vēdera tievēšana
iesakiet lūdzu, kur ogrē pēc 2 ķeizara varētu savest kār†ibā vēdēru....es domāju, kādas masāžas vai kas tamlīdzīgs
Pareiza ēšana + sports!
DAUDZ sporta. Skriešana, riteņbraukšana, trenažieru zāle.
Un nevis 2 km aplītis vizināšanās, bet mīšanās intensīvi stundas garumā, lai sviedri tek.
Jebkura fiziska aktivitāte ir derīga, ļoti daudz jāstrādā pašam.
Gultā,būs 3 tad arī domā
Aina nezin, kas ir ķeizars, bet dod padomus! Sports ir labi, bet darbojas uz visu kopā - tiešī pēcķeizara vēderu dabūt smukāku - tas ir nereāli izdarāms ar skriešanu vai mīšanos. Man patīk rullēšanās pasākums virs centra aptiekas - padārgi gan, bet reāli palīdzēja tiešī problēmvietām, t.sk vēderam! Tāpat vajag kombinēt ar zemūdens masāžām un, protams, diētu, vispārēju sportu un, ja vēl nauda paliek pāri - kādiem kosmetoloģiskiem pasākumiem, kas palīdz savilkt ādu!
Tu pats nezini, kas ir ķeizars!
Nav iespējams padarīt smuku tikai vēderu. Ja pareizi ēd, tad svars krītas visā ķermenī, nevis tikai uz vēdera. Ja treniņā noskrien 1000 kcal, tad uzlabo vispārējo ķērmeņa formu. Ir muļķīgi domāt, ka es tikai taisīšu presītes un būšu skaista.
Ir jāstrādā ar visu ķermeni + jāpievērš uzmanība problēmzonām. Fiziska slodze un pareizi vingrinājumi palīdzēs ādai savilkties ātrāk.
Smērēt kremus un pamasēt 1x nedēļā ir kaķim zem astes, slinķu variants.
Apskaties mātē Googlē, šeit ir reāls piemērs
https://www.youtube.com/watch?v=tgnIRbeSc34
Rullēšanās nav 1x nedēļā. lai dabūtu reālu rezultātu ir intensīvais kurss, kur ir arī reāli jāpiestrādā - neviens Tevi tur nemasēs - pašam jāstrādā. neviens sports mana vēdera izskata uzlabošanai nedeva tādu rezultātu, kā 2 intensīvie rullo kursi pēc kārtas - tā bija ne tikai fiziskā slodze, bet papildus vēl iztrenkāja limfu. Aizejiet un pamēģiniet un tikai tad sakiet, ka tas ir sliņķu variants!
Sestdienās 20;30 "Взвешенные и счастливые" pa pirmo baltijas kanālu
Man ir bijuši divi ķeizari, tur nekas nelīdz,jo ir pārkare pāri rētai, tik cik pašai vingrot,iet uz limfodrenāžu.Perfektu vēderu tāpat vairs nevar dabūt, ja grib smuki,tad vajag plastikas ķirurgu.
Arī domāju ka nekas nevar palīdzēt atbrīvoties no taukiem tieši uz vēdera , bet ir tāda mezoterapija ar dabisko vielu ievadīšanu ar šprici tieši problematiskajā vietā. Rezultāts apmēram 1 cm nedeļā nost no vidukļa no sākumā vēlāk protams mazāk, bet tas atkarīgs arī no pāšas + negribas vakaros tik traki ēst.Ogrē zinu taisa Ieva no Preses ielas 3 salona. Telefonu nezinu , bet jā kadai tiešām vēders traucē sameklējiet un konsultācija neko nemaksā.