Ginekologi Ogrē-rindas!
Sveikas meitenes! tātad, vai Ogrē ir kādi citi ginekologi izņemot Ogres slimn..un kuriem ir līgums ar valsti?
tās ir tīrās šausmas kādas ir rindas..pazvanu uz regjistratuutu lai pierakstiitos ..tas bija oktobra vidus..man saka lai zvanu novembra viduu ka tad rakstiishot uz decembri un ka viss esot aiznemts..tad nu labi zvanu 15.nov..un pierakstija uz 10 dec, jo aatrak nevareja viss atkal aiznemts..forshi..taa nu man 7 ned jaagaida rindaa..kautkaads murgs..man te visaadas maaminas rakstija no visadam pilsetam un nevienai ilgak par 2 ned..nav bijis jaagaida..un vinas iet tur kur ir par briivu..kaa tas var buut..cik ilgi Juus gaidiijat rindu Ogres slimn..???????
tik ilgi??Es zvanīju vasarā un tiku pie ārsta pēc 3 dienām.
forshi..kur tk aatri?
es ar pirmo beernu meenesi rindaa gaidiiju..tas bij pirms gada..nezinu kaa tu tik aatri vareeji tikt..mana draudzene pusotru menesi rindaa esot gaidijusi.. es runaaju par pirmo viziiti..
Nav ko rakstīt forumā 2 reizes...Citas gaida un tu arī pagaidīsi.
nee es negaidiisu, jo iesu bez rindas!!!!! es tik ilgi nevaru gaidiit..un mani noteikti panems
Nu nu,gribētos redzēt ka tu tiksi bez rindas:D Bez matiem nebaidies palikt???
kaa,ka vnk..man teica ja man baigi vajagot lai eju bez rindas..noteikti panems..kpc lai nepanemtu..visi jau nav taadi kaa tu!!!
Bez rindas tevi neviens nepaņems.Pati mēģināju tikt pie ārsta,bez pieraksta un bez rindas.Citas sāka ķērkt ka vārnas un pati ārste man pateica,lai pierakstos un gaidu savu rindu.Jo es,neesmu ne ar ko labāka par citām.Lūk tā.
Kad tu gaaji?
Dakteres Ausmas Balodes doktorātā. Pieņem ar apdrošināšanas polisēm un nav rindu.
Priecājies,ka Ogrē vispār vēl var tikt ar norīkojumu.Daudzviet citur kvotas sen jau beigušās. Jā, rindā nav jāgaida bet jāmaksā padsmit latu. Domāju, ka arī Ogrē par maksu var tikt ātrāk un nav jāgaida līdz 10.decembrim. Tā tas vienmēr ir bijis, tikai neviens jau nevēlas iet par maksu.
Gada sakuma es biju.
Man bija tada pati situacija, lai pieteiktu viziti, jazvanot pec menesa, murgs gatavais!!!
Par 3 ls tagad noteikti ir rinda, Liene, ja nu kaut kas sevišķi svarīgs, nu parunā ar ginekologes medmasu, ļoti vajaga, pasaki, cilvēki vien esam, gan jau sapratīs un pieņems.Dr.Auziņa ļoti saprotoša un vņas medmasa ar pretimnākoša.Lai veicās,Liene!
paldies,Aiva! nu jaa, man vjg baigi..mani oierakstiija taja 10.dec..esmu gruutniece..un neesmu veel bijusi uz pirmo viziiti..un tajaa 10dec..man buus jau vairaak kaa 12.ned..un liidz 12.ned jau jaastaajas uzskaitee..
Grūtnieces poliklīnikā pirmo vizīti var arī pie vecmātes pieteikties, lai nav pāri 12. ned., tad varbūt vēlāk paveiksies tikt arī pie ginekologa.
Paldies Ingrīdai, noteikti to izmanto, Liene!
bij jāgaida 3 nedēļas nupat, 20.oktobrī tika 14.nov.
gardenija53, kā sauc ginekologu, kas pieņem A. Balodes doktorātā?
es neko negaidiju! piezvaniju registratura pateicu man loti steidzami vajag pie daktera. nakamaja diena aizgaju
Ginekologs A. Balodes doktorātā - daktere Natālija Muravjova. Pieraksts uz otrdienām un ceturtdienām pa T- 65047785