Psihoterapija
Iesakiet psihoterapeitu vai psihologu, kurš pieņem Ogrē.
Var sūtīt kontaktinformāciju uz unoxx2@inbox.lv
Kam vajag bērnam vai pieaugušam? Uzlieciet google - visas adreses smuki " izlec ".
pieaugušajam, kas es.
pieaugušajam, kas es.
Inesei Rūtiņai aptiekas mājā nav nekādas vainas.Man pašai palīdzēja.Varbūt kādam citam ir citi kandidāti.Pēc mana prāta ir tā,ka psihologi Latvijā neder nekam.Skolu daudz un sagatavotības līmenis stipri viduvējs.Psihoterapeiti man ir pagadījušies tikai ļoti labi.Varbūt tā ir tikai tāda sagadīšanās,bet tāds nu ir mans viedoklis.
Rudīte Cedriņa Rīgā. Ļoti zinoša, jauka. Cenas gan augstas, bet tas ir to vērts.
Iesaku ārsti-psihoterapeiti Inita Goldšteina, aptiekas ēkā.
Ogree jau nav no kaa izveeleeties.Uz Riigu jaabrauc.
Ja Rīgā nedzīvo vai nestrādā,tad tā grūtāk varētu būt.Nav jau tie psihoterapeiti pie stacijas vai autoostas.Un mašīnu arī parasti nav kur nolikt.Kaut gan izvēle protams nesalīdzināmi lielāka.
ieej www.izzinisevi.lv
Vienu brīdi viņa pieņēma arī Ogrē un Lielvardē.
Goldšteina galīgi garām, apmeklēju poliklīnikā, man neveidojas kontakts ar vinu.
Vispirms noskaidrojiet, vai vajag psihoterapeitu vai psihologu - tās ir divas dažādas lietas. Pieaugušajam visticamāk vajag psihoterapeitu. Bet tas ir process, kas ilgst vismaz 10 vizītes. Labs psihoterapeits ir dārgs.
Vai kāds lūdzu var nosaukt ciparu,cik maksā vizīte pie psihoterapeita Ogrē.Paldies.
Vēl pagājušajā gadā labs psihoterapeits ņēma 20-40 latus par 45 min. Nezinu, kā tagad ir EUR. Bet zinu, ka nav vērts iet pie lēta psihoterapeita, kuru interesē tikai nauda, nevis rezultāts. No personīgās pieredzes. Spēcīgs psihoterapeits (kaut dārgs) problēmas var palīdzēt sakārtot pat šo 10 vizīšu laikā. Jārēķinās gan ar to, ka pašam daudz ar sevi šo vizīšu starplaikā ir jāstrādā. Smagi un sāpīgi, bet efektīvi - ja ir labs psihoterapeits.
salīdzinājumam. Psihologs ir kā "māsiņa", psihoterapeits - ārsts. Pie kā gribi pa nopietno risināt problēmas?? Pie ārsta vai pie māsiņas? :)
ja tev neveidojas kontakts ar Goldsteinu, varbut tu esi garam ? Viņa ir ļoti zinoša un profesionāla un patiesība, tas "neveidojas kontakts" sajūta patiesībā ir jau uzreiz daļa terapijas, ko saprast var tikai vēlāk. katram savs, bet nav jau jābļauj "galīgi garām".