svars?
Vai mans svars ir normāls? Sveru 40kg .augums 162cm.15gadi.Gribas zināt vai tā varbūt?
Ēd,audz un attīsties.Tev vēl tikai 15........
Ēd,audz un attīsties.Tev vēl tikai 15......
tev jasver vismaz 50 kg.
Piekrītu Aivaram,taču neizslēdzu arī to,ka meitenei ir tāda miesasbūve-smalka.Ja tevi Anetīt uztrauc tavs svars,nepažēlo naudiņu un aizej pie kāda laba ārsta,kurš ar tevi aprunātos,apskatītu tevi un novērtētu,vai tev ir vai nav jāsatraucas par svaru.Man jau liekas,ka tiešām zem 50 kg ir tā kā par maz.
normāls svars tev būtu ap90kg
tev anoreksija.
Anete, neklausies nevienu! Kamēr pati jūties labi, nekas nav par maz un par daudz! :)
www.esaugu.lv
kadreiz par velu,vinai anoreksija.
anoreksija,bulīmija,viņai ir vēzis
Kāds negrib uzrakstīt policijā iesniegumu pret šādiem cilvēkiem, kā "erna", "peza"? Ja cilvēkam nav prātiņa, tad lai neraksta vispār.
Neķer kreņķi , pēc pāris gadiem kā visas aitas ieliksi pāris silikona bubbas kātru tā uz 3kg un būsi stilīgs slotaskāts ar milzu bumbām i krenķu par svaru ar vairs nebūs:):) Viss realatīvi.
vel viena depresētā vai penža,skrien uz savu musarņu saki ka es tev pa muti gribu iedot
Man reiz ārste teica,ka svaram jābūt kg tik auguma garumamm pēdējie cipari. Ja 160 cm, tad jāsver 60 kg.
>>golla
..tad sanāk, ka manam 6gadīgajam dēlam, kurš ir 115 cm garš, būtu jāsver 15 kg????
nu nu.. tad jau viņš ir baigais resnītis, jo sver 26 kg (gandrīz divtik..).. dīvaini, bet resnīša pazīmes netiku ievērojusi.. jo der pat daža laba kvalitatīva maika, domāta 3-4 gadiem..
tā formula ir pieaugušajiem, pie kam -10 no tās skaitļa (pēdējiem cipariem).. bērniem, kas vēl aug un attīstās, ir jāsver mazliet vairāk, nekā būtu normāli pieaugušajam.. bet cik? droši vien internetā var atrast tādu info, ja reiz kādam ir kādas problēmas ar augšanu un attīstību, veselību, vai ēšanu..
Anete, galvenais, kā Tu jūties pati. Es vidusskolā biju 167 cm gara un svēru 48 kg, jutos ļoti labi, un man bija vienalga, ko saka citi- slima vai vesela, vai jāēd vairāk vai mazāk- tā ir tikai Tava darīšana.
To čība.
Runa bija par pieaugušu cilvēku, ne bērnu. Bērniem svaru rēķina pavisam savādāk. Mana meita ir 150 sm gara un sver tik 34 kg,kaut ēd labi,nebadojas un ar veselību ir viss labi.