrā kur redzēju ka (iespējams datbinieks) ierodas darbā ar savu mājdzīvnieku. Es ļoti mīlu arī savu suni un dzīvniekys kā tādus bet vai nav kāds ierobežojums par dzīvnieku uzturēšanos sabiedriskās telpās? Ja es ienāktu k/c telpās ar savu suni tad tas būtu neiespējams ...vai tas neattiecas uz k/c darbiniekiem? Es labprāt ienāktu ar savu suni kultūras centrā! Vai tas ir atļauts?

K/c apmeklētājs , 2016-11-24 23:22:11

Sunim intelekts ir pietiekoši augsts - viņš varētu nākt.

, 2016-11-25 06:58:25

Emu dzirdējusi. Tā IR darbiniece ar suni. Man patīk suņi, kaķi u.t.t., bet...Nesen TV veica eksperimentu, kā pret veikalā vai kafejnīcā ienākušu , pareizāk, ievestu suni izturas darbinieki un apmeklētāji. Protams, kā nu kurš. Bet man nepatīk, ja jādomā, vai iepirkumu ratos jau viens spalvainais nav pabijis. K/c jādomā, vai kaut kur neiekāpsi? Tas pats uz bērniem attiecas, kurus vecāki ar visiem ielas apviem ievieto ratos stāvus, nevis tiem paredzētaajā vietā. Pirms tam viņš varbūt izstaigāajies pa s... uz ielas. Par to darbinieci - laikam nav īsti ar ko aizpildīt laiku, tāpēc vajadzīgs suns, ar ko ucināties.

Pārdomas , 2016-11-25 08:35:49

Ka tajos pašos ratos ved kartupeļu maisus - tas tev netraucē?

? , 2016-11-25 08:48:16

vai tad nēesi ievērojusi ka uz durvīm ir uzlīme ka kultūtras centrā nedrīkst ienākt ar suni.

apmeklētāja,cita , 2016-11-25 10:11:14

tirdzniecības centrā Dauga,regulāri staigā pircēji ar saviem suņiem.Nereti savus mīluļus iesēdina iepirkuma ratos,kur nākošais iesēdina savu bērnu.

vita , 2016-11-25 11:14:45

A es, a es zinu valsts ierēdni, kurš arī gāja uz darbu ar suni! Ko nu?!

viedoklis nepareizais , 2016-11-25 11:45:24

Ja man ir neliela auguma sunītis, kurš ir pilntiesīgs ģimenes loceklis - dzīvo istabā, guļ manā gultā uz spilvena, ja es viņu regulāri kopju, mazgāju, vakcinēju, viņš ir vesels, nav agresīuvs, ir audzināts un sabiedriskā vietā prot uzvesties, tad, kas slikts var notikt, ja sunītis ar mani reizē ienāks veikalā vai kur citur???

Suņu mīle , 2016-11-25 11:47:53

Sunis biezi vien tiraks par to cilveku.

...... , 2016-11-25 11:50:08

Vienīgais, kā to var pārbaudīt, ir atnākt ar savu suni. Neredzu gan nekā briesmīga, ka suns atrodas sabiedriskās telpās, ja tas suns uzvedas normāli un ir draudzīgs. protams, ir jārespektē arī tie cilvēki, kuriem mājdzīvnieki nešķiet patīkami - visādā ziņā tam suņukam, kuru ņem līdzi uz darbuvai citu sabiedrisku vietu, ir jāprot būt ļoti klusam, mierīgam un neuzbāzīgam.

Anete , 2016-11-25 11:58:13

Trikotāžas kombināts uz mūžīgiem laikiem ir atstājis pēdas mūsu domāšanā. Vienmēr svarīgāk par tavām domām un darbiem būs tas, kā tu izskaties, cik stilīgs, cik teatrāls esi.....

*** , 2016-11-25 12:08:12

Es arī vienmēr ar patiesu nepatiku noskatos uz suņiem pārtikas veikalā. Pat, ja tas suns ir "neliela auguma sunītis, kurš ir pilntiesīgs ģimenes loceklis - dzīvo istabā, guļ manā gultā uz spilvena", tad tā ir un paliek Tava personīgā izvēle, kas citiem nav jāuzspiež. Lai nu kā, bet es tomēr ar suni no vienas bļodas neēdu un gultā guļu ar vīru. Suns ir suns un viņam ir sava vieta!

