Vīna rūg''sana
Labdien, vēlētos uzzināt ko darīt, ja nerūgsts vīns, esmu pircis depo vīna raudzētāju, bet tas nepalīdz. Vīns garšo saldi, bet nav etiķains. Ko darīt?
Ervīns
, 2013-10-27 16:31:47
Arī mūsu vīns ilgi nestradāja.Pārvietojam uz siltākām telpām un lieta aizgāja.
Elza
, 2013-10-27 19:54:49
vīna labākā rūgšanas T 15-18 grādi jo lēnāk rūgs kvalitatīvāks sanāks. Nezinot visu sīkumos nevar atbildēt.
.
, 2013-10-27 20:24:32
Parasti ir 2 vainas , temperatūra par zemu vai cukura par maz.
Lunis
, 2013-10-28 01:08:12
A jā , pēdējos gadus parādās CUKURS ar kuru nekas nerūgst nekas nekristalizējās [ ievārījumi piemēram] Tas liecina tik vienu ka viela kas tiek uzdota par "Cukurs" īstenība ar to visai mazs sakars , taču kristāliska un pēc garšas SALDA gan:)
Lunis
, 2013-10-28 01:10:50
Pieber sauju rozīņu, točna aizies rūgšana.
pics
, 2013-10-28 12:26:25