ginekologs
Nemaz nezināju, ka Ogrē strādā ginekologs vīrietis. Biju, un jāsaka, ka ļoti laipns, uzmanīgs.
Nemaz nezināju,ka Oglē strādā urologs sieviete.Biju,un jāsaka,ka ļoti laipna,uzmanīga.
Pilnmēness ietekme?
o jaaaaaaaaaaaaaaa.
Vīrietis -ginekologs strādā pavisam nesen. Ir dzirdētas labas atsauksmes.
Jā, patiešām jauks dakteris. Nevajag te ķengāt Lieni, cilvēks gribēja uzslavēt dakteri, bet uzradās dubultliene un vēl visādi.
nēģeris- venerologs tur arī mīt nesen,tikai tās labākās atsauksmes
Kas tā par pažobeli,kur viņi visi mīt,strādā?
Kur viņš atrodas?
Kur viņš atrodas?
4.maijā Ogres slimnīcā no darbu sācis ginekologs un dzemdību speciālists Hardijs Liepnieks.
medikamentiem.
H.Liepnieks strādā katru darba dienu, izņemot trešdienu.
Pieņemšanas laiki:
Pirmdienās un otradienās: no 9 līdz 16;
Ceturtdienās un piektdienās: no 9 līdz 14.
Iespējams pierakstīties arī, piemēram, pusstundu pēc noteiktā darba laika beigām.
Pierakstīties iespējams, zvanot uz Ogres slimnīcas reģistratūru pa tālruņiem: 65024552, 65021510, 20390088, e-pasts: poliklinika@ogresslimnica.lv.
http://www.fakti.lv/?url=echoart&ArticleId=15409
slimnīcas mājas lapā nav vēl " ieviests", bet ginekoloģu skaits ambulatorajā daļā pāris mēnešu laikā ļoti samazinājies. Uz pilnāku slodzi joprojām pieņem tikai dr. Strauberga. Dr.Grīnvalde, tikai un vienīgi atkarībā no pieraksta. :(
Gribu iet pie ārsta ginekologa bet izrādās ārsts ir vīrietis. Un man tā kā mazliet neērti, tā kā kauns.Bet esot labs dakteris.
Pat pēc Rīgas dārgajām klīnikām secinu, ka ļoti sakarīgs ārsts. Iesaku.
Par dakteri Liepnieku varu teikt tikai to labako. Uzmanigs,zinoss. Loti labi pilda savus darba pienakumus.
Kā Tu spried,ka zinošs?
Jā, es arī šodien pie viņa biju uz pieņemšanu. Dakters iejūtīgs, ar humoru, laipns.Es kaut kā nemaz par to nepiedomāju, ka vīrietis ginekologs, es viņu uztvēru kā ārstu. Lai viņam veiksme !