Dr.Boreiko
Labdien!
šobrīd tā ir sanācis, ka meklēju jaunu ģimenes ārstu.
interesē, kādas atsauksmes par šo ģimenes ārstu>?
Laba daktere.
ļoti laba ārste!
neko labu neredzu visi kas pie vinas iet ir viena kaite astmatiskais bronhits ta vinai ka modes slimiba...
Mammai jamekle jaunu dakteri.
nepiekrītu gan Tev, mamma! dr. Boreiko ir zinoša, gudra un sirsnīga.Pazīstu jau 30 gadus un tagad mani mazbērni jau iet pie viņas.Stingra gan viņa ir.
nu es vinu pazistu jau 27 un tad kad vina nosutija manu bernu uz sanatoriju ar drausmigu diagnozi tad sanatorija arsti bij soka ka var bernam uzstadit tadu diagnozi kuras patiesiba nemaz nav pateicu ka dr Bareiko sadu mums uzstadija vini tik nosmineja un teica ka tas esot vinas daba ... vislabaka bernu daktere ir Grantiņa kura pienem dziednica.... ta ka gimenes arstu neiesaku Bareiko...
nu es vinu pazistu jau 27 un tad kad vina nosutija manu bernu uz sanatoriju ar drausmigu diagnozi tad sanatorija arsti bij soka ka var bernam uzstadit tadu diagnozi kuras patiesiba nemaz nav pateicu ka dr Bareiko sadu mums uzstadija vini tik nosmineja un teica ka tas esot vinas daba ... vislabaka bernu daktere ir Grantiņa kura pienem dziednica.... ta ka gimenes arstu neiesaku Bareiko...
Manuprat Ogre vispar nav normalu gimenes arstu.Esam pie Boreiko..Nepatik, ka vienmer izraksta zales tikai no "darga gala" .Zales ta jau ir dargas, bet vienmer tiek izrakstitas tiesi visdargakas berniem. Ta jau dakterei nav ne vainas, bet ari parak liela nosliece uz alergijam - ja iesnas, tad alergiskas.., ja klepus, tad no alergeniem u.t.t. Jau pierasts :D
Manam bērnam Boreiko ir jau daktrte 20 gadus. Nevaru pateikt neko sliktu. Vienmēr ir bez prasīšanas nosūtījusi uz konsultācijām uz Rīgu, ja pati nespēja noteikt diagnozi. Par zālēm varētu piekrist ka raksta daudz, bet tās parasti izvērtēju kuras pirkt un kutas nē. Katrā gadījumā no Ogres ārstiem vislabākā.
te informācija par jūsu divām visiemīļotākajām dakterēm ogrē:
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/230319-vecaki_vaino_arstus_berna_smagaja_slimiba
diemžēl, man bija stipri līdzīga pieredze pirms 4-5 gadiem (un arī ar ABĀM "vislabākajām" dakterītēm)
arī neiesaku.
Siilvija Boreiko ir viena no visgudrākajām un domājošām dakterēm Ogrē. Man abi bērni bija un joprojām jau pieauguši būdami ir pierakstīti. Tieši otrādi - zāles ne vienmēr liek dzert, daudz liek domāt par ēšanu, dzīves veidu. Nepāspīlē ar zālēm. Iesaku. Kā pieaugušajiem, nezinu. Tur varu ieteikt dr. Ausmu Balodi. Kompetenta un ieinteresēta.
Boreiko ir pārspīlēti tendēta uz diagnozi- astma ! Iesaku Grantiņu !!!
Tikai par Boreiko viņa mums dieva vietā. Grantiņa salīdzinot nulle pēc māmiņu nostāstiem.
Tikai par Boreiko viņa mums dieva vietā. Grantiņa salīdzinot nulle pēc māmiņu nostāstiem.
Stulbās aitas!
Ko jūs slavējat Grantiņu? Par daudz pacientu viņai, pie tam atnākot runāt par problēmu apspriež citu pacientu diagnozes. Labi vēl, ka vārdus nesaka.Un pats lielākais šoks- vēl sāk atteikt nosūtījumus
Ko jūs slavējat Grantiņu? Par daudz pacientu viņai, pie tam atnākot runāt par problēmu apspriež citu pacientu diagnozes. Labi vēl, ka vārdus nesaka.Un pats lielākais šoks- vēl sāk atteikt nosūtījumus
Grantiņa ir ļoti jauka daktere, zinoša, ar lielu pieredzi. ieteiktu gan biežajiem slimotājiem un viņu vecākiem, kas nereti paši vēlas uzstādīt diagnozes un veikt nevajadzīgus izmeklējumus, padomāt un pameklēt informāciju kāpēc vispār bērni slimo. Tad arī dakterus un nosūtījumus tik daudz vairs nevajadzēs. Lai visiem laba veselība!
Balode kompetenta un ieinteresēta? Glupāku un vienaldzīgāku ārstu neesmu sastapusi. Interesē tikai samaksa. Augstprātīga arī. Interesanti, kāpēc no viņas pacienti mūk, ja reiz tik laba? Vienīgais labais viņas praksē ir māsiņa Iveta - sirsnīga, zinoša, pretīmnākoša.