Vīna rūg''sana

Labdien, vēlētos uzzināt ko darīt, ja nerūgsts vīns, esmu pircis depo vīna raudzētāju, bet tas nepalīdz. Vīns garšo saldi, bet nav etiķains. Ko darīt?

Ervīns , 2013-10-27 16:31:47

Arī mūsu vīns ilgi nestradāja.Pārvietojam uz siltākām telpām un lieta aizgāja.

Elza , 2013-10-27 19:54:49

vīna labākā rūgšanas T 15-18 grādi jo lēnāk rūgs kvalitatīvāks sanāks. Nezinot visu sīkumos nevar atbildēt.

. , 2013-10-27 20:24:32

Parasti ir 2 vainas , temperatūra par zemu vai cukura par maz.

Lunis , 2013-10-28 01:08:12

A jā , pēdējos gadus parādās CUKURS ar kuru nekas nerūgst nekas nekristalizējās [ ievārījumi piemēram] Tas liecina tik vienu ka viela kas tiek uzdota par "Cukurs" īstenība ar to visai mazs sakars , taču kristāliska un pēc garšas SALDA gan:)

Lunis , 2013-10-28 01:10:50

Pieber sauju rozīņu, točna aizies rūgšana.

pics , 2013-10-28 12:26:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet