Ogres slimnīca

Attieksme no personāla ir katestrofāla.
Slimnieki tiek turēti izslāpuši un neviens pat necenšas viņiem dot padzerties.Ieliekot slimnīcā tika ievietota katetra taču kā zināms tā ir jāmaina un jāuzmana. Pēc tuvinieku lūguma medmāsa ar pārgriestu seju nomainījā pilnībā salocījušos katetru. Nekādas kontroles par saviem darba pienākumiem. Slimniece nomira ar diagnozi, ko bija dabūjusi slimnīcā- plaušu karsoni, jo aprūpes personāls, regulāri turēja logus un durvis vaļā neapsedzot pacientus un pavelkot segu vēl vairāk nost, jo redz kam gan tas ir izdevīgi turēt vecus cilvēkus, jo viņi taču ir jāapkopj.
Šī ir pēdējais darvas piliens ko šī slimnīca ir iepilinājusi. Mēs visi kopā tikai varam cīnīties par netaisnībām, kas notiek šajā kautuvē. Kapitālims tur iet uz urā, ja nesamaskāsi kukuli, tad zini ka vari nomirt un neviens nepievērsīs uzmanību.
Runā ka medmāsas pa naktī izslēdz signālus lai netraucētu viņām gulēt.
Ja var no slimnīcas izmest bērnu ar 2. pakāpes apdegumu un vēl nolamāt ka traucē ar sīkumiem, te ir attieksme burvīga.
Šajā slimnīcā strādā māsiņas, kas ir spējīgas novēlēt sievietei lai bērns sapūst vēdērā.

Esiet uzmanīgi un izvairieties no šīs bezatbildīgās iestādes!

Marta , 2014-06-29 22:46:37

Nepārspīlē!

uja , 2014-06-29 23:00:22

Visa informācija ir patiesa un ja vajag var arī sākt rakstīt vārdus uzvārdus. Saukt pie atbildības visus. Un ja kādam patiesība ir pārāk sāpīga tad labāk komentārus neatstāt!

Marta , 2014-06-29 23:12:44

Pilnībā piekrītu šim rakstam, jo es ar savus tuvos vairs nelaižu tuvumā šai iestādei. Tā pat aizgāja mans tuvais ar plaušu karsoni, kurš uzradās slimnīcā.

Emīls , 2014-06-29 23:28:08

Tãs tikai emocijas. Ko nozīmē-tuviniekus nelaižu-viņi ja droši vien pieauguši,paši spēj nolemt,kurp dosies pēc palīdzības.

Vimba. , 2014-06-29 23:32:22

Nu ne jau šeit tie vārdi un uzvārdi jāraksta. Varbūt nezini, kur?

kreevs , 2014-06-30 00:06:50

Varbut pacelam augstak so jautajumu? Domaju, ka uzvardi noderetu ka reiz, lai pareji zin no kuram(iem) ir jauzmanas.

? , 2014-06-30 07:50:10

Kamēr Trops vadīs to iestādi esiet modri un un ārstējaties citur tikai ne Ogrē

// , 2014-06-30 11:17:08

Atvainojiet,bet ne jau Ogrenetā šīs problēmas apspriežamas un risināmas!

................. , 2014-06-30 12:20:49

pareizs vienreiz jauzraksta uzvardus,lai visa Ogre zin,kadi darbinieki strada Ogres slimnica.

Velta , 2014-06-30 13:46:00

Vai tad slimnīcas mājaslapā nav speciālistu uzvārdu?

? , 2014-06-30 14:28:32

Nu,kur tad ir tie uzvārdu rakstītāji???Visi tikai māk aiz muguras noķengāt!Tad rakstiet.Mēs,lasītāji gaidam.Ja nevarat situāciju objektīvi apspriest ar visiem iesaistītajiem,tad nevajag nemaz sākt..

?? , 2014-06-30 14:40:05

Ķirurģiskajà nodaļā jauna māsiņa uzvārdu nezinu, kad palūdzu iedot slimajam tuviniekam pretsāpju zāles, tad man atbildēja, ka vispirms jāaizpildot papīri... pēc dažām stundām cilvēks nomira...

reals piemers , 2014-06-30 15:40:24

Šeit rakstot ir viena problēma, ka jebkurš uz jebkāda vārda spēj uzranāt citus. Atļaušos palūgt šo diskusiju bez rupjībām. Domāju, ka tuvāko dienu laikā šeit pat uzrakstīšu konkrētus laikus un māsiņās kas izturējās zem jebkādas kritikas. Runa iet pa intensīvo terapiju. Protams no visām māsiņām kas tur bija viena bija ar cilvēcisku atieksmi un sapratni. Bet ja cilvēkam ir jāguļ gultā vairākas dienas, pat nedēļu nespējot pakustēties tad ar vienu labo māsiņu nepietiek.
Ir jāparvērtē personāls un smagi.
Visi gadījumi ir īsti un nav nekāds klaču līmenis, šis gadījums viss smagākais atieksmes ziņā un ar letālu iznākumu. Žēl ka tikai cilvēki pārsvarā sāk rīkoties, kad ir pienākusi nelaime. Tāpēc lūdzu neparmest šos apvainojumus par klačām un izdomājumiem utt. Domāju, ja nekas nemainīsies tad šeit bieži sāks parādīties šādi raksti.

Marta , 2014-06-30 19:05:06

Nu kur palikuši iepriekšējie komentāri? Vakardienas vakara?Kāds viņus izdzēš?

Anita , 2014-07-01 17:32:10

Martas ''kundze'' Jūs ar dzīvi neesat apmierināta vai ka?Kur vienam cilvēkam tik daudz negācijas?Mans jums ieteikums:Esat laipna pret citiem un viņi bus laipni pret jums.

taisniba , 2014-07-06 17:56:33

Ogres slimnicai nav ne vainas, nekadas sudzibas nevaretu izteikt. Vienigais, kas mani neapmierinaja Uznemsanas nodala, tur ir viena kundze gados blonda ( laikam masina) vina gan ir parupja. Man meita bija griezusies ar veselibas problemam pec konsultacijas un si esot diezgan parupji, nemakuligi meitai atbildejusi..

Vilcene , 2014-07-15 19:15:48

Cik reizes esmu pati bijusi vai mani radinieki Ogres slimnīcā ar attieksmi vienmēr esmu bijusi apmierināta, protams, ir bijušas reizes, kad pie slimnieka ciemiņus nelaiž, bet ir jāsaprot arī slimnieki. Nu nav vēlams, ka intensīvā terapijā radinieki valkājas šurpu turpu, tādējādi padarot pašu slimnieku nervozāku.
Par logiem, jā logi ir jāvēdina, jo tur ir daudzi slimi cilvēki un tieši vecie cilvēki ir tie kas parasti saķer kaut ko klāt, turklāt veciem cilvēkiem pietiek ar nelielu caurvēju no durvīm, lai jau sen esoša saukstēšanās pārietu uz plaušu karsoni. Par māsiņām, kas izslēdz signālu ir muļķības, Marta paskaties tur visur ir kameras, nedzīvojam mēs vairs PSRS.

Laura , 2014-12-03 19:02:39

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet