par skaistuma procedūrām
Sveiki meitenes!
Sakiet lūdzu, ja Ziemassvētkos vēlos uzdāvināt kādu procedūru, nu nezinu, sejas vai ķermeņa...kā
Jums liekās, vai cilvēks apvainosies? Nepadomās, ka viņš smird vai kā tā.. :) Pazīstu vienu puisi, kurš uzdāvināja dāvanu karti meitenei 20Ls vērtībā, un viņa tā arii neaizgāja...es gan būtu priecīga aiziet uz kārtīgu sejas procedūru piemēram! Jūs apvainotos?
Es neapvainotos, nekad neesmu bijusi uz nekādu procedūru. Sejas procedūra būtu forši. Ķermeni atrādīt būtu drusku neērti, nu man personīgi. Kaut gan kādreiz gribētos pamēģināt šokolādes procedūru ķermenim!
Vot man tieši bija doma par šokolādes procedūru. Tur attīra ādu pirms tam, pēc tam šokolādes maska, tad masāža ar šokolādes krēmu. Un kamēr guļ šokolādes maskā, tikmēr attīra arī seju un arī sejai uzliek šokolādes masku. Nu izklausās labi, ne? Manai kolēģei ir 24.decembrī arī dzimšanas diena, tad domāju, ka varētu iepriecināt ar to silto šokolādi, un nekur nav jābrauc, tepat Ogrē. Bet gribās, lai viņa to izmanto, nevis, ka tā dāvanu karte nostāv un viss, tad jau labāk pati aizietu :D
Kā vispār var par tādu dāvanu apvainoties? Tur jau kkādiem nenormāliem kompleksiem jābūt. Es biju uz sejas tīrīšanu Heliosā - kopumā patika, tik tas, ka sāpīgi. Un uz zivtiņu pedikīru - tas gan bij nenormāli forši! Ļoti pozitīvas emocijas:)
Tikai pēdējais muļķis var apvainoties par tādu dāvanu,vai muļķe.
Labs piedāvājums ir reklāmrakstā Sagaidi Ziemassvētkus kā Sniegbaltīte (galvenās lapas augšpusē). Tur pa Ls 10 var iegādāties dāvanu karti 20 latu vērtībā. Apskaties
Tā ir jauka dāvana katrai sievietei, meitenei- jebkurā vecumā, tikai man būtu aizvainojums, ja dāvanu karte nāktu no kāda ne visai laba kosmētikas salona , jo saloni ir dažādi un arī meistari ir dažādi un tas gan nav vienalga, kam uzticēt savu seju, ķermeni utt.
dāvinātam zirgam mutē neskatās,kura gan negribētu sevi palutināt?ja man dāvinātu,tad es izmantotu un baudītu mirkli,neskatoties kāds meistars mani čubina, jo galu galā baudu dāvanu.
Domāju, ka var dāvanu karti uzdāvināt uz kādu nenoteiktu procedūru,vienkārši uz noteiktu naudas summu, lai cilvēks pats izvēlas, ko attiecīgajā salonā vēlas(protams , ja salons piedāvā dažādas procedūras).
Sveikas meitenes! Uzdāvināju dāvanukarti:) Ļoti patika. Uzdāvināju procedūru, kur ir seja+ķermeņa procedūra...cena bija 20Ls Jubilārei ļoti patika, bija sajūsmā un stāstīja man vislaik savas pozitīvās emocijas:) Tāpēc, ja kāda vēlas iepriecināt savas draudzenes, u.c., tad droši varat dāvināt dāvanu kartes no salona, te ir mājaslapas adrese: www.salons-skaistumkopsana.lv Atdzīšos es arī pati aizgāju, uzdāvināju sev pati procedūru. Tiešām ļoti patika:) Biju gan tikai uz sejas procedūru, bet man ļoti patika:) Tā kā, tur var iet:)