kosmetologs
Labdien ! vai kads var ieteikt labu kosmetologu ogre?
Ogrē nav :(
Natālija - Lanvi Grīvas prospektā, bet tur rindas garas :)
Iesaku kosmētiķi Ievu Preses ielā 2
Ir gan Ogrē labs kosmetologs Linda Stanka (dermatologs), strādā "Policijas akadēmijā" 2.st. 26578805
Man patīk ļoooti Dace Heliosā, biju -super! visu izstāstija par manu ādu,nopirku aptiekā līdzekļus un jau paliek daudz labāk :)
Ko Jūs par vienu un to pašu.jau apnīk...
Vienozīmīgi Sandra!!!!:)
Meitenes liels paldies par ieteikumiem )))
Pievienojos par Lindu Stanku - viennozīmīgi!
Ilze, 22054668 (Ogrē), Mālkalnes 9. Un cenas super, 15 euro, nekrāpj ārā pēdējo latu!!! un iesaka, kas jālieto pērkams aptiekā. Man ļoti patīk. Iesaku.
Ilze, 22054668 (Ogrē), Mālkalnes 9. Un cenas super, 15 euro, nekrāpj ārā pēdējo latu!!! un iesaka, kas jālieto pērkams aptiekā. Man ļoti patīk. Iesaku.
Helios-ā nedurti kāju noteikti - vilšanās bija divas reizes ne pa lēto = Dace muld daudz par kosmētiku no aptiekas, otreiz - sorry nezinu kā sauc - mēmais, iedomīgais robots ar gariem gēla nagiem un čatu telefonā klusumā dzirdamu- tik riebums palika pēc apmeklējuma. pie tam nebija man skaidrs īsti ar kādu kosmētiku strādā - tāda kaut kāda nabadzība vienk.. varbūt tipa oriflame vai avon... katalogu tipa gaidot ari redzeju.. Brauci tik uz Rīgu, tur profesionāļi ieteiks gan profesionālo kosmētiku, kuru vari nopirkt salonā, gan atkārtotiem apmeklējumiem būs atlaides! Un Ilze (Mālkalnes prospektā) - par draudzigiem 15 euro - vai darbojas ar Drogu un aptiekku produkciju ??? Ogrē tas te ir normāli varbūt
izskatās ka vilšanās ne tev vienai šeit - es biju uz ātro vakumu - procedūras laiks viens - reālais cits - caca caurspidīgos leginos, ka stringi labi manāmi, īsā likās rozā ķitelītī ar rozā nadziņiem neies nu saspringt - ātri nodara to lietu. kur nu vēl kāds ūdeni pirms procedūras kā Rīgā piedāvās un laipni uzsmaidīs. tāpat kā tu'... , vismaz šo heliusa neiesaku mēģināt
Iesaku Annu "Orhidejā" pretī katoļu baznīcai. Eju gadiem, cenas normālas un galvenais attieksme.
Iesaku Natāliju no Lanvi! Super! Pamēģini - ieskaties viņu mājaslapā www.lanvi.lv
Vai policijas akadēmijā vēl strādā kosmetoloģe Linda Stanka?