Vakuummasaza

Sveiki!Ludzu padalaties ar pieredzi,kas ir bijis uz vakuummasazam Dziednicas eka?Vai patika pati masaza,vai ir redzams efekts kermena problemzonas?Ka ar apkalposanu un attieksmi?Ir velesanas aiziet,bet kaut ka nevaru sanemties!? Varbut vel varetu pateikt precizu darba laiku?

Elina , 2014-04-01 23:21:11

Uh, cik laba pašreklāma! :)))) Pati "Elīna" tūlīt precīzi atbildēs uz šiem jautājumiem ar citu "niku"! :)))

Ha- Ha , 2014-04-01 23:28:09

ja naudas par daudz, tad ej, bet........

elinai , 2014-04-02 09:04:18

Smiekli nāk, kā pašas reklamē sevi. Laikam klientu nav.

susura , 2014-04-02 09:45:45

Ja šī procedūra notiek ar Weyergans aparātu,tad pie laba speciālista droši var doties!Weyergans izcelsme ir Vācija un to lieto medicīnā,rezultāti ir redzami jau pēc pirmā seansa – āda kļūst gludāka un veselīgāka.Var palasīt:http://weyergans.lv/lv/proceduros/spm_digital
Esmu bijusi uz šīm procedūrām dažādās vietās varu salīdzināt.
Veselības centrs 4 arī strādā ar šo aparātu:http://wellslim.lv/med/&mi=14&smi=0
Par konkrēto iestādi-Dziednīcu neko gan nezinu.

vasarra , 2014-04-02 10:00:37

Ha- Ha...Izskatās ka skaudīgās kaimiņu konkurentes nevar noturēt savas asās mēles:)))

Incis , 2014-04-02 12:12:40

Es eju, man patīk un rezultāti ir.

@ , 2014-04-02 13:53:37

Lai kliedētu aizdomas par pašreklāmu vēlos padalīties ar pieredzi.Ogrē zinu trīs vietas kur veic v_masāžu :1)grīvas ielā 2)dziednīcā(abās vietās strādā sertificēti speciālisti ar weyergans aparatūru) esmu apmeklējusi abas vietas -katrā savi +un- .3) mālkalnes pr.Helioss .Esmu apmeklējusi visas trīs šīs iestādes un atdzīšu kad labāk patika pirmajās divās iestādēs ar viņu aparātiem bet heliosā labāk patika zmūdens masāža. Vēl ir iespēja apmeklēt masāžu Lielvārdē, bet tur aparāts kā Heliosā. Un vēl gribu kliedēt mītu, ka ar masāžu vien var zaudēt svaru.Masāža palīdz pie straujāka svara zuduma uzlabo ādas tonusu (ļoti labi).Pieļauju iespēju kad ir vēl kāda vieta kur veic šis procedūras .

Kliente , 2014-04-02 14:14:23

Esmu apmierināta ar rezultātu. Vakuummasāžu varu ieteikt kā iedarbīgu metodi, lai uzlabotu ādas izskatu. Eju Dzidnīcā pie Ineses. Attieksme teicama. Un nauda, kas atdota par procedūrām NAV nomesta zemē.

Ir pieredze , 2014-04-02 17:46:48

Ogrē nav nekur citur. Esmu gājusi Grīvas pr. pie Ligijas un dziednīcā pie Ineses. Viennozīmīgi pie Ineses ir daudz labāk. Pozitīvs cilvēks, izstāstīs visādus iedarbīgus knifus par tievēšanu. Patīk, ka nedzenās virsū ar kosmētikas piedāvāšanu.
Ligija tāda bišķiņ uz dzīvi apvainojusies izskatās un kabinets tāds panetīrs, bet masē normāli. Tikai nav nekādu pierakstu par masāžas gaitu un klientu, laikam laba galva visu atceras. Inese gan visu cītīgi pieraksta. Nu, bet katram savs, katram savs...

dita , 2014-04-02 18:32:42

Paldies par komentariem :)

Elina , 2014-04-02 19:59:20

he,he,uz vakumu var iet tikkai loti resni cilvēki,ja esli tieva nav ieteicams,jo sabeiksi kājas ,mīās dāmas jūs esat neizglītotas,ejat uz vakumu un problēmas pēc kāda laika sajutīsiet.un to izlabot nebūs viegli un sāpes būs nenormālas,zinu ko runāju,jo pati pieredzēju būdama jauna un muļke,citi speciālisti mani izārstēja no brīnumiem,kas radās pēc vakuma,mēs esam neizglītti un naudu maksājam,lai varētu vēl lielākus izdevumus nomest veselības sakārtošanai pēc kāda laika.

agnese , 2014-04-03 08:44:17

iesaku Helios, vismaz rezultāts būs.

bbb , 2014-04-11 22:58:11

Iesaku iegādāties cimdu (čudo vareška), kā arī paralēli lietot Eļļiņu kuras sastāvā ir Akadāmijas riekstu eļļa.
Vakum masāža visām/iem neder, var pārraut asinsvadus u.c. problēmas izraisīt.
Katram cilvēkam ir sava pieeja rezultāta sasniegšanai.

Lai veicas:)

Ainis , 2014-07-20 23:12:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet