ķīmiskais pīlings

Sveikas! Vai kāda ir veikusi ķīmiko pīlingu, kur, cik tas maksāja un kāda bija āda pēc pirmās reizes.
Šodien veicu mandeļu ķīmisko pīlingu, nu īpašu atšķirība nav, biju iedomājusies, ka seja būs kā jauna, bez [porām, komedoniem uz deguna un tā...man ir sarkani sūrstoši vaigi šobrīd, un jutīga āda..arī pēc procedūras man sūrstēja āda vēl kādu stundu man liekas..un, kad lika neitralizatoru, tad man koda un dedzināja vēl vairāk'...bet nu ātri pārgāja it kā...šobrīd rakstu un baigi sūrst vaigi, uzsmērēju bepanten...kāda ir bijusi jūsu pieredze?

Sinča , 2013-11-12 23:00:53

ne tur liki pīlingu

Ha , 2013-11-13 05:29:12

Mana pieredze ir tāda, ka - nafig tādas muļķības vajag darīt, smērēju Madaras krēmu un esmu skaista!

Vilkme , 2013-11-13 08:58:54

Vispār mandeļu skaitās ļoti viegls pīlings,kuru drīkst arī vasarā un jūtīgām ādam arī,bet ja tev pat no viņa sūrst un dedzina tad tev ļoti jūtīga āda un ķīmiskie pīlingi un vispār pīlingi(izņemot aromapīlingu) tev neder. Jebkurš pīlings ir sejas apdegums-viegls,vidējais vai dziļais.Es taisiju sev vidējo-2 nedēļas āda lobās pamatīgi,jālieto spec.kremi, bet pēctam ļoti labi.

lili , 2013-11-13 11:17:17

āda nevar būt jūtīga.

Vispār , 2013-11-13 11:28:51

Tikai Bepanten līdzēja, nevis kosmetoloģes līdzi dotie smērīši.

Vairs nekad mūžā. , 2013-11-13 12:05:49

šorīt jau daudz maz normāli, vēl druksu jutīgi vaigi...mazs pušums uz vaiga..bet..man ir jautājums...kādai ādai ir jābūt pēc ķīmiskā pīlinga? Gludai uzreiz? Bez pumpām, bez melniem komedoniem? bez izteiktām porām? Jeb tas viss pazūd kursa veidā? Rezultātam jābūt tūlītējam? Cik dienas tad jums bija sarkana āda, vai tad nebija jutīga? un vai sāka lobīties tā uzreiz jau otrā dienā? Man nekas nelobās...nu it kā no mandeļu pīlinga jau neloboties...

Sinča , 2013-11-13 15:09:26

Nekad nekas nenotiek uzreiz....Veicu ķīmisko pīlingu gadu atpakaļ--āda lobījās vairāk kā nedēļu(labi līdz mitrinātāji) toties pēc tam viss bija ok. Un jā- kad veic procedūru tad gan ir nepatīkamas izjūtas .

Elza , 2013-11-13 15:52:11

Ādas šūnas atjaunojās tikai pēc dažām nedēļām līdz 3 mēnešiem.Pēc vidēji dziļiem un dziļiem pīlingiem skats un sajūtas šausmīgas.

lili , 2013-11-13 16:58:18

Efekts pēc pīlinga parādās nevis tūlīt, bet pēc mēneša apmēram. Efekts labāks, ja iet kursa veidā. Ir dažādu veidu pīlingi un meistara acij jābūt trenētai - apsārtums ir normāla parādība, bet ne pušumi, kuri sūrst vēl ilgi. Komedoni pēc pīlingiem paši ārā neizlīdīs, vajag tīrīšanu, bet poras tas nedaudz samazina, arī darbojas uz pigmentāciju, mīmiskajām krunciņām, anti - age efekts ( ja iet kursa veidā, protams ). Pīlings var būt 2%, bet var būt arī 70 % - tāpēc efekts vai defekts var būt dažāds. Viss meistara rokās. Piemēram, 25% pīlingi ir labi tāpēc vien, ka āda pēc tiem nelobās, klients var doties savās gaitās, nesmērējot bepanthen vai nemaskējoties ar pūderkrēmiem.

uci , 2013-11-13 18:35:10

man it kā bijis mandeļpīlings 40%
nu jau ir ok sajūts, pušums arī dzīst, ik pa laikam asiņo, kad krevele pārplīst, bet jau tāda nemanāmāka krevelīte, mazs pušums! Tad principā sejas āda atjaunojās tikai pēc kāda laika, ja? Nu tad moš man mēģināt tagad pēc tām 7 dienām iet atkal otro reizi uzlikt?? Bet drusku bail...

sinča , 2013-11-14 11:00:29

Jā, pīlings līdz tiešām kursa veidā un redzams efekts ir tikai pēc kādas 3,4 reizes. Un mandeļpīlingi ar 40% parasti tiek pielīdzināti glikopīlingiem 20%
Vari mēģināt iet atkal uz otru reizi, bet noteikti pasaki, ka tev bija pušumi, un tā, un , kad lai varbūt vaigu zonu neaizstiek, ka tā tev ir jūtīga.

ķemme , 2013-11-14 11:41:41

Aprakstītais ir ļoti agresīvs pīlings. Es labāk izvēlos aromapīlingu , kurš mazliet dedzina , kad to uzklāj, bet tiklīdz ir nost -viss pāriet, tas ir veicams apm. 5 reizes katru nedēļu vienu reizi. Dziļi attīra, nav nepatīkamu sajūtu un ādas , kura lobās. Mana kosmetoloģe saka, ka tas ir labāks nekā tie pilīlingi ,kuri ''dedzina' ādu .Un pareizi kāds te jau rakstīja , ka pēc tam tik un tā profesionāli jāpakopj āda , lai būtu efekts.Galvenais -atrast labu speciālistu.

LLA , 2013-11-14 22:41:06

Dear Sir / Madam knife esam privata finanšu konsultants , aizdevumu aizdevējs un finanšu starpnieks . Vai jums ir nepieciešams finansiālo palīdzību ? Vai jums ir nepieciešams kredīts biznesa / personīgo vajadzību ?
Atbildēt ar mums TAGAD to ar, ka knife Varam sniegt jums Vairak information.Minimum summu GBP 10,000.00 - Maksimālā summa GBP 5,000.000.00 Procentu likmju @ 3 % GPL (gada procentu likme ) minimālais ilgums 1 gadu - Maksimālais ilgums 20 gadi
sazinieties ar mums pa joneswhitefinacialhome@yahoo.com

jones , 2014-03-25 06:44:29

Esmu veikusi...ķīmiskais pīlings efektīva procedūra, bet nav piemērota visiem ādas tipiem. Iesaku pirms procedūras izvēles pakonsultēties ar ādas vai kosmetoloģijas speciālistu/i.
http://nofrete.lv/pilings

Diāna , 2016-04-25 15:35:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet