masāžas celulītam
Gribu sameklēt kādu labu masieri Ogrē, kas varētu celulītu izmasēt. Kādas cenas aptuvni?
Salons Orhideja, Meža prospekts 4, masiere Valentīna. Viena reize ap 25 eur.
Nu nav rezultātu pie Valentīnas... Tikai nemitīga sevis slavēšana un reklamēšana. Naudas kāšana. Pieredze - vairākus gadus regulāras procedūras pa dārgo, rezultāts 0. Bet medu lej ne pa jokam...:(
Kādā intervijā Maija Rozīte teica,ka efektīva ir tikai aparātvakuummasāža.Ogrē laikam visas tikai manuali(ar rokām masē)?
pareizi ir masēt ar rokām, jo jālikvidē cēlonis - jādrenē limfa!
+vingrošana+pareizs uzturs
Paņem lāpstu un uzroc man dārzu redzēsi rezultātu jau otrajā dienā
Neviens jaunāks nepaliek.
Nevajag iedomāties,ka tikai limfodrenāža jūs uzreiz atbrīvos no celulīta. klāt tam vēl ir pareizi jāēd, jāsporto.
Esmu daudzus gadus Valentīnas kliente, man ir 45. gadi un par savām kājām varu teikt,ka uz tām celulītu neredz.
Man vajag erotisko masazhu.Vai Ogre ir piedavajumi?
Vakuummasāža Dziednīcā pie Ineses. Masē ar aparātu. Ir rezultāti.
Telefons 20014840
Inesei (baseina ēkā) ir tas labais aparāts, kuru Ievas pārvērtībās izmanto. Man patīk un ir rezultāts. Cena arī draudzīga. T 20014840
Kàda ir cena pie ineses dziednicà?
Tā kā nav laika staigāt uz masāžām, lietoju anticelulīta eļļu plus masāžas birste, katru rītu un vakaru 10 minūtes. Pamainīju uzturu, dzeru daudz ūdens. Darbs gan daudz jāpieliek, bet 3 nedēļu laikā āda ir izlīdzinājusies un apjoms arī nācis nost 2cm. Sāku ticēt, ka ja pareizi ēd, plus fiziskās aktivitātes, plus masāža, tad rezultāti ir. Galvenais tikai saņemties, viss skaistais nāk ar lielu darbu, dāmas!