aptauja par dzives kvalitati mugurkaula spondilozes gadījumā

Lūdzu izpalidzēt kvalifikācijas darba uzrakstīšana.
Es, esmu Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžas 1. līmeņa profesionālās augstākas izglītības studiju programmas „Māszinības” studente. Studijas programmas ietvaros savā kvalifikācijas darbā veicu pētījumu „Dzīves kvalitāte mugurkaula spondilozes gadījumā.”
Es aicinu Jūs piedalīties pētījumā un aizpildīt šo anketu. Anketas rezultāti paliks anonīmi un tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Paldies par Jūsu atsaucību!

Aptauja ir atrodama šeit: www.visidati.lv/aptauja/1065237861/

studente , 2015-04-08 18:01:32

gribēju izpalīdzēt, bet apstājos pie 3.jautājuma.Par laimi, man nav spondiloze.Pat nezinu, cik izpltīta šī slimība.

rose , 2015-04-08 22:05:46

To studentei!!!!Anketa ir nekorekta, ja 3. jautājumā pie cits Varu ierakstīt, ka man nav spondiloze, tad pie 9 jaut. man nav ko atbildēt, jo jautājums ir tikai tiem, kam ir spondiloze.
Jums ir jānomaina, sāciet ar jautājumu ,Vai Jums ir spondiloze, tie kas atbild nē, tālāk anketu neaizpilda! Vai otrādi. Vai arī visur lieciet ierakstāmo, Cits variants.

BB , 2015-04-09 12:24:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet