Ginekologs Ogrē
Vai kāds var ieteikt labu ginekologu Ogrē? Uz poliklīniku pie ārsta neiešu, vēlos privātpraksi, kur izmanto jaunākās tehnoloģijas apskates materiālus. Iepriekš braukāju uz Rīgu, ginekoloģisko salonu Vita, bet nu ir laiks atrast ko tuvāk mājām.
Kur ejam, meitenes?
Tālāk no Ogres...
Paskaties tēmā par veselību, bija jābūt
Tur nav neviena konkrēta ārsta! :(
Varu izlīdzēt, atstāj savu telefonu!
Es arī meklēju tuvāk mājām, bet tā arī neatradu, joprojām braucu uz Rīgu!
Tas ir sadaļā - sarunas - sieviešu lietas, es ieteiktu Straubergu Balodes daktorātā.
es gan viņu neieteiktu....bēdīga pieredze
Man gan bēdīga pieredze ir ar tām privātpraksēm.... bet ar Straubergu vienmēr viss bijis labi.
Nu par dr.Straubergu varu teikt tikai to labāko, nu jai viņa ir mana daktere 14gadus, viņa pieņēma manas dzemdības. Svarīgi ir atrast savu ārstu, un es tādu esmu atradusi!
es eju pie dr. Bogatih ne vien vienu gadu, tīri normāli
vai tad taisies katru mēnesi iet pie gin.? ja nēesi slima vai stāvoklī, tad jau 1 gadā var arī aizbraukt pie sava ārsta uz Rīgu. ???
Grīvas 29 ir ginekoloģe (vārdu neatceros), pie viņas iet vairākas manas draudzenes un ir apmierinātas.
man kaut kaa Straubergas attieksme nepatikaas..var jau buut, ka daktere laba, bet ne prieksh manis vairs, agraak likas, ka baigi miiljaa, omuliigaa, bet kad pedeejo reizi ar vinju saskaaros, nu drausmas..kaa suns reeja uz manis..noveda mani liidz taadaam asaraam...ginekalogs nedriikst savas dumsmas vai privaataas dziives kashkjus uzgaazt uz savu pacientu..:(
Par Ogri nekas labs nav sakāms, arī Balodes doktorātā nekādas jaunās tehnoloģijas nav...
Brauc vien uz Rīgu,iesaku, EGV Klīnika, Ģertrūdes ielā, dr. Kraujiņa...'
Attieksme, un jaunas iekārtas...protams vizīte arī maksā 20 Ls.
Varetu kads iedot numuru Irinas Bogatih ?
Meitenes un ko Jūs sakat par dr. Agitu Auziņu?
par auzinu waru teikt vienu kad vinjai kkas kaish ar balsi un nevar saprast vinjas uzdotos jautajumus..!
bet taa arstei nav ne vainas!:)
Nevienu sliktu atsauksi neesmu par Dr. Auziņu dzirdējusi! Visi saka, ka laba daktere! Man gan izrakstīja daudz un dikti zāles - uz kādu mēnesi (kopā ap 20 Ls + vēl vizīte un analīzes 9 Ls)! Bet ceru, ka viss būs labi!
Lai saprastu ko viņa runā - jāskatās mutē (viņa runā lēnu un atkārto visu vēlreiz).
ginekologs neesmu, bet paskatiities varu...
Modrīte Kraujiņa EGV ir visslabākā, Ogrē nekur neatradīsi tādu ārstu.
Ļoti laba ir dakterite Zumente klīnikā Piramīda Rīgā!Dārgas gan ir vizītes,bet kas ir bijuši neviens nav nožēlojuši!Galvenais ka ir saprotoša un zinoša!Viņa agrāk strādāja klīnika EGV,bet tur viņa nevarēja novērot jaunās māmiņas lidz dzemdībām,to darīja citas dakterītes,un tāpēc tika nomainīta darba vieta!
Es iesaku dr Skrodeli ARSā un KZS (27878785) klīnikā strādā. Lieliska, zinoša dakterīte, regulāri apgūst ārzemju pieredzi.
Modrīte Kraujiņa Rīga Ģetrūdes iela 3,vizīte maksā 25ls,divu veidu analīzes kopā 8ls,un ja vēl vajag sonogrāfiju,tad 15l - kopā 48ls
Man ļoti patīk Agita Aberberga, biju pie viņas, kad gaidīju meitiņu 1,5 atpakaļ, ļoti patika, varēju zvanīt viņai jebkurā laikā, ļoti kompetenta un attieksme ļoti 'mīla un laba. Viņa ir Dziednīcā
Jā k kad nedzer un dod naudu, tikai pie Viņas.
Kā daktere Auziņa ir vienkārši lieliska - es no sākuma ar no viņas baidījos, jo nevarēju īsti saprast ko viņa saka, bet kad ieklausies mierīgi nestresojot - visu var ļoti labi saprast. Nu ar tām tejnoloģijām jau poliklīnikā ir kā ir...:(
Rīga tuvu,lūdzu brauciet!nav glīti taa izrunaaties!
EGV ir viens blēžu un naudas pelnītāju kantoris. Ja problēma nav liela , to iespējams atrisināt arī pie jebkura normāla ginekologa , bet ja nopietnāk- uz EGV neieteiktu.
65024682 dr.Bogatih tel.numurs