Veselība- par to ir cītīgi jārūpējas katru dienu!

Nevienam jau nav noslēpums, ka pats dārgākais pasaulē ir veselība, tās vai nu ir vai nav.Taču cik daudz cilvēku par savu veselību ir aizdomājušies un rūpējušies par to katru dienu , kā saka profilaksei! Izrādās ka ļoti maz, un pie ārsta iet tikai tad kad ir jau slikti. Ir gadījumi, kad, jā nevar, piemēram netīšām kaut ko salaužot, nu tad gan, bet visas hroniskās kaites, liekais svars u.t.t tās visas lietas jau ļoti laicīgi var novērst. Jau vairāk kā gadu esmu Koraļļu klubā, kur ir iespējams iemācīties visu, kas nepieciešams lai uzturētu savu ķermeni labā kārtībā, un ja arī kaut kas nopietns jau ir salaists dēlī tad,protams, to novērst. Aicinu arī Jūs pievienoties, plašākai informācijas iegūšanai rakstat uz e-pastu arnis@coralc.lv

P.S:Daudzi izlasot šo aicinājuma rakstu minēs, ka atkal izplatīšana vai kā tamlīdzīgi, bet varu pateikt uzreiz, ka šeit nav izplatīšanas , finansu piramīdas u.t.t Njā īsāk sakot rakstat un interesējaties, kas neriskē tas nedzer viskiju:)))

Arnis , 2007-07-05 22:42:52

"Daudzi izlasot šo aicinājuma rakstu minēs, ka atkal izplatīšana vai kā tamlīdzīgi, bet varu pateikt uzreiz, ka šeit nav izplatīšanas , finansu piramīdas u.t.t"...

Pats tici tam ko raksti? Nu, nu, nav izplatīšana....

koraļļkluba reklāma? , 2007-07-06 07:25:35

izplatīšana un finansu piramīdas nav nekas slikts - tas pats bizness, tikai savādāks. vekalā nopirkt preci - ar savu naudu uzturot bāzes, transportniekus un reklāmistus cilvēkiem liekas normāli, bet citas tikpat augstas un augstākas kvalitātes preces pie tiešā izplatītāja - apkaunojoši. esam stereotipu varā. mainam savu stagnātisko domāšanu un mūsu dzīve mainīsies!:)
P.S es neesmu koraļļu izplatītāja

atvērta visam jaunajam , 2007-07-06 11:19:09

Nedaudz dīvaini sanāk - pieņemsim,ka kādiem 300 gribās zināt sīkāk, tātad Arnis dabūn 300 meilus un uz visiem sīki un smalki atbild skaidrojot katram individuāli?... vai nebūtu bijis vienkāršāk ielikt linku uz mājaslapu (ja tāda ir)?

Zaķis , 2007-07-06 11:53:06

Mājas lapa ir www.coralc.lv cik jau esmu pačekojis,pie kājas to sistēmu taču produkti gan ir labi to esmu pārbaudījis, nu par izplatīšanu, zin es to sauktu savādāk, jo te neviens ar bundžām neskraida ne pie viena un tās nepārdod. Tur tā fīča ir tāda cik man parādīja pēc visiem un cik es sapratu: Karoče neviens neko Tev tāpat vien nepārdod, jo kā jau saku neizplata un ar bundžām apkārt neskraida, viņi drīzāk pamet infu, ka ir tāds klubs, kurā var iestāties, pats visu mācīties lekcijās, kuras ir par brīvu un kurās pieredzējuši cilvēki to visu stāsta, nu kad iestājas tad pienākumi nekādi nav ir tikai atlaide , ja arī Tu pamet kādam infu un tas iestājas tavā grupā tad tam , kurš ir ieteicis tam palielinās ātrāk lielāka atlaide, par piesaistīto cilvēku neko nemaksā, pat iestāšanās komplektam nav atlaidi palielinošie punkti.. tikai produktiem.. tā kā fīča ir laba..

Jānis , 2007-07-06 12:08:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet