Keizargrieziens Ogre
Sveikas. Gribeju jautat vai kadai ir bijis keizargrieziens Ogres slimnica? Ka viss noriteja? Kadas atsauksmes un cik tas maksaja? Paldies.
Man bija gadu atpakaļ, normāli - pat teiktu, ka labi. Mājās palaida jau 4.dienā. Rīgā it kā taisot garākas rētas, man ~ 15 cm, bet tas jau katram individuāli. Man nevajadzēja maksāt, jo bija plānotais ķeizergrieziens dēļ bērna guļas.
Pirmais ķeizergrieziens bija 4 gadus atpakaļ vis noritēja ļoti labi un nekādas sūdzības nebija, mājās paldida 4. dienā.(Anesteziologs-vīrietis mugurā iešpricēja ar pirmo reizi) Tad nu sanāca tā kad negaidīti pieteicās ātri arī otrs bērniņš. Otrais ķeizergrieziens bij 2 gadus atpakaļ un tas bija smagāks. Pirmkārt atnāca pajauna anestezioloģe, kura man nevarēja kiedurt mugurā visa mugura bija sadurstīta.(Pie sevis domāju lai ātrāk tas vis beidzas un viņai sanāk beidzot iedurt) Kad bija izgājusi āra visa narkoze tā sāpēja galva kad nezināji kur likties. Deva dzart pretsāpju zāles, kuras tikai uz īsu brīdi noņēma tās drausmīgās sāpes.Gribējās pēc iespējas ātrākt tikt mājās, mūs palaida mājās 4. dienā. Domāju kad mājās izgulēšos viss būs kārtībā, bet nē tā nebija. Palūdzu vīram lai nopērk man zāles, bija reizes kad dzēru pat 2 tabletes, jo nebja izturamas tas drausmīgās sāpes.Ar šim sāpēm mocījos ~ 2-3 nedēļas.(I-neta lasīju, kad sāpes var nepāriet vairākus mēnešus) Pēdējā diens vakarā uznāca vēl trakākas galvas sāpes, likās ka mana galva tūlīt uzsprāgs.Tu nezini ko darīt kur likties, lai sev palīdzētu. Iedzēru 2 tabletes zāles un aizgāju gulēt, no rīta piecēlos un vis bija kārtība, galva vairs nesāpēja.Pēdējas dienas vakars bija pats trakākais. Par ķeizergriezienu nekas nebija jāmaksā, jo tas bija plānots.
Off topic....minka tev nu gan traki ka tā. Varbūt aizej pie osteopāta. Ogrē ir divi labi osteopāti (paskaties internetā).
Man pašai pag.gadā arī bija ķeizargrieziens. Ogrē pēc operācijas uzreiz ved uz tavu palātu, kur tevi sagaida mazais ar vīru :) Rīgā pēc operācijas vél 2h tevi tur pēcoperācijas zālé. Ķeizargrieziens bez maksas, jo bija plānots dēļ nepareizas bērna guļas.
Keizars bija sogad (akutais), keizaroja dr. Aberberga, atkopos atri, reta neliela. Majas palaida ari 4 diena. Viss par brivu. Bet Minkas pieminetas galvasssapes, ta medz but, ka pec katras naarkozes medz but smagaka atkopsanas.
Pele... Tagad vis ir kārtība galva nesāp. Bet tās 2-3 nedēlas pēc ķeizera bija tīrās šausmas, nevienai nenovēlu to piedzīvot. ( Anestēzija)
Man bija Ogres slimnīcā. Dzemdības vai Ķeizars jāizlemj pašai, katrā ziņā abi varianti ir bezmaksas, ja nevar (ārsts apstiprina)dzemdēt pati, ja ķeizargriezienu gribi taisīt pati, lai gan fiziski vari dzemdēt pati, tad tas klūst par maksas pakalpojumu. Pēc ķeizara slimnīcā nogulēju 7 dienas, pirmāpnedēla bija traka, likās, ka zarnas izkritīs :) nopietni, bija traki, bet māsinas forsas, saprotosas. Rīgā izraksata ātrāk, tur konvejiera sistēma. Ogē patur ilgāk.
Man bija keizari. Viens pirms 6 gadiem, otrs pirms 3 gadiem. Toreiz bija Dr. Muravjova. Viss bija labi! Pec anestezijas ir jagul vairakas stundas, pat galvu nedrikst celt uz augsu, lai nav siis galvas sapes. Taluk. Tacu, abos keizaros man bija slikti un es vemu. vispar zel, ka ta sanaca, ka nevareju pati dzemdet. Pirmais keizars, jo berns bija tuplgula. Otrs, jo bija pirmais keizars :D bet tai Aberbergai es sevi neuzticetu, un kur nu bernu. vina tak alkaholike.