Neirologs ogrē.
Vai ir kāds neirologs Ogrē?Nekad nav bijusi darīšana ar šādu speciālistu,bet vajadzētu aiziet.
Slimnīcā ir viena tante.
Ir veseli 3,bet jēga maza.Pat pie nopietnas problēmas izrakstīs tikai zālītes un atbildes uz jautājumiem nesagaidīsiet tāpat kā ieteikumus ko vel varētu darīt lietas labā .
Man arī interesē neirologs Ogrē. Kadas atsauksmes par dr.Pūķi?
ja man vajadzetu, arī es nezinu, kur iet. No Pūķes nebija nekādas jēgas.
Ja gribi nopietni ārstēties, speciālisti jāmeklē Rīgā. Pie kam, ne tikai neirologi.
kādreiz Ogrē cildināja, slavināja neirologu " karalieni" dr. Spriņģi...
Ja man kas, es eju pie Sprinģes.
Vai tad nav tā,ka Spriņģe pieņem tikai tos,kas slimnīcā ārstējās?
Es arī domāju neirologu meklēt Rīgā.Dziednīcā strādā deputāte,kuru grib turu ārstē,slimnīcas poliklīnikā ārstē tikai rokas un kājas,diagnozes gan nosaka un uz pārbaudi aizsūta.Slimnīcas neirologs ārstē tos,kas ārstējas slimnīcā.Rīgā arī visādi ārsti.Kamēr pie īstā tiksi.Nebūs tik ātri.
to eee, nu gan Tu muļķibas sarakstīji! Tu, protams,vari meklēt neirologu Rīgā, bet mūsu pašu dr.Pūķi nevajaga apvainot, viņa ārstē un pieņem visus, kas pie viņas vēršās.Par to, ka viņa ir zinoša un gudra, liecina kaut vai tas, cik daudz cilvēku pie viņas parasti ir uz pieņemšanu.Ja netici, nāc un paskaties un paklausies, ko cilvēki runā par dakteri,gaidīdami savu rindu pie dakteres. Lai dakterei arī turpmāk veselība un spēks un darba prieks!
ese ka tu nesaprot citas dakteres pie mums Ogre nav,tapec rindas,ja butu vel kadi 5 ,tad pie Pukes nenaktu.
Gāju tikai pie Spriņģes. Vēl nesen viņa pieņēma slimnīcā, bet iepriekš bija jāpierakstās, jo viņai bija noteikti laiki, kad pieņēma arī pārējos pacientus.
Pūķe ir zinoša un gudra???Nu sasmīdināji mani gan:D
Nu pie Eidukas gan neejiet.
Man gan šķiet,ka Ogrē vislabākā ir Eiduka(ir sanācis pabūt pie visām),bet kā jau ar visu-katram savs!Starp citu-rindas ir arī pie Eidukas!
Ja gribi zināt pareizo diagnozi un pareizo ārstēšanu tad iesaku dr. Eiduku.
Nu par Pūķi zinu no savas kolēģes, aizgāja, samaksāja, neko nepateica. Un tad mēs vēl netā par viņu palasījām, nu nevar būt labs ārsts un deputāts un domāt tikai par piķi.
Tieši tā,Pūķei interese tikai nauda un vairāk nekas.Eiduka arī nav laba ārste.Labāk jau braukt pie Rīgas ārstiem.
Tieši Eiduka nemācēja noteikt pareizo diagnozi, kā rezultātā ielaista problēma.
pirms daktere Eiduka saslima bija ļoti laba un zinoša pat Rīgas ārsti teica ko brauciet pie mums ka pašiem ir laba ārste bet nu jau 6 gadi pēc slimības atmiņa tāda švaka
nemācēja noteikt pareizo diagnozi tieši Pūķe,tāpēc man ielaista problēma.Arstējos pati ar bezrecepšu medikamentiem,jo arī es nezinu,kur griezties.
Ja Vārpata nav medicīnas kļūda unpar viņu nav darīšna zinātnei,tad arī Ogres ārsti varētu izārstēt.
Jā es arī ja vajadzība eju tikai pie Spriņģes vai pie Eidukas. Biju arī pie Balodes arī nebija vainas. Es biju ar muguras sāpēm. Man viņa palīdzēja un bija ļoti atsaucīga. Nezinu kāpēc saka, ka neko nepalīdz.
Visu cieņu dr. Eidukai. Tik zinošu sava amata pratēju grūti atrast ne tikai Ogrē, bet daudzās citās pilsētās.
paldies par atsaucību!
Ja ir radinieki,tad Balode noteikti aizsūtīs uz pārbaudi,pie tam bez rindas.
esmu bijusi pie Eidukas,nemak uzklausit tikai skali partrauc,par Balodi nerunasim,par Springi ar,Puke malacis,palidzeja piecelties no gultas un vel lidz sim staigaju
esmu bijusi pie Eidukas,nemak uzklausit tikai skali partrauc,par Balodi nerunasim,par Springi ar,Puke malacis,palidzeja piecelties no gultas un vel lidz sim staigaju
Un ka ar dr.Balodi?