Dura , 2016-11-25 12:56:45

to durai
un ja tavs vīrs ir suns ?

mona , 2016-11-25 13:11:06

Pret svešiem suņiem esmu vienaldzīga,bet nesaprotu,ko sliktu sunī saskata tie cilvēki,kuriem ir iebildumi pret šī dzīvnieka klātbūtni.Ja suns ir mācīts,nudien tur nav nekā slikta.Citādi,kā aizspriedumi,es to nenosauktu.

Sūna , 2016-11-25 13:28:02

Ir cilvēki, kuriem arī žurkas mīļas, "kā ģimenes locekļi u.t.t.". Lai atnes žurku uz darbu, daļai viedoklis būs cits. Piekrītu, ka mājās katra ziņā, vai viņš ar suni vienā gultā guļ, man tur nav atšķirība - liels vai mazs, bet man tas liekas nepieņemami. Ja eju uz iestādi, bet tur viena ar suni aizņemta, vēl kāds sajūsmā ar suni sarunājas... Nu ir katram sava vieta. Man šķiet, ka tā mazo suņu darīšana par modes lietu kļuvusi. Brauc jau viņi arī mašīnās šoferiem klēpī un pa logu skatās, nedomājot, kas var notiek ar šofera uzmanību, sekojot līdzi mīlulim. Nezin kādas mācības tas suns izgājis, Sūna?

Pārdomas , 2016-11-25 14:24:15

Dzīvē mēdz gadīties situācijas, kad ir tikai divas alternatīvas - atstāt sunīti uz visu dienu mājās vienu vai paņemt līdzi un tā ne vienmēr ir modes lieta. Un tas ir pavisam normāli, ka saimnieks ar savu suni sarunājas. Suns ir dzīva radība, tā nav spēlmantiņa, ko var nolikt kastē un izņemt stundu paspēlēties. Ar suni ir jārunā, ja saimnieks grib, lai dzīvnieks būtu normāls un socializēts! Es arī braucu mašīnā ar suni. Viņš zina, ka šoferi nedrīkst traucēt un rātni sēž savā vietā. Ir arī speciālas drošības siksnas suņiem ar ko piesprādzēt braucien laikā. Spriežot pēc tavām pārdomām, tad jau arī mazus bērnus mašīnā nedrīkst vest, jo bērnam vecāks velta vēl lielāku uzmanību nekā sunim. Jā, suņiem ir arī mācības, kas notiek tepat Ogrē - kā lieliem, tā maziem. Neviens jau nesaka, ka veikalā var nākt ar lielu, pinkainu ķēdes suni, bet, es domāju, ka ar mazu sunīti nevajadzētu būt nekādām problēmām. Dažs lavs cilvēks ir vēl netīrīgāks un smirdīgāks, tad ko arī viņiem liegsim ieiet veikalā?

to pārdomas , 2016-11-25 15:49:49

Nesen biju Briselē un tur neviens nebrīnās, ka saimnieks ar savu suni iet iepirkties uz lielveikalu. TAS IR PAVISAM NORMĀLI. Vienkārši mūsu cilvēki vēl joprojām nespēj tikt galā ar padomju laiku domāšanu un attieksmi pret dzīvniekiem. Esmu bijis arī daudzās citās Eiropas valstīs un tur neviens pat nebrīnās, ka saimnieks ar savu suni apmeklē kafejnīcu. Sunim pat piedāvā ūdeni padzerties un trauku ēdienam. Turklāt nav runa par mazie klēpja sunīšiem, bet rimtīgi lieliem. Varbūt arī mums beidzot ir laiks atbrīvotie no aizspriedumiem?

Arnis , 2016-11-25 18:43:38

Nu kam Daces mazais, ņiprais un jautrais Rasela terjera šķirnes suņuks traucē???

? , 2016-11-25 18:46:37

Suns tiešām bieži vien ir tīrāks un veselīgāks par cilvēkiem!!!Ja tikai paņemtu uzsējumu no durvju roktura kur pieskaras tikai cilvēks,tad gan šausmas- ar sunīti nesalīdzināsi...

Ita , 2016-11-25 19:01:32

Esmu dzirdējis, ka ar suni var iet vaikalā, ja to nes rokā. Man ir divas lielas vilku sugas suņu meitenes, ja es viņas varu panest, es arī varu?

Es , 2016-11-25 19:15:09

Nu Dace jau drikst nakt uz darbu ar suni, vina tacu ir direktores pietuvinata,neviens cits darbinieks to gan nedrikst darit,nu tas ir vienkarsi absurdi,kaut kada patvala,ko gribu,to daru,kauns par kulturas namu

Es , 2016-11-25 19:39:18

Eu, kurš parakstās kā es!! Nu, nu, nu!!!

Es!!! , 2016-11-25 19:45:32

tĀ jau domāju ka Tribocka vazājas ar suni pa kultūras centru.nu ļoti nesmuki jo redzju kā jau laiku atpakaļ dežurante izraidīja sievieti ar taksi no kultūras centra,bet rasels jau lielāks par taksi.lai paguļ uz tiem gaišajiem dīvaniņiem-sofām .

aija-vecmāmiņa , 2016-11-25 20:11:04

Sunim suņa vieta un ir publiskas vietas, kur nu viņam noteikti nav jābūt! Nu nav man nekādu aizspriedumu pret dzīvniekiem kā tādiem, bet pret iepirkšanos pārtikas veikalos un atpūtu kafejnīcās kopā ar svešiem suņiem, vienalga kā audzinātiem, man ir patiesa nepatika un iebildumi.

Dura , 2016-11-25 20:38:25

pilnīgi piekrītu durai,dzīvniekiem sava vieta. Tikai man nav iebildumu pret dzīvniekiem,jo viņi jau nav vainīgi, bet pret palīgskolu beigušajiem,aprobežotajiem saimniekiem,kuriem nepielec šīs vienkāršās lietas. Vai ejot pie ārsta, vai uz operāciju, vai uz banku, jüs arī to nabaga suni vazājat līdzi????

dura2 , 2016-11-25 21:08:09

ir trīs kaķi un divi lieli suņi, un mēs visi seši rīt iesim iepirkties uz Rimi. Un iepūtiet mums...Vienlīdzību visiem..

man , 2016-11-25 21:13:41

Atraduši problēmu!
http://www.lsm.lv/lv/raksts/dziivnieki/dzive/suns-maca-cilveku-bernu-socialai-rehabilitacijai-ari-latvija-izmanto-kanisterapiju.a147345/

! , 2016-11-25 21:58:47

Lieciet mierā Daci un viņas sunīti !!!!! PIETIEK !!!! Riebjas lasīt! Ko tas sunītis jums izdarījis??? Viņš patiešām ir ļoti jauks! Ko jūs gribat - lai Dace pēkšņi pārvēršas par necilvēcīgu būtni un savu suni visu dienu vienu pašu mājās atstātu? Tas būtu noziegums pret šīs sķirnes dzīvnieku, kuram svarīgi ir socializēties un bīstai ilgi vienu atstāt. Kur te Ogrē tāds ļaunums vispār dzimst? - pret cilvēkiem un suņiem...

A.K. , 2016-11-25 22:17:00

Es arī strādāju sabiedriskā iestādē, mums nekad nav bijis pretenziju, ja cilvēks atnāk ar suni. Nesaprotu, kur cilvēkos tāds ļaunums, lai nāk kaut ar žurciņu. Daļa sabiedrības pārvēršas par čūskām, tādiem gan būtu jāsēž mājās, nevis jābāž savs deguns ārā.

es , 2016-11-25 22:26:45

Par domains tu maladc

Cits , 2016-11-26 07:47:56

Suns nav vainīgs,ka saimnieki idioti un nesajēdz nodalīt, kur var un kur nebūtu vēlams bāzties ar savu mājdzīvnieku.

Lita , 2016-11-26 10:08:45

Un kāpēc Ušakovs drīkst domē turēt kaķus?

? , 2016-11-26 13:08:02

Tad jau vajadzētu aizliegt visas filmas par Reksi un Muhtaru, lai neveidotu aplamu priekštatu, ka suns ir gudrs un ir cilvēka labākais draugs. Kāda man paziņa arī ienīda visus četrkājainos, jo to bija iepotējusi viņas māte, līdz likteņa pavērsiena dēļ pati kļuva par suņuka saimnieci. Cilvēks mainījās līdz nepazīšanai. Izrādās, ka i uz veikalu, i visur citur var ņemt sunīti līdzi.

Mopse , 2016-11-26 13:16:47

jūs te daudzi jaucat xyi s paļcom.Ja visi visur sāktu vazāties ar suņiem,kaķiem,cūkām un visiem pārējiem,tad par ko pārvērstos sabiedriskas vietas. Ja nedrīkst,tad nedrīkst neviens un punkts. Savās personīgajās telpās turiet kaut nīlzirgus.

nu , 2016-11-26 15:29:30

Nekas slikts šīm vietām nenotiktu.Katrs,kas iziet sabiedriskā vietā ar savu dzīvnieciņu,pratīs viņu pieskatīt un pēc viņa sakopt.Es ar savu lielo suni nekur neiešu,jo suns apdzīvo lielu privāto teritoriju,kur pietiek vietas izskrieties un pietiekami daudz mājdzīvnieku priekš kontaktēšanās,bet ja satieku pilsētā cilvēku kopā ar savu suni,ar prieku noskatos,saprotot,ka iet labs cilvēks ar skaidru prātu un labu dvēseli.Eiropā,uz ko visi tiecāmies,tiešām nevienam prātā neienāks aizrādīt par dzīvnieka klātbūtni,ja saimnieks pieskata un atbild par savu mīluli.

***** , 2016-11-26 17:12:53

Jā,piekrītu*****.Eiropā suņi iet kopā ar savu saimnieku - neviens nesašūt ,neskandalē katrs iet savu ceļu,suņa atrašanos starp cilvēkiem uztver kā normālu,pašsaprotamu situāciju. Laikam jau rakstītāji tālāk par Latviju nekur nav bijuši un ja arī gadījies izbraukt,tad noteikti skaļi savu sašutumu un nepatiku nav pauduši,jo kļūtu smieklīgi ...

Ita , 2016-11-26 18:27:34

patvaļa ir patvaļa,bet nē suņiem kultūras namā,būs jāsauc Bez Tabu un es to izdarīšu,ja nepārtrauksies šī bezkaunība

nu jā , 2016-11-26 18:54:01

jau paņemam no slimās Eiropas visus viņu tikumus,un būs mums geju laulības,suņi un pārējā leiputrija. Vai jūs esat padomājuši,cik daudziem cilvēkiem,tai skaitā bērniem ir alergija uz dzīvnieku spalvām. Ko viņiem pavēlēsiet darīt? Ārā ir OK,bet ja cilvēkam jåkårto lietas,kādā iestādē un tur pieci suņi tusē,tad ko viņam darīt. Varbūt nevajag nostādīt savas iegribas pret citu cilvēku tiesībåm...

tad , 2016-11-26 18:57:44

Ogrei nav naudas. Toties Ogrē ir ļauni cilvēki. Daudz ļaunu cilvēku. Labie cilvēki, dosimies prom no ļauno cilvēku apsēstās Ogres! Lai ļaunie paliek un kā čūskas apšņāc un aprij viens otru. Tad labie atgriezīsies un izveidos jaunu Ogri - Labsirdības un Mīlestības oāzi! Lai svētīgs Adventa laiks - gan ļaunajiem, gan labajiem, gan suņiem, žurkām, Bez Tabu un nīlzirgiem!

A.K. , 2016-11-26 19:23:49

AK cik izdzēri.? Maximå śodien plastmasu bairītim atlaides bija??????

dura , 2016-11-26 19:38:45

Un kas tad tas ,,Bez tabu,, tāds ir? -vienkāršs ,,klaču raidījums,, ,zemas kvalitātes pasākums.

??? , 2016-11-26 20:01:21

Prastie, ļaunie Ogres ļautiņi, kad nevar nekādi panākt savu, vienmēr sāk draudēt ar BezTabu. Infantilo izmisuma vēkšķis. Tūlīt atnāks ļaunā ragana BezTabu un parādīs kā jums, neklausīgie suņumīļi, pareizi dzīvot un domāt!

Hohma , 2016-11-26 20:39:05

Oj, šitie apmeklētāji varētu aizvērties vienreiz. Nu iegāja ar suni, un kas ?Nav kkā pie dirsas tev ?

A ? , 2016-11-26 21:43:40

jau sen teicu un palieku pie tām pašām domām,ko padsmit gadi atpakaļ...Ogre skaista pilsēta,bet iedzīvotāji citreiz uzvedas kā neandertālieši,kuriem visvairāk tracina un nepatīk dzīvnieki...nu kā var nepatikt dzīvnieki?

luna , 2016-11-27 13:11:02

Katram ir sava vieta, cilvēkiem sava, dzīvniekiem sava. Nu tad vedam arī savus zirgus, govis vistas, pitonus, krokodilus arī uz kultūras centru, jo dzīvnieki taču jāmīl!!! Nešķiet pilnīgs idiotisms?

Mirdza , 2016-11-27 13:46:56

Kura te ar suni TO dara? Par to jau pants ir paredzēts...

? , 2016-11-27 14:30:14

Savu ļaunumu un dzīvnieku nemīlēšanu tu tagad piesedz ar demagoģiju. Man patiesi tevi ir žēl. Aizej uz baznīcu un noliec kādu svecīti par godu 1.Adventei, varbūt spēsi uz pasauli palūkoties ar gaišāku skatienu un sapratīsi arī to, ka suns nav ne lauksaimniecības, ne eksotiskais dzīvnieks ar ko tu tagad velc paralēles, bet gan cilvēka labākais draugs un ģimenes loceklis. Var jau būt ka kādam arī krokodils ir ģimenes loceklis, bet šoreiz runa ir par cilvēku vairākumu. Domāju, tu to labi saproti, bet, kā jau minēju, nodarbojies ar demagoģiju, jo vienkārši acīm redzot nemīli nevienu dzīvo radību. Un vēlreiz atkārtošos - man ir patiesi tevi žēl.

Mirdziņ , 2016-11-27 18:31:10

Jaa, Mirdzai ir problēmas un viņā ir daudz žults,tā nosmacēs viņu...

Ita , 2016-11-27 23:06:08

Cik saprotu, tad tīri fiziski šis suns un viņa saimniece nevienu netraucē. Vai jums nekā cita nav ko darīt, kā pērties pa lietām, kas uz jums neattiecas? īpaši tas attiecas uz cilvēku, kas tēmu aizsāka - ja tevi interesē, vai vari iet uz kultūras centru ar suni, tad aizej un pamēģini nevis uzdod retoriskus jautājumus, uz kuriem šeit , pirmkārt, Tev nesniegs OKC oficiālu atbildi un, otrkārt, atbildēs lielākoties cilvēki, kuriem nekad suņi nav bijuši un nebūs un tāpēc viņi bezjēdzīgi pļāpās un cīnīsies līdz rupjībām par savu iedomāto viedokli!

Hm , 2016-11-28 08:47:40

kas esat so nedomājošo saimnieku pusē,un šādi saimnieki esat aprobežoti liekuļi,kuri neizprot lietas būtību. Pēc jūsu loģikas sanāk,ka vieni var iet visur ar dzīvniekiem,bet citi nevar. Tad kur ir šis regulējums un noteikumi,ar kādiem dzīvniekiem un kur var iet??? Un kurš likums nosaka,ar cik lielu suni vai kaķi drīkst iet veikalā vai kur citur??? Tāda nevienlīdzība sanāk. Ja ir uzraksts,ka ar suni ienākt nedrīkst,tad nedrīkst,un punkts.

jūs , 2016-11-28 13:00:35

Tiešām,kur ir tas regulējums un noteikumi? Pēc likuma ir tā-viss kas nav aizliegts ir atļauts.Ja ir vietas,kur ar suņiem un citiem mājdzīvniekiem ir aizliegts ienākt,tad to darīt nedrīkst.Visur,kur nav tāda aizlieguma drīkst.Ir viesnīcas kur atļauj apmesties ar mājdzīvniekiem,ir kur tas ir aizliegts.Tāpat esmu redzējis brīdinājumu-ar mājdzīvniekus ievest aizliegts.Tātad tur ienākt nedrīkst.

Juris , 2016-11-28 14:31:14

Nu re - it kā uz durvīm uzlīme ir, ka nedrīkst, bet.... veikalneiks jau tāpēc arī ir veikalnieks - nevar zaudēt pircēju - cilvēki izvēlēsies veikalu, kurā var iepirkties kopā ar suni. es uzskatu, ka tā ir bezatbildība piesiet suni pie veikala, jo viņam var nodarīt pāri ļauni cilvēki, var pieskriet klāt klaiņojoši suņi un tagad ziemas laikā - atstāt suni salstam uz asfalta - vienkārši fui! u.t.t. man arī ir suns un arī es šad un tad ieskrienu veikalā kaut ko nopirkt ar suni padusē. ja plānoju kārtīgu šopingu , suns gan parasti tiek atstāts mājās.

Jurim , 2016-11-29 08:00:07

ja jūs esat tik tizli,ka nespējat organizēt un saplānot savu laiku,lai nodarbotos ar savu dzīvnieku,tad neturiet tos suņus.Principå šādiem bezsmadzeņu radijumiem dzīvnieki ir jāatņem,jo jums viņi nerūp. Suns ir jāved pastaigāties nevis jāvazā pa veikaliem un iestādēm.

nu cik var! , 2016-11-29 12:02:14

Kādas tik cilvēkiem nav problēmas.....

S , 2016-11-29 13:22:26

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 12:03:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet