Muguras masāža.
Iesakiet labu masieri savilktiem pleciem un sprandai,kādas cenas???
Helios veselības centrā - Dace
Vaira 29388523, centra, loti labas rokas.
Viktorija 26811382 cenas loti labas un masaza ar
Erotisko vai parasto? :) :) :)
ja masē sprandu, meklē ar med. izglītību masieri! tas ir ļoti svarīgi !
Tajā piecstāvenē, kur agrāk bija Gerkens, 1. stāvā ir Nugabest salons- bezmaksas masāžas uz masāžas krēsla. Man ļoti patīk.
iesaku masieri ar med.izgl., masē savā mājā Ogres centrā, 26672128
kads vārds masierei ?
Ilga 26587858,ir med.izgl.,ņem arī ar polisēm!
Masiere Ilga.
Natalija masieri ar med.izgl.
Nav Ogrē, bet varbūt noder, Toms, skat. iekš http://www.masazas.lv
Autoosta 2-ja stava salona Dea
Ļoti laba masiere ir salonā Lanvi, grīvas 1. Strādā tika pirmdienās, jo ir no Rīgas. Bet šī masiere ir no tām, kura izkrakšķin riktīgi, nekāda maigumglāstīšan tur nebūs, cena aptuveni ir 30€, bet tas ir ja nemaldos pa vairākām ķermeņa daļām, iesaku.
Cepuri nost poliklīnikas masierei Airai. Iesaku! Smalks meitēns, bet ar baigo krampi.
Es arī par Airu. Vedu savu mazo zīdainīti vingrot. Patika.
Solvita 29933117
cau visiem jaiet pie KATES loti laba masiere .stipras siltas rokas, pie tam loti sakarigas cenas.ja rodas velesanas uzzinat ko vajrak rakstiet uz e katuks21@inbox.lv
Es esmu MANUĀLAIS TERAPEITS, MASIERIS UN FITNESA TRENERIS Rīgā un tagged arī Ogrē. Pieņemu Brīvības ielā 22.
✔️ Es palīdzu cilvēkiem kļūt veseliem, neierobežotiem savās kustībās un ar LABU pašsajūtu.
✔️ Strādāju pēc metodēm, kas ar manuālās kustību terapijas, masāžas un vingrošanas palīdzību dod iespēju justies labi savā ķermenī un prātā.
✔️ Uz BUKOVSKA TERAPIJU var atnākt atjaunoties un relaksēties, taču pamatā strādāju ar cilvēkiem, kam dzīvesveida, aktivātāšu vai stresa dēļ ir sāpes, traumas vai citas sūdzības. Ne vienmēr, protams, bet dažreiz dodu cerību iztikt bez operācijas dažādu ķermeņa (piemēram, mugurkaula) problēmu dēļ.
✔️ Katra vizīte ir individuāli pielāgota, balstoties uz klienta anamnēzi un vēlmēm.
PAKALPOJUMI:
Sporta vai ārstnieciskā masāža 60min - 30€
Masāža 90min - 40€
Manuālā terapija - 45€
Kakla un plecu masāža 30min - 15€
Individuāla ārstnieciskā/dziļo muskuļu stiprinošā vingrošana - 20€
Treniņš + Masāža (90min) - 40€
❗️Izlasīt atsauksmes un uzzināt vairāk var www.BukovskaTerapija.lv