narkomanija
Sveicinati,gribejas paintereseties varbut kads zin kur un kaa var pieveikt narkomaniju!!!!
Viena atkarība jānomāc ar citu atkarību, piemēram, ieklausīšanās Dieva vārda sludinātājos.
vērts ir ieklausīties tajos sludinātājos, kas māca ieklausīties sevī, savu dvēseli sadzirdēt.
Ja ir vēlme, var. Tikkai jānomaina 'domubiedri', jāatrod saturīgs hobijs, - aizraušanā, sevi jāsaved kārtībā, lai daiļais dzimums Tevi grib, ģimene jaciena, jāmeklē atbalsts, Un jāapmeklē dakteris īstais.
Dievs tā ir arī šaura taciņa.......dažkārt Var ievest citos džungļos....Ir jāatrod atbilde sevī, kāpēc.....
Paldies draugi!!!
Meditācija, garīgās prakses, Latvija izvēle liela, atrodiet savējo.
Kādos džungļos var ievest Dievs?
varbut kads var ieteikt kadu labu dakteri???
Vecit ja nav gribas speka, te nekads dakters nepalidzes, tie dakteri ir fufels...
Es nopipeju legalo 3 gadi, pedejo gadu dienu diena.. Likas ka viss ir tik sarezhgiti, ka es nekad netikshu to ta murga valja.Kad vinsh ir liekas ka viss ir labi un nav nekadu problemu, bet kad beidzas, tad ir vaks, nogurmus depresija, visu laiku esi uzvilkts,un atkal brauc vinjam pakalj..Tad vienkarshi vienu vakaru saku ta nopietni par to domat, vai ar to lietu es jutos laimigaks??Vai tiesham bez vinjas viss ir tik slikti, un nevar iztikt??Un tad es nodomaju ta, nakamaja diena piecelshos un viss par to pat nedomashu..Piecelos biju pozitiva noskanojuma, jo ieksheji jau zinaju kad vairs nekad to dranjki nepipeshu, nu jau nepipeju pus gadu, nekadu atmeshanas effejkt man nebij, dzive beidzot sak sakartoties un pats es jutos vienkarshi ideali!! :))
Nezinu ar kadu dranki tu aizraujies, bet saku nav to verts, dzive ir daudz labaku kaifu kurus nevar salidzinat ne ar kadam narkotikam, viss atkarigs no tevis pasha kadu celu tu izvelesies..
Vari nenjemt mani galva, bet es biju atklats un ceru ka ar kko palidzeju.. :))
Skumji ka vel joprojam to dranki var iegadaties ogree, nak nakamie jaunieshi aiz manim kas indejas, bet tie vairs ara no ta visa var ari netikt..
Nu re, Pieredze arī saka priekšā, ka katrs pats sev labākais dakteris. Vajag ļoti ļoti, patiesi un no sirds gribēt atmest, mainīties, lūgt palīdzību augstākiem spēkiem, un viss notiks.
Vai Ogrē vēl tirgo, "legālas" narkotikas? Spriežot pēc šļircem, kas mētājas Malkalnes prospektā un Zilajos kalnos nelegālo narkotiku tirgu, bez pārmaiņām.
Protams ka tirgo un bez partraukuma..To jau neviens nevar aizliegt tas tach ir legali..
Kurā vietā tad tirgo bez pārtraukuma? LTV bija uzskaitītas vietas Latvijā un Ogre šajā skaita nebija!
Malkalnes prospekts preti kojam.
Sudigi tu visu zini par savu ogri, un vinji tapat..
Vislabāk zin tie, kas paši iepērkas un lieto.
Liels paldies jums,par padomiem!problema man ir ar AMFETAMINU lietoju jau vairakus gadus jau pasam tas ir apnicis ik pa laikam sanaaca parliecinat sevi ka viss tagad tocna vairs nenjemsu,biju atmetis uz pusgadu,bet viena vikendaa piedzeros un protams pa paalim panjemu,un atkal viss no saakuma!es jau esmu meginajis iet pie narkologiem Diviem,bet nekaa nepalidz!!!varbuut jums kadam pazinjai ir bijusas lidziigas probleemas,varbuut kads varat ieteikt pie kaa griezties!!!varbuut kadam no jums ir kads labs PSIHIATRS ko man ieteikt???
Butu jums,pateicigs ja kads dotu vairaak padomu tiessi par AMFETAMINU ATKARIBU!!! paldies jums!!!
a tos legaalo narkotiku tirgonjus visspaar vajag PRESEET!!vajag varbuut savakties gribetajiem,un kaa krievijaa,preseet vinjus pazemot un tad jau tik buus kaads rezultaats!!!!!!!!